Malo o meni i svemu po malo

10 ožujak 2021

Dobra večer svima! Ideja o kreiranju bloga mi se dugo svrzmala po glavi i napokon sam se odlučio to napraviti! Moje prvo iskustvo sa blogom počinje još tamo davne 2006. godine gdje sam kao teenager pisao o kojekakvim glupim, priprostim postovima. Moram Vam odmah reći da nije zaživilo i da se moja blogerska karijera raspala kao balon od sapuna. Sad opet pokušavam i nadam se da će to biti to. U ovo doba COVID-a gdje smo večinom u svojim kućama, gdje nam "filuju" svakodnevno sa brojem zaraženih, oboljenih, preminulih potrudit ću se da Vam donesem content koji će Vas dati u razmišljanje.

Na ovom blogu biti će svega a najviše ću se bazirati na teorijama o svemiru, teorije o današnjoj znanosti, borba znanosti i religije te čemo se dotaknuti i teorija zavjera kojima su se ljudi smijali a kasnije su se pokazale točne.

Razlog zašto sam otvorio ovaj blog je taj što želim se družiti sa ljudima koji imaju iste interese kao ja. Nećemo u svemu imati isto mišljenje i ne bi bilo dobro svi imamo isto mišljenje i da se u svemu slažemo. Želim Vam ugodno čitanje i budite mi zdravi!

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.