Beckhem:Nisam baš puno naučio talijanski

subota , 25.04.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Milanov engleski reprezentativac David Beckham kaže da niti na sekundu nije zažalio što je u velikoj mjeri vlastitim novcem osigurao ostanak na posudbi u Milanu do kraja sezone, umjesto povratka u ožujku u svoj američki klub LA Galaxy.

"Jedno je sigurno. U Europi, pa i na cijeloj zemaljskoj kugli, postoje mnogi igrači koji bi iz svog džepa platili samo da mogu igrati u klubu kao što je Milan. Učinio sam sve što sam mogao kako bih ostao na San Siru do kraja ove sezone – objesnio je Beckham."

Upitan za špekulacije o odlasku trenera Carla Ancelottija u Chelsea po završetku ove sezone, Beckham odgovara.

"Kada sam stigao u Milan, Ancelotti je već uzimao lekcije iz engleskog jezika. Svaki puta kada bih mu pokušao pomoći i popraviti njegov engleski, on bi namjerno radio pogreške, pa bi se onda obojica smijali. Ne mogu vam reći ništa o njegovom odlasku u Chelsea."

Ali je zato slavni 33-godišnji Englez rekao ponešto o vlastitom učenju talijanskog jezika:

"Moram priznati da nisam baš puno napredovao. Jedino što znam reći je ''čestitam'' sucu nakon utakmice, ili ''zabio si dobar gol'' Pippu Inzaghiju. Paolo Maldini, recimo, govori engleski, dok Gennaro Gattuso priča jedino na svom jeziku, ali ga odlično razumijem" – priča Beckham.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.