Milan:Real Madrid 3:2

srijeda , 21.10.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Početni sastavi:

Real: Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Raul, Kaka, Diarra, Benzema, Marcelo, Albiol, Alonso, Granero

Milan: Dida, Pato, Inzaghi, Seedorf, Nesta, Zambrotta, Pirlo, Ambrosini, Thiago Silva, Oddo, Ronaldinho

Real - Milan 2:3

Tijek susreta:

Prošlo je prvih 10 minuta susreta, Real ima inicijativu, ali nismo vidjeli ozbiljniju priliku ni na jednoj strani.

Centirao je Ramos, Grangero je na loptu stigao prije Neste, ali je pucao po sredini gola. Lak plijen za Didu.

Zvižduci na Santiago Bernabeu. Benzema je pao u šesnaestercu nakon što je Zambrotta startao na njega, ali je sudac ostao nijem.

Gol za Real u 18. minuti! Kakva pogreška Dide! Raul Albiol je pucao s vrha šesneasterca, ali je to loše izveo, lopta je išla ravno po sredini vrata u ruke Dide. Kad su svi već pomislili da je akcija gotova, lopta je Brazilcu ispala iz ruke, prvi do nje je dotrčao Raul i pospremio je u mrežu.

Tragičar Dida je dobio šansu nakon što se ozlijedio Storari, prvi vratar kluba.

U 45. minuti, Marcelo je u solo prodoru nanizao nekoliko igrača Milana i opalio lijevom nogom, ali Dida ovaj put dobro reagira.

Real je prilikom Raula otvorio drugi dio. Granero je povukao akciju, dao do Raula koji je vukao loptu dok su ga igrači Milana mirno promatrali. Uslijedio je udarac, ali je lopta prošla pored gola.

Sad je u prilici bio Kaka, ponovo je curilo po Milanovoj lijevoj strani. Bivši Milanist je pucao malo iskosa, ali nije bio precizan. Nakon toga je pokušao uzvratiti Inzaghi, ali je njegov udarac bio preslab. Odmah je odgovorio Real preko Benzeme, no njegov udarac je u korner odbio Dida.

Ponovo je pokušao Raul, ovaj put je htio lobovati Didu koji to hvata.

Gol za Milan u 63. minuti! Talijani su uspjeli izjednačiti, ali prema onome što su dosad pokazali, mora se reći da nisu zaslužili. Gol nije uslijedio nakon neke kombinacije, već nakon dalekomentog projektila Andree Pirla. Veznjak Milana je dobio loptu, nitko iz Reala nije krenuo na njega, a on s opalio s 35 metara i matirao Casillasa.

Gol za Milan! Uspjeli su Milanezi preokrenuti utakmicu, baš kao što su to napravili protiv Rome! Nazalsužniji za ovaj gol je Casillas koji je grubo pogiješio i dopustio Patu da zabije. Ambrosini je poslao dugu loptu, Casillas je krenuo na nju, pokušao je izbiti, ali je zaplivao. Lopta je stigla do brazilskog napadača kojem nije bio problem ugurati je u preznu mrežu.

Imao je Real lijepu priliku, slobodnjak na 20 metara od gola. Tukao je Drenthe, ali nije to dobro napravio, nije bilo opasnosti po Didu.

Gol za Real! 17 minuta prije kraja, Real je imao korner, lopta je došla do Drenthea koji odličnim udarcem s vrha šesnaesterca matira Didu za 2:2.

Kakva utakmica na Santiago Bernabeu! Prvo je Kaka opalio, Dida je to obranio, Raul opet prvi stigao na to, ali je svirano zaleđe. U nastavku akcije je Pato bio u mrtvoj prilici, ali mu Casillas skida i odbija u korner. Zabili su Milanovci nakon kornera, no sudac je poništio gol zbog prekršaja na vrataru. Talijani su se opravdano bunili jer je dojam da je sudac pogriješio, došlo je do manjeg sukoba između Neste i Raula, umješali su se i ostali igrači i počeli naguravati. Na kraju su Nesta i Raul zaradili žuti karton.

Gol za Milan u 88. minuti! Strijelac je ponovo Pato koji je iskoristio poluvisoko dodavanje s lijeve strane. Milan ponovo vodi.

Kraj utakmice, Milan je dobio 3:2.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.