I love moto

31.05.2006., srijeda

hello to..svima...

hello..ja malo švrljan po netu i nisan naša niš zanimljivo pa san priša tu ča napisat u nadi da ću ča napisat..ali već san tu pol ure i niš..hehehe...a ča ću van drugo reć nego da san popravi motor i da san back in game..kupujen istrošenu gumu 19 cola 100/90..tako da nemoran ovu novu spalit na fešti..hehehe..na feštu ste svi pozvani..samo ča nas nebite našli ni da nas išćete z sateliton pa bolje da se najavite..hehehehe..ponediljak san pisa neku miću maturu i petak će dones rezultate nadan se da će bit onakovi kakovi ja očekujen..još dve šetimane pa će i ta jebena škola finut..a ma valja će sve bit ok.. još ću stavit malo slike s grobnika pa idem ča:D..pozdrav svima...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

02.05.2006., utorak

...hello...

ja sam napokon opet tu..popravi san fuck´n net...ko će se sad opet sjetit svih nikova..a ok par dana tu pa ću se sjetit..thx svima na komentarima..pisat ću ih i ja sad kad mi radi net..(valjda)..sad san se tek uključi na net pa mi se neda pisat...i opet imam upalu sinusa..samo ću stavit par slikica..jednu moju..tu san imao upalu alkohola hehehe...pozdrav svima...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

05.02.2006., nedjelja

ma evo me...tu sam ja...evo ga i novi post koji toliko želite...

hmmm..ča da pišen...a ma... čera su bile maškare prekčera i čera smo delali od jutra do mraka...počeli smo veture delat još pred misec dan..ali bilo je puno dela tako da smo se trebali ćapat dela na vrime...bilo nas je 15-16..bo..4 kurve jedan od njih ja...stavit ću slike na blog kad ih nabavin...imao san puno mušterija kad su prišle 5 korijere...svako malo smo nekog starca silovali...ma bilo je ludo najluđe...i puno alkohola..morete znat kako je bilo...neki su rekli da neznaju da san muško da bi me ševili..da iman dobre noge...imao san minicu i neke mrežaste najlonke i na nogama neke nešto neman pojma ča...a za sve vidit kako je bilo ste trebali bit tamo...ste mogli ča ću van ja....neda mi se više pisat..jer siguro iman još kakov promil i sve mi se muti spi mi se...samo ću stavit neke nove slike ke iman..još od božića ali tek sad san ih nabavi...slike od maškare ću stavit brzo...kizzzzz svima
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
...pusaaaa svima..restepka..thx na komentarima..

20.12.2005., utorak

SRETANNNNNN MI B-DAY!!!!!!!!!!

alo pipl...a evo došao je i taj...moj B-day... samo da vam se malo javim... prije smo bili ja i frend na cugi...počeli smo s bambusom...a samo bog zna ča će bit do večeras...pozdraaaaaavvvvvvvvv

14.12.2005., srijeda

a evo me!!!

bolestan sam grrrrr...iman upalu sinusa...OPET...moram pit neke tablete od grama...ako treba kome naziv tableta...lsijgiulsahgiaushgisagalgfdsa i još moran si špricat neki sprej u nos i sve neke gluposti...ako treba nekom naziv spreja...liweuhtdsiufgidhgiaheirhg, i tako...o školi neću govorit...iman za nacrtat na velikom hamer papiru k-jetronic sistem ubrizgavanja, neki neće kužit ča je to ma ča van ja moren...to već crtan dva dana... još nisam gotov...a i treba sve pobojat da bude u boji, petak valjda idem u školu, subotu se nadam da idem van jer već nisam bio 2,3 subote pa bi bilo vrijeme da se idem olešit...ako budem imao vremena naravno...(nadam se da ga neću imat...hehehehe) moram nabavit auto...i girls dajte malo bolje pazite na kosu drugi dan moram sve skupljat sa sjedala i sisat...hehehehe, i tako...motor mi je u box-u...morat ću ga ić kad ozdravin malo ispuhat, a i štitnike bi si trebao kupit...neću da moram opet bit 3 dana u bolnici s prelomima i šavovima na glavi...neki dan sam se sjetio svega kako sam pao s motora i svega pa mi je brat rekao...umjesto da kopam s gumom ja kopam glavom...barem da sam kacigu imao...s onim suzukijem kojeg sam imao sam pao 6 puta od toga jedanput teže to kad sam glavu razbio...a s ovim još nijedanput hvala bogu...a dosta pisanja...malo slika...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us...jadna R1...Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us...to je mašina..hehehe...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us...a ovega nebi preteka ni ghostrider z hayabusu...hehehehe
pozdrav pipls...thx na komentarima

