Par sličica





Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


28.12.2006., četvrtak

Bozic ooodlaziiii!

Jednoga dana bilo je samo noći. Sred zime za vrijeme punog mjeseca! BitTi il nebiti pitajmo se sad?! Gdje je kotač zvani točak presjekao komad kabela naročito nasumce neizmjerno mnogo! Poput mlade laste koja liju grize dok mačak prede ležući pored tepiha tvrdog!

- 01:40 - Poseri (14) - Pojedi - #

25.12.2006., ponedjeljak

NAslov je suvišan

Dragi narode, sretan vam Božić svima!!!!! Jebeš sve, danas je Božić i nebi bilo u redu da se danas događaju pizdarije, zato sretan Vam svima Božić!
A badnjak je lijepo prošao, Lovranci su svi skupa slavili, pili, i radili još mnogo,mnogo,mnogo lijepih stvari!
Jedino mi nije jasno zašto je toni, koji nema kosu furao rajf!? To mi stvarno nije jasno pa bi volio kada biste ,dragi narode, malo prokomentirali tu situaciju!

P.S. Ja se nadam da je ostatak ekipe sa ovog bloga sretno stiglo kući i da su svi živi i zdravi, a siguran sam da im je bilo lijepo!!!

Božić i sretan vam Božić



Uz ovo carobno jutro , zaista prekrasan dan , a tek noc(oj joj jooj)....NaIme sretan vam Božić puno sretnih dana , zdravih dana i dana ispunjenim ljubaljvu , radošću i veseljem....
<--- Rekao jedan padre Geppetto i zapalio svinju na polju kukuruza! Svinja je cvilila dok nije dosla oluja, i nece grom u koprive nego u SVINJU!

Obrazac 2.

Nakon svih tih nedorecenih recenica i svastarskih proizvoda iz nase imaginarne plodne maste ??Dali smo mi na nebu ili ja to sanjam??Tko ce otici kuci praznih djepova?tko nie okitio bor? A TKO JE STAVIO ROTIRKU NA BOR?! Tko ima jelku, i znas ti mog tatu SINIŠU?!?! Haha onako deblji lik tu sece polovranu nekad!! HAHAHAHA koja spika je pala jucer. Ali zaista i doista gdje je kifla kada Bor jelku raskopčao NIJE?

Razlomljeni razlomak??

Nista ja se odjavljujem i salutiram vas sve , vjecito nosite kisobrane da vam ne padne kakva glupa recenica na pamet..
Redovito se perite jer je higijena pola zdravlja...
I pozdravite sve doma i cestitajte im bozic u nashe ime bit ce im drago...
Recite im kako decki s bezideja cestitaju bozic!! Pogotovo tatama recite, i pitajte ih ako im je bilo jucer lijepo?? Da cemo sve to ponovit kada plate za novu turu..
A mozete i mamama.. Mislim ccc. Toe logički.. ala boooh i nemojte se jadit na nas…

- 14:05 - Poseri (8) - Pojedi - #

23.12.2006., subota

Dali je EEsüs imao penis i potrebe?

