....Where Back, Letter to our Fans!...

I eto nakon malo dulje stanke krenuti ćemo opet pisati postove, jer vidimo da nas volite čitati, pa ne želimo razočarati naše fanove. Jednostavno puno se toga izdogađalo u našim životima, pa nismo stigli obajvljivati nove postove.
Ali eto našli smo malo cajta sada... Što se tiće novosti, Andrea nam je na faksu, Joco je ponovno u školi, a Tomek i Siniša rade po dobrom starom običaju. Bilo je tu svega, od opijanja, zajedničkog gledanja BB emisije uživo petkom, praćenja i dočekivanja Andree na kolodvoru... Joco se gadno propušio, a u zadnje vrijeme smo se malo prestali opijati, (iako se flaša viskija vozi u prtljažniku auta) jer moramo malo biti uzor novim naraštajima mladih koji dolaze. Dakle, Vi mladi koji čitate ovo, ne pokušavajte doma ovo šo smo mi radili, jer mi smo trenirani profesionalci.
I tako u međuvremenu Tomek nam je bio prehlađen, pa je jeo pokvarene hrenovke i povraćao, tjerao svinje skupa sa svojim burazom, i naravno uveseljavao nas svojim forama. Andrea je ostajala bez riječi kada je prepričavala doživljaje za kameru, pa smo morali mijenjati kasetu, jer nije imala što reći. Sve je to zabilježilo i oko kamere, i ponosno sada možemo reći da smo na 11 epizodi našeg istoimenog TV showa „TheFantasticFour“. Joco sve to lijepo monitra i lagano čupa kosu i kljuka se tabletama, ali eto, rezultati su valjda zadovoljavajući. Trenutno radimo i na projektu „TheMagicBox“ , ali nećemo vam odati tajnu što je to. Samo ćemo reći da svatko ima mraćnu stranu, pa i mi, vjerovali vi ili ne. I tako u našim dosadnim životima se nije puno toga promijenilo...još smo skupa svi četvero i nadam se da tako budemo i ostali. Tomek i Joco su se mijenjali za mobitele, Andrea i Siniša bi se mijenjali za braću, ali Joco se neda haha. (šalu na stranu)
Nadam se da ste uživali u čitanju naših postova, ali to nije bilo ništa. Pripremite se za ono što dolazi. Jer vratili smo se, jači i spremniji nego ikad....

Novi postovi su u pripremi...dolaze za koji dan


petak, 28.09.2007. u 23:25 ][ 1 ][ P ][ # ][ ^ ] [


All New

Već duže vrijeme Joco i Andrea dogovaraju kako bi Andrea ošišala Jocu, ali ništa drastično, samo skratila koju vlas kose...rofl I tako je došao i taj sudnji dan, dan kada će se Joco svoju kosu prodati za milijun kuna (haha) greedy. I tako sjeo je na stolicu, Andrea je uzela škare u ruke, i počela raditi... Tomek je sa podsmijehom pogledavao, a kasnije i čudio... Tu se Joco počeo brinuti za svoj izgled, ali ipak, pa to je Andrea, nebi ona niti kukca zgazila, a kamoli Jocu osakatila.nono Bila je gotova, i sad onaj najteži trenutak, suočiti se sa istinom, pred ogledalom. Joci se odmah novi izgled svidio, pa je odlučio da bi mogli malo do „Opium-a“ da zaliju novi izgled party. I tako smo se spremili, i krenuli. Siniša je obećao da će doći kasnije jer je obavljao stvari koje obavljaju odrasli odgovorni ljudi (haha haha haha)rofl. Mi smo okrenuli rundu, istračali smo sve žive i mrtve, govorilo se o poslu, Siniša je bio vruća tema dana.Kad smo popušili i ono malo pljuge kaj smo imali, zivkali smo Sinišu svakih 5 minuta da vidimo gdje je, i rekli neka nam kupi jednu kutiju cigara. Konačno je došao i uspio smiriti zle duhove koji su se digli, jer je bio nadrkan oko sređivanja papira za novi auto...burninmad No, ajde, oprostit ćemo mu.... Ali definitvno nećemo zaboraviti!
I tako okrenuli smo još jednu rundu, imali smo sjednicu četvorke, i krenuli smo lagano kući jer ipak sutra je radni dan. Ovog puta nam je Andrea pokazala svoje vozačko umijeće, pa nas je malo provozala Clio-m...zujo I tako ostavila je Jocu i Sinišu doma, i krenula sa Tomicom kući...


srijeda, 12.09.2007. u 18:43 ][ 12 ][ P ][ # ][ ^ ] [


Ride in the Park...