06.11.2005., nedjelja

heeeeeeellllllllooooooooooooo...

a evo mene, napokon pišem novi post nakon duuuuuuuuuuugggoooooooo vremena, nešto mi je blog štekao neman pojma zašto al sad radi, a sinoć sam bio van kao i skoro svi, alkohol u potocima, najbolje je bilo u zoru, ma super je bilo, smjc muho zašto nisi došla, nadam se da ti je bilo dobro na roćkasu, al znam da bi ti bilo bolje da si došla tu kod mene, a ovu nedjelju na street race moraš doć da "gledamo" utrke :)), a evo samo to za sad, sutra ću možda napisat još malo više kad se malo bolje otrjeznim, jutros je bila šok soba :))), a motoriiiiiiiiiiiiiiiiii...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

09.09.2005., petak

hello!

Evo me opet al ću stavit samo neke nove slike, kod mene se puno tog zanimljivog zbiva al to nek ostane sad samo za mene, možda vam i kažem jednog dana hehehehe,
Free Image Hosting at www.ImageShack.us evo ovo vam je moj motor
Free Image Hosting at www.ImageShack.us evo i mene
Free Image Hosting at www.ImageShack.us moj ludi brek
a evo to će bit dosta, ps hvala na komentare ja ih ne puštam puno jer nemam vremena, pozdrav

31.08.2005., srijeda

I´m back!

evo mene jer vidim da ste se već umislili gdje sam, tu sam ja bez brige, prije dva tjedna je bio super izlazak, prošli u kurcu ovaj malo bolje al sve gre na huje jer u pon je jebena škola, ovo leto je pasalo jako jako brzo a ja nebi još va školu, ovo ljeto je bilo super jer sam izlazio svaki vikend i upoznao puno novih pipls, a ima i novih slika neke nisu za javnost za ih neću stavljat, i evo to bi ukratko bilo to;ppp, kizzz svima(bacam se na slike)
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us ah tko zna koliko sam popio ;pppFree Image Hosting at www.ImageShack.us;ppp kizz svima

03.08.2005., srijeda

ej pipls

već dugooooooooooo nisam napisao post pa bi bilo vrjeme da nešto i napišem, kao i uvjek nemam pojma ča, nista novog osim ča san kupi motor napokon, vozio sam se tjedan dana sad stoji u garaži bez oklopa i sav rastavljen, moram ga popravit čim brže, nemogu ja bez motora više od 3 dana, hehehhe, stavit ću slike na blog samo ga trebam slikat, nekima znam 100% da se neće sviđat, kupio bi ja motor koji bi se svima sviđao samo da mogu, ali nemogu JOŠ, sad će svi reć da stalno o motorima govorim a di mi je ljubav, cure, život, izlasci, alkohola, svega toga ima samo neću o tome na blogu i neću sve govorit u javnost, nadam se da će krajem ovog mjeseca bit na mojem ili nečijem zajedničkom blogu jako zanimljivih slika al otom potom

p.s. hvala na komentare

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

18.07.2005., ponedjeljak

aloooooooooooooo...

... ma ja vam uživam kao nikad do sad, svaki dan na moru, samo skeniram komade, hehehe, petak sam bio van nije baš bilo nešto ali dobro je dok piješ, a pio sam ko smuk (zato i imam nadimak smuk) hehehe, u 3 i pol sam došao doma, onda cjeli dan odmaranje za subotu uvečer, onda opet pijem ko smuk, bilo je super tamo smo plesali skakali, a bilo je i...hmmm ma neću u detalje, doma sam došao oko 4 i pol neman ni ja pojma kad i probudio se oko 2 popodne, mislio sam ić i sinoć ali nisam imao s kim ić, prije sam došao sa mora od 8 ujutro sam na moru, oko 12 sam išao kod neke cure ležat na krevetu jer se više nisam mogao ni kupat, kod nje sam bio do 3, onda smo ja i frend išli na stop doma, i sad sam doma, neman sta radit pa sam došao napisat post, napokon da ja napišem neki duži post, hehehe, malo slika....
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us a ovo je kad ne paziš kako voziš!
hvala na komentare, ja ih ne puštam previše jer neman vremena tako ako ih ja ne dobijem puno nije bed, pusa teich!!!