Danas čemo raspravljati o tome:
--------> Što je penis?! <--------
UPUTE: nijedan od urednika ne omalažava žene niti djevojke, jedino mulice, al one nit neznaju što im se skriva među nogama.. BAŠ naprotiv mi volimo žene i njihove blagodati - ako se tako kaže (želim ispast pametan) - ako ne shvaćate ovo kao šalu onda odjebite ća! I odmah vam BOK govorim!
Penis je alat kojim se od lezbijka i djevica stvaraju korisne produktivne članice naše društvene zajednice!
Pročitao sam negdje: "Lezbijka je vidjela svjetlo i postala hetero kad je pravi penis pentrirao njene vaginalne usne." nisam mogao vjerovati da je netko tako mnogo razmisljao o tome... al je presmijesno!
Penis je također alat koji služi za pišanje, sex i donošenje vrlo važnih odluka u muškarčevom ili mladićevom životu!
Penis je nešto što nemože imati svatko! On može biti mali ili veliki, srednji ili nesrednji! Može se koristiti za mnoge radnje: pranje i pročišćavanje - zubiju, ušiju, crijeva; lupanje - po čelu, nosu, opet očima; uriniranje - bilo gdje, ali ne i bilo kada (neće uvijek krenut); sex - sa pasima (namjerno negramatički napisano), mačkama, ljudima, STABLIMA (pozdravljam jednog lika ovim putem)!
Penis - very useful stuff! <--- malo i na engleski da razumiju i srbi, bosanci, slovenci i ostali koji NE pričaju hrvatskim jezikom.
imao sam mnogo susreta s penisom ali to samo sa svojim, mnoge zdrave djevojke također! Hehe (ovo s djevojkama se tješim)
Penis nemožete gurati svugdje, kad neide neide!! Ako posjedujete jedan od mnogih penisa ovoga svijeta, onda se služite njime racionalno, oprezno i NIKAD na silu!! Ne gurajte di neide mogli bi ostat bez njega!
Ako na zidu neka rupa i piše pička, ne stavljajte odmah svoj penis tamo - to NE znači da je to stvarno pička! ako razumijete..
Svijet je pun penisa, ja izbjegavam imati kontakta s tuđima, ali svijet je okrutan pa tako i penisi! ovim putem bi se zahvalio jednom vrlo dragom prijatelju koji mi je od jednog dana postao neizmjerno draaag! Naime taj dan je bio dan kad su me htjeli silovati neki crnci i oduzet moju nevinost, on je stao na moje mjesto a ja pobjegao! tako da meni nevinost s homo strane još uvijek nije oduzeta!! HURA!!
Činjenica: u cijeloukupnom prosjeku crnci nemaju veći penis od bijelaca (naglasak na nemaju)! Al opet u ovoj priči služe kao sinonim. Ipak asocijacija stoji (neznam zašto), pa sam se zato i uplašio tolko i zahvalio puno svome prijatelju!
Od tog dana takozvani Slavomir nije bio isti. Potpuno se promijenio i razlikovao od svog brata blizanca (jednojajni i jednojajčani) Miroslava!
Svaki brat krenuo u svome smjeru! Ovim putem pozdravljam sve majmune, a pogotovo humoristicnog Gospodara Majmuna čije postove bi trebali ić čitati! Ima riječnik ilitiga vokabular na kojem mu zavidim! Ae srdačan pozdrav majmuni!
Vaš dragi prijatelj Casper aka Saki! haha

- 12:07 - Poseri (17) - Pojedi - #

22.12.2006., petak

Ovako!

Zašto kada nema onda uvijek vreba, a kada postoji tada se zauzima!? ZAšto? Zašto?! Zašto?!? Gdje je ovdje frula kada jučer nema zmija. A zmija uvijek bila opasno, pa se tada nesretno! I sada kada gledam nista ne vidim, ZAR takva nesreća me snašla da moram biti sretan?!? Jebeš galeba kada kičme prave nema, ali golub pričanje Hooveri i tako to. Engage, Engage kada se nadaš. Nemoj se nadat jer I need something to change! Bolest bila pa se propila a hijena mislila papiri, HIHI!!! JUPI!! zašto juče kad je danas ali nikada baš nikada nie imala drva jer drvosječa češljao prsa? Zar samo zato ili kolac ima četri brazde povrh vrha vrhunskoga, doli nego, ovaj ovoga danas. da, da danas! Nisam nikada rekao znati jer znati uvijek rekao jesam! Jebeš kurac ako može piška!!! tkoe ovdje lud i kuda idu divlje svinje?!?
dal je lud onaj ko je sve ovo napisao ili onaj tko je sve ovo pročitao?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHa
Skrivaj se skrivaj majke ti mile!

- 09:11 - Poseri (3) - Pojedi - #

20.12.2006., srijeda

Ko vas jebe!