Navećer nam je bilo dosadno, a i dogovorili smo se da bi se trebali češće viđati, pa smo odlučili otići malo do parka... Sjeli smo na duple klupe, Tomica je puštao smiješne melodije na mobitelu, i sramotio nas ostale.rolleyes Siniša i Joco su se mlatili, i gađali kamenjem, dok je Andrea to sve snimala kamerom...thumbup Siniša je predložio svom „braceku“ Tomici da sjednu na zasebnu klupu, pa su se Joco i Andrea dignuli i odšetali, jer očito smrde...burninmad Putem su vidjeli plakat za koncert Colonie, i skrivali su se od Tomice i Siniše koji su ih tražili po parku... Tomek i Siniša su išli svojim putem, a Andrea i Joco su gledali izloge i đirali po parku. Sjeli smo pred crkvu i čekali da Tomek i Siniša naiđu, ali ih nije bilo... Kada smo krenuli đirat oko paviljona, sreli smo te dvije nesreće, i zaključili da je bilo dosta igre skrivača...rofl Sjeli smo na jednu, jedinu klupu, i tamo smo pričali o svemu i svačemu, a Tomica je stalno drkao po mobitelu zujo (ustvari su on i Siniša ISTI)... I tako kada smo izlizali sve teme za razgovor, krenuli smo kući, jer naravno Tomek sutra radi, a mi ostali crkajemo doma rofl.


srijeda, 12.09.2007. u 18:41 ][ 0 ][ P ][ # ][ ^ ] [


Fight for Your Right!...

Eto nama još jedne nedjelje... Dogovorili smo se da budemo otišli malo do grada, a možda i do „Playboy-a“... I tako smo malo prođirali po gradu, prošetali po parku, zapalili koju cigaru i odlučili smo otići do „Opium-a“ na cugu...belj Tamo smo se zadržali sat-dva i nakon toga smo lagano krenuli put Đurđevca da vidimo radi li „EXIT“... Na pola puta nadrkanom Siniši je zasmetalno Jocino pjevanje, i prepjevavanje pjesama, pa se lijepo izderao na njega, a on je zašutio i nastao je muk u autu...mad Dolaskom do „EXIT-a“ vidjeli smo da ne radi, pa smo se odlučili vratiti do Virja i „Playboy-a“, pa se možda budemo i zabavili, plesali... No pogriješili smo... Siniša se počeo duriti, Andrea i Tomica su jedini naručili piće, a Joco se pokušao pomiriti sa Sinišom. Ali ovaj je samo bahato se izbeljio, što je raspiozdilo Andreu, pa smo krenuli odmah kući.mah
Prvi put otkako se intenzivno družimo, čuli smo kako pjesme zvuče kad ih pjeva njihov pjevač, a ne mi sretan . Cijelim putem je bio muk u autu, svi su šutjeli kao da su ostali bez jezika... Ostavili smo Tomicu i Andreu doma, i krenuli kući....jer sutra će valjda biti bolje.
Sutradan su Andrea i Tomek došli na premijeru „Molvi“, a sa Sinišom su progovorili samo koju riječ... Navećer je Tomek poslao SMS Sliniši što je njega raznježilo, pa se ispričao (preko SMS-a)... i opet je sve bilo ok... pjeva


srijeda, 12.09.2007. u 18:39 ][ 0 ][ P ][ # ][ ^ ] [


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Listopad 2007 (3)
Rujan 2007 (4)
Kolovoz 2007 (16)
Srpanj 2007 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



komentari da/ne


Opis bloga


Dogodovštine iz života četiri najbolja prijatelja....

Slobodno nas komentirajte.....
Dobro došli su i pozitivni i negativni komentari


Linkovi


Blog.hr
Nelly Furtado.com
Forum.hr
Formula 1.com
Dnevnik.hr
RTL.hr
24 sata.hr
Formula1-HR.com
Timbaland.com
youtube.com


Brojač posjetitelja


Web Counter
Web Counter



Glasaj za moj blog na www.croblogeri.com




Click here for Myspace Layouts


The Fantastic Four