13.07.2005., srijeda

hello...

...neman ništa za pisat ali evo samo nešto da je, da ne bude sve staro, e da one želje vaše o slikama se neće ispunit, jeepove ma dajjjjjj šanse nema, a slike s grobnika to bi stavio da nisam zaboravio aparat doma, ma stavit ću neke druge, petak idem van pecat ribe i subotu idem na neku feštu tako da ću možda od subote imat o čemu pisat hehe, to bi bilo to, post je kratak ali kad niman o čemu pisat pa mora bit kratak, pozdrav svima, kizzzzzzz curama,ehhehhe
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ma svejedno bi rađe motor!!!
p.s. hvala na komentare!

07.07.2005., četvrtak

hello pipl...

hello, a evo samo da nešto napišem da bude neki novi post, od ročkasa se nine dešavalo ništa zanimljivog, ustvari je ali nije za javnost,hehehe, sad sam došao doma pa neman sta za radit pa sam došao napisat post, do 3 sata sam bio na praksi a od 3 do sad tunirao jugića, sad je malo jači, sutra će doć buraz doma pa ćemo ić vidit za neki motor, samo sumnjam da će doć, evo malo slika i to bi bilo to
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
e dosta slika za ovaj post moram nešto i za drugi pustit, pozdrav, kizz, restepka
p.s. hvala na komenare

03.07.2005., nedjelja

ajme joj....

.... evo malo slika sa rođendan (samo moje jer mi se neda sve stavljat)Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
evo to bi bilo to od mojih slika, no koment, mislim ja neću komentirat a vi komentirajte, kizzzzza svima

28.06.2005., utorak

helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...

alo pipl, evo sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, svima nisam ja kriv ča nisan pušta kokmentare, grom mi je spiči kutiju od isdn-a, pa nisam mogao doć ni na chat ni nisam mogao pisat komentare, još jednom sorry, se čujemo pipl, evo samo to...

26.06.2005., nedjelja

...

evo slika koje sam obećao,
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
malo fićeka...Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
...Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
ah evo, a neda mi se više, moram nešto i za drugi put pustit, hehehee pozdravvvvvvvv

25.06.2005., subota

alo pipl

... danas je toplo za riknut, nemože se ni živit, mogao sam ić na more, ali nisam jer je danas fešta u selu tako da sam tu, sad sam malo došao doma pa ću napisat nešto pa idem, nemam baš nešto za pisat, osim da uživam, i sad idem još više uživat, ajde pozdrav, se vidimo čujemo, c yaaa, veliki kizzzzzzić maloj punkerici, lovely, bad chick, cathy, jamy, erchy, scorpy, hasky, anchy i luda, a biggggggggggggggggggggggggggg jako bigggggggggg kizzzzzzzzzz krmači, kuja jedna, nema slika na ovom postu ali stavit ću ih ja posebno u sljedećem, kizzz

22.06.2005., srijeda

hello...

hello, od kad je završila škola sve ide na bolje, sutra se gren bućkat va more ako ni ledena voda [mia fališ mi daj dođi ovo ljeto da se ja i ti bućkamo, hehehhehe), jeben ti ja posti ki treba pisat svakih par dan, ča da pišen kad se ni niš dogodilo, a čekaj je je, čera smo ja i grga skoro zletili z yugićen va potok, majko bojža kako pelje, tamo po onoj ditelini pa na drugu bandu pa joh skoro va potok (sad će crkavat kad to pročita) a ča da još napišen to je čera bilo najzanimljivije, grga pozdrav Free Image Hosting at www.ImageShack.us
hehehhee, pozdrav svima pozdrav grga, kizzzzz lovely bad chick, jamy, hasky, scorpy mayena, itd (tko će to sve), a velikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kisssssssssssiiiićććććć krmači, kujo jedna munjena hehehehe, još par slika pa smo kvit Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
evo te je to za danas, još jednom pozdrav svima cya pipl