Moja vagina... brišem ju od naprijed prema straga da nebi dobio upalu mjehura.
iz koje je ovo pjesme i od koje grupe? nagradno pitanje, nagrada šamar. ako želite, akone onda me libo.. ..LoPoČ!
headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang

evo ti ovi smajli da pokusas shvatit sto osjecam trenutno mprema tebi headbangheadbangmadmad
neka konacna odluka ili...? no
sad se opustit, smirit zivce. smokin smrc
jednu kiss mi neces dat. ccc ae pa ti malo razmisli o svemu ovome

- 21:56 - Poseri (7) - Pojedi - #

Kite nam lovran a kite i kitE....

Dakle uz laganu nocnu setnju uvidjeo sam da nam se trose pare na bolje-prekosutra izgled lovrana , zaista je prekrasan , kuglice , boric sa rotirkom na vrhu ma predivno pravo blagdansko raspolozenje...
Naime cuo sam da ce i za par dana klizaliste se otvorit kod spine pod-voltun i kod spine tamo kod galerije ...
A bare i pista ce otvorit stand sa kuhanim vinom i kobasicama sa morskim plodovima mora , naravno cccccccc


Vaqo iam ja jedan prijedlog :

+ naime nakon svih tih mukotrpnih postova , odgovorenih komentara
+ sha ne bi bilo prekrašno da se nadjemo mi - urednici bloga i korisnici - vi i da to sve zalijemo a ?
+ pa mozemo negdje i vanqa a mozemo se i muvat oqolo
+ ae komentirajte i predlazite razno-vrsne prijedloge pa cemo sljedecim postom napisat zakljucak


+ Gdje , kad , i naravno ...........



ae salutiram vas i wavewavewave i partyparty i njaminjami


el nino soldado

- 12:58 - Poseri (2) - Pojedi - #

17.12.2006., nedjelja

ko to tamo p(j)eva?!

Znanstvena istraživanja su dokazala da sam ja uvijek u pravu, ali me ljudi ne slušaju!
Također smo dokazali da čovijek kada riga uvijek riga paštu, pa makar bio on pravoslavac ili vegetarijanac!
I još samo da napomenem da kad kiša pada a ako nemaš kišobran , ne isplati se trčati, jer ćeš svejedno pokisnuti, a ovako ćeš se još i umorit!Trenutačnmo se istražuje dali Aurel the allmighty U bambus stavlja vino ili ulje, jer ima odvratan bambus!!!

P.S. Promjenee su na putu! Još kad obavimo neka istraživanja i sve će biti drugačije!
Hvala na razumijevanju

- 18:09 - Poseri (14) - Pojedi - #

13.12.2006., srijeda

Tko ili Što?!

Jednoga dana dok su svirali disciplina u tocki ukazala mi se šparoga smrti! Baš onakva kakvu je jednom ulovio (ne ubrao) Pišta the great iguanolovac! Na nju se ozljedio pa je počeo naglo rasti, toliko naglo da je za vrijame sna lupio nogom u strop (inače spava dubeći na glavi). I to samo jednom nogom zato jer mu je druga kraća nekih 20 cm.. Tako je inače svim ljudima noga malo sjebana ako jedu gljive. Inače On je neko vrijeme jeo gljive, koje je sam ubirao, alie nažalost jenog dana odustao jer mu je andrija ukrao gljive! "Tko je ukrao moje gljive?!" upitao se andrija, neznajući da ih je zapravo baš on ukrao! Toliko je bio nesvjestan svoje svjesnosti da se onesvijestio! BAš poput male sipe koa jede druge male sipe koje jedu govna! A ta govna imaju čarobnih svojstva! Polnoćno letenje, više-manje brzo trčanje, sporo pisanje, grižnja savjesti itd...
Jeste li znali?!?
Jeste li znali da neznate ništa dok ne saznate?
Niste li znali?!?
...ili jeste?!?
JOOOOOOOOOJ!!
Govno se objesilo!

