Priprema za novi pocetak skolske godine: ruksak, diy olovke, biljeznice

26 kolovoz 2014

Hej ljudi! Dora je, odlucila sam napraviti svoj blog. Prvu temu smo odabrali na mom ask.fm racunu http://ask.fm/BethanyMotaForever. Pa, pocnimo! :)

Ako krecete u srednju skolu, vjerojatno necete nositi previse knjiga i stvarcica. U cemu cete nositi svoje stvari, vas je izbor. Vecina cura se ipak odluci za malen i praktican ruksak



Da moram birati, ja bih sigurno uzela ovakav Hello Kitty ruksak, a pogotovo mi se svidja desni sa uzorkom :)
Posto je ovakav ruksak sigurno tesko naci u Hrvatskoj, Srbiji i BiH, pokazat cu vam sliku jako slatkih, modernih i pristupacnih ruksaka.
Ovakve ruksake sa kopcicom koji su trenutno vrlo trendi mozete naci u Accesorizeu, H&M-u, na eBayu, pa cak i u New Yorkeru. Vrlo su prakticni za nocne setnje ili srednju skolu, dok mislim da u osnovnoj ipak ne bi bio dovoljno velik za sve silne stvari koje moramo nositi. :)


Prelazimo na izbor biljeznica. Biljeznice su ono sto cemo koristiti svakodnevno tijekom cijele skolske godine, tako da moraju biti posebno lijepe i oku ugodne.
Za ovakvu biljeznicu su vam potrebni samo vodootporni crni marker koji mozete naci u svakoj trgovini, i jedna obicna biljeznica sa spiralom. Postupak je jednostavan i objasnjen na slici.


Za malo romanticnije dusice, tu je uvijek mogucnost da sa weeita isprintate neke fora slicice, izrezete u oblicima trokuta i nalijepite na bijelu biljeznicu kao na slici. Slatko! :)

Naravno, za one malo ljenije (kao ja) postoji nacin: odite do Skolske Knjige, Algoritma ili bilokoje druge knjizare i kupite lijepe biljeznice po vasem ukusu.


Za kraj, how-to olovke. Olovkama takodjer pisemo kroz cijelu godinu, i bas zato nam se moraju svidjeti. Olovki nikad dosta, tako da ih mozete uredjivati kako god pozelite.

https://www.youtube.com/watch?v=CoCsVC_meE8&list=UUc6W7efUSkd9YYoxOnctlFg u ovom Bethanyinom videu je objasnjeno kao lako, a lijepo, urediti drvene olovke. e


To je bilo to za danas od mene, nadam se da vam se post svidio, cujemo se u subotu!e

love,
Dora

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.