19.06.2005., nedjelja

evo da nešto napišem nakon toliko dana, nemam baš nešto za pisat ali evo da nešto nadrobim, jučer je bilo super, ali ne toliko koliko danas jer jučer sam neki kurac radio a danas uživancija, toplo je ali preživi se, od petka kad je bila gotova škola svakim danom je sve bolje, još malo pa more mmmmmm, cure plaža kupanje uživancija, možda i danas idem na more, malo prije sam se probudio i odbah se bacam na pisanje posta, moram nešto napisat kad nisam toliko dana, nemam baš insiracije za pisanje, ma imat ću je samo treba čekat, danas možda idem po motor, samo sumnjam, ajde pozdrav restepka, kizzzzzzzzz
p.s. hvala na komentare!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

14.06.2005., utorak

My slike

evo nisu baš nešto, al tko voli nek izvoli, hehehehe
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us kizzzzzzzačina

13.06.2005., ponedjeljak

hellooooooooooooo...

...evo mene, sad sam došao doma pa sam se bacio pisat post, neće to bit neki post ali evo bar nešto, par rečenica, danas je toplo za crknut, bilo je skidaj se do kraja hehehehehe, sad u kući je malo bolje ali je svejedno toplo, na praksi od 8 ujutro sve do sad, sve u kurcu, trči tamo reži ovo reži ono spajaj ovo, rastavi ovaj motor sastavi onaj drugi, a joj, a ok sutra ću bit ko nov, najgore je to ča je sutra opet praksa samo u školi a tamo je još gore, do četvrtka moram učit, ako ne ispravim idem na popravni mamu mu fakam, još 4 dana do kraja, napokon je i ta jebena škola završila, joj kako mrzim tu školu, petak je fešta hehehehhe, još malo da se more zgrije pa će bit svaki dan fešta, onda će bit pecanje riba po plaži, hehehhehe, pozdrav pipl i uživajte koliko možete, a znam da možete puno, malo slika, kizzzzzzzzzzzzzzzz svima!
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

09.06.2005., četvrtak

..

... ch ti si meni...Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...

... danas je ok dan, dobro je dok ne pada kiša, sutra nadam se da nema škole, ali mislim da ću morat svejedno ić, danas sam se cjeli dan vozio, super, napokon lijepo vrijeme, pogodno za vožnju motorom, kizz svima,Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ovo mi je najljepša yamaha R1 od svih R1 do sad, pozdrav

08.06.2005., srijeda

...

...Free Image Hosting at www.ImageShack.us

hello...

...e danas je dobar dan bolji nego jučer puno bolji, sutra štrajk, nema nastave, jupi, hahhaha, evo malo slika,
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
ee, sad me baš zanima koji komentar će lovely_zx pustit

07.06.2005., utorak

ejjjjj....

...danas je ok dan,malo prije padala kiša al sad je opet sunce pa je ok, danas sam dobio 11 ocjena sve neke dvojke i trojke bilo je i četvorka, petice kod mene ne postoje haha, bio sam se vozit malo sa yugićem
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ha ha je dobar ha? kaj vi kažete? sad slušam radio i nešto tražim po netu pa sam svratio stavit novi post, pozdrav i kiss curama hahahhaa,
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
moram malo i slika od motora stavit, kisssssssss

06.06.2005., ponedjeljak

ovo je samo za lovely kad već toliko voli yamahu R1, a ok nek bude i za svih koji voliu R1
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

.....

ponedjeljak dan u kurcu, opet sam cijeli dan morao učit to je već treći dan da učim od jutra do mraka, u četvrtak imam ispit ako ga ne prođem morat ću na popravni ajme neeeeeeee, ako ni onda ne prođem onda ću se ubit(šala neću se ubit to samo tako kažem), najbolja vjest danas koju sam čuo je da četvrtak neće bit škole nego da će bit štrajk, ah daj bože da bude, kissss svima, uh skoro sam zaboravio e neće ovaj post proć bez slikeFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us e sad kisssss svima

05.06.2005., nedjelja

Free Image Hosting at www.ImageShack.us ovo je definitivno na prvom mjestu, moj best bike, nadam se da će jednog dana bit u mojoj garaži, Free Image Hosting at www.ImageShack.us honda cbr954rr poslije suzukija ne bi se bunio da je doma, poslije yamahe je kawasaki zx636rFree Image Hosting at www.ImageShack.us dalje neću, ajde pozdrav

yamaha

Free Image Hosting at www.ImageShack.us treća na listi mojih najboljih motora

ah!!!


ah evo i ja sam napravio blog, možda bude nešto od njega samo sumnjam da će bit nešto, ajde pozdrav i pišite nešto

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se