- 07:12 - Poseri (18) - Pojedi - #

12.12.2006., utorak

pih.......

ovaj blog proživljava vrlo teško razdoblje jer trenutno ga niko ne hrani postovima i on je sve bliže i bliže umiranju(brisanju).Molimo vas da nas malo potaknete komentarima i da ona cura više ne tlači andreja abrama jer on više nemože tako.žali se velečasnome da nemože spavati,čak je i mihael došao iz koprivnice da ga utješi ali bezuspješno...pozdravljam gargića i njegove bauštelce iz perffeta.Urednici bloga malo života...
BRIŽNA MAT KA PUSTA RODI!!!!!!!!!!party BOG I LOVRANCI

- 12:46 - Poseri (4) - Pojedi - #

01.12.2006., petak

NAkon svih ovih.... ša jazanam!

Evo, nakon tolikog vremena, ja sam odlučio da se vratim i napišem još jedan post, pod rubrikom petkoM. Dakle, sale nemoj se ljutiti, ali nisam mogao ostavljati komentare, niti raditi bilo kakve blogerske dužnosti jer mi je Zeus svojim moćnim gromom prošlu srijedu spržio modem!
Ša se tiče promjena jase potpuno slažem i slabo zalažem jer stvarno me prođu strave i užasi kad vidim na šta je ovaj blog počeo sličiti!
Dakle (2.put), prošli tjedan je bio totalno , u kurcu, barem vikend! Mnogo toga se dogodilo u Lovranu, a da vi ni pojma nemate! U petak, e bilo dobro, bili smo u L. pabu, ja i nitko od ekipe sa bloga, i lijepo smo se napili, neki su već bili pijani, kad odjednom oko 2sata krenemo skuterima put medveje. U medveji nismo našli ekipu zbog koje smo krenuli tamo, pa smo završili u konobi kali, gdje nas je majka od dragog nma prijatelja sa drugog bloga - sebulba, lijepo nahranila njokima i napojila bambusom! Svaka joj čast. Po povratku kući sjeo sam sa wekyem , na njegov moćni motor i krenuli prema Lovranu! Na povratku kući, tamo na peharovu poslije flya, zarusali smo u trotoar i spičkali se. Razlog tome bila su velika brzina i velika količina alkohola u krvi! Meni nije biloo ništa, malo sam natučen i utučen, ali je weky završio u bolnici. Imao je unutarno krvarenje, alisu ga uspješno operirali,te ga jučer probudili, jer je bio pod narkozama. Danas mu je sve bolje i bolje, te se nadamo da ćemo ga uskoro ići posjetiti! Za sve vas koji neznate wekya- ko vas jebe!
A u subotu, je isto bila barufa u Lovranu! Juniori HNK Lovrana pobijedili su RB-a i postali jesensk prvaci svoje lige! Nakon toga su malo feštali u pabu, a u međuvremenu je neko napravio barufu u onom toto-roto kafiću gdje je nekada bio aurelio ispod hilla, a zli ljudi su za to optužil nedužne juniore HNKLOVRANa, a bilo je i poslije barufe, ali to je tako kada opatijci slave rođendan u Lovranu!

Sve u svemu: "Bolje bivat jedan dan va Lovrane, nego 100 let va opatije!"
Jedan veseli pozdrav svima boooookh!wave

- 11:09 - Poseri (114) - Pojedi - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

Kolovoz 2010 (1)
Ožujak 2010 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Srpanj 2009 (1)
Studeni 2008 (1)
Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (3)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (2)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (6)
Prosinac 2007 (2)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (6)
Svibanj 2007 (3)
Travanj 2007 (1)
Ožujak 2007 (2)
Veljača 2007 (8)
Siječanj 2007 (13)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (17)
Listopad 2006 (26)
Rujan 2006 (11)
Kolovoz 2006 (24)
Srpanj 2006 (39)

< prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Koliko je bilo radoznalih Kifova od 4.7.2006???

Free Hit Counter