Tjedan dana se guštamo kako ću donijeti ćevape za ručak. I onda ostanem na poslu predugo i ne stignem donijeti ćevape svojoj dragoj. Koja blamaža. Sada se s pravom duri. Sebi sam otišao po ćevape i po ćevape za večeru za oboje. Kada sam stigao doma, CSI ekipa mi je rekla da je moja draga jela pečena jaja i sir (nono kombinacija). Za ostatak ne znam, a i strah me je pitati.
Ja sam pojeo svoje ćevape (ne cijeli somun, ali ipak malo vise od dopuštenog) i tada mi se desilo nesto stravično. Ćevapi mi nisu pasali (iako su bili istog okusa kao i ranije - kupio sam ih kod provjerenog
ćevapdžije)! I brzo sam bio gladan!
Anbilivbl.
Naravoučenije: tijekom ovakve dijete ne konzumirati ćevape, barem ne kupovne.
Ocjena:3 - Ne znam kada cu opet na ćevape. I da li uopće.
Savjet dana:
Kuhajte doma! Hrana koja se priprema doma je obicno manje masna i manje začinjena od hrane koju kupite gotovu. Naravno, u to se ubrajaju kojekakvi fast fudovi, uključivo sa ćevapdžinicama, pizzerijama,pekarama
i inim proizvođačima "domaćih" brzih specijaliteta. Nije to do proizvođača, nego do jela koja se tamo pripremaju. Ona su masna i začinjena i uglavnom nezdrava. I jako fina.
Naravno, u restoranu je priča sasvim drugačija. I tu su jela jako fina, ali se može naći i jela koja zadovoljavaju neke "zdrave norme". Jedina mana tih jela je praznina koju ostavljaju u novčaniku.
|