kindergarten cosmocart

28.01.2007., nedjelja

i'll only take medicine if it's followed by sweets

natuknuti na nos nešto što ne postoji.
ovo je jedan od mojih, da. ne sklanjam se u sunčane tame da bih si umišljao da sam najpametniji na svijetu. ja to radim iz očaja. neki ljudi zaplaču kad se rode. ja nisam. ali zato plačem svaki trenutak nakon toga.
haha. kakav lažac samo je taj čovjek. dugo mi je trebalo da se naučim smijati. a mali princ. mali princ je zbilja mali i toga bi trebao biti svjestan kao uostalo i čovjek koji ga je izmislio. a mislim da i je.
samo fanovi, a fanovi su skraćeno od fanatici, oni imaju neki film svoj, a ja volim klavir kad se svira onako mirno, s 2-3 tipke stisnute, ne volim volumenski velike kompozocije.
volim repeticiju u muzici, ima nešto tako magično. kakav mi je život danas? oh, hvala na pitanju. al nisam robot. živjet ću u svijetu u kojem neću moći voziti ultra glupi sportski auto. mislim ultra glupi iz onog tko gleda kako spasiti svijet od ekokatastrofe i onog tko gleda kako ne poginuti na cesti i onog tko gleda kako uštedjeti novce da bi se imalo za neke drugi stvari. a zbilja bi volio voziti ultra glupi sportski auto tako da ga držim bar na 2000 okretaja previše cijelo vrijeme. iz čistog gušta i sexy osjećaja moći da ukrotiš galopirajuće konje pod svojom guzicom.
ali ja gledam. ima jedan stih, kaže "is this forever?this is forever". ili su to dva stiha.
volim more kad me udara. volim biti samo dio lanca. ne volim ljude koji ubijaju morske pse. ne volim ljude koji ne vide širu sliku.
zbilja ih ne volim. ne volim. ne volim.
i ne volim velike volane.
jednom, kad sam bio mlad, s tek par okretaja oko Sunca pod nogama, gledao sam scenu sexa na televiziji u klasičnoj exyugoslavenskoj maniri muškarca jebivjetra koji grubo jebe svoju ženu (možda jer je život grub) a ona uživa u tome (možda zato jer voli grubi sex) i on joj stavi jabuku u usta da se ne čuju njezini krici. tada, nisam znao da se oni sexaju. dok sam to gledao, mislio sam da joj on zabija nož i kolje ju.
što je zapravo zanimljiv odraz naše kulture u kojoj dijete od nekoliko godina prije razumije ubijanje nego vođenje ljubavi.
tata, kupi mi ultra glupi sportski auto.
tata, kupi mi sve.
nadam se da će im uspjeti plan sa postavljanjem kolektora sunčeve energije na Mjesec.

REVERFOREVERFOREVERFOREVERFOREVERFOREVERFOREVERFOREVERFOREVERFOREVERFORE

i embrace.
my desire to.
feel the rhythm.
to feel connected.
enough to step aside.
and weep like a widow.
to feel inspired.
to fathom the power.
to witness the beauty.
to bathe in the fountain.
to swing on the spiral.
of our divinity.
and still be a human.


da, znam, meme mi ja zakurac. idem učiti što je to policy.
- 14:25 - Komentari (21) - Isprintaj - #

04.01.2007., četvrtak

Kako ti se da buljiti 2 sata u aute koji kruže po jednoj te istoj stazi?

Heikki Kovalainen je ustvrdio da se nikako ne može nazvati rookiem u novoj sezoni jer je na testiranjima prošle godine odradio 25000km. Ja sam odradio 17000km i tek sam počeo. Nisam više ni ja rookie...
:P

- 12:41 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

beware