Make your own glitters here
Evo me - cetrdeset i neka - Blog.hr

četvrtak, 12.02.2009.

Evo me

Skoro pa opet petak, a nisan nista napisala.
Nije da neman vrimena, uvik se ima kad se oce. Uostalom ko je vidija spavat, to je gubitak vrimena. Isto tako nije da neman sta pisat, iman, iman, puno toga, ali nisan sigurna smin li rec.
Popaj je dosa i nisan mu dala ni dan odmora. Odma prvi dan......hmmm sta je ono bilo...subota, zaboravila san sta smo radili. U nedilju popili kavu u gradu, rucali vanka, ohanili doma malo i put Splita da ga upoznan sa cudnom skupinom blogera i neblogera. Ima tu i blogerica i posebno upakiranih krempita za Popaja koje smo mi drugi mogli jedno gledat. Posebna je to jubav ...... valjda jer se blizi Valentinovo. Ne pridajen ja puno paznje tom Valentinu, osin sta eto ove godine bas na taj dan Josipa Lisac ima koncert pa cemo zapicit put Zagreba da opet vidin najjjjjdrazu mi osobu nase scene.
Te blogerice, blogeri i neblogeri splitski ce morat ovu nedilju bez nas odrzat kruzok, ili da se vratimo priko Dugopolja? U jedno san sigurna, Popaju Bego vec jako nedostaje. Cilu sedmicu prepricava njegove baze. Krempite nisu docekale ponediljak, bile su odlicne kaze i oce repete.
Sta je jos bilo? Padala je kisa, bilo je nesto sunca, bilo je i krupe, istuklo mi limune, limune u vrtlu ofkors.
Jedan cuvar deponija tamo di se odlaze azbest koji mi je dava informacije, jedino on, jer niko drugi nije tija, bice da je malo promislija i zamislija se pa je onda reka da to nije on nego neko drugi, a taj drugi ima veze sa mnom pa se sad boji da ne ostane bez posla. Bez posla je vec osta direktor doticnog poduzeca nakon jedne izvanredne sjednice poglavarstva di se govorilo o azbestu, pa kad malo bolje razmislin tribalo bi one ovce sta pasu kraj vrica od azbesta pod hitno optuzit i zatvorit. Posto smo vec imali Maestro, Index, Beskucnika, sta ne bi imali i aferu Ovce. Moga bi ih Kara Marko privest i zatvorit u neko prihvatiliste za zivotinje, tamo bi in sigurno bilo bolje, ka i onom jadnom beskucniku da bar spava na posteji,a ne na slami.
Jos san nesto saznala ovu setemanu. Da moj grad, tj. oni sta ga vode, nisu uplatili za dvoje dice trogirske koja su u domu Maestral, ali da van ne prepricavan, ovde mozete procitat tu sramotnu pricu.
Ima toga jos, recimo da nam je drzava danas ukrala 25 milijardi kuna.
Ko ce bit kriv za to?
Smislit ce oni neku "uvjerljivu" pricu.




- 00:01 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.