Make your own glitters here
cetrdeset i neka

četvrtak, 28.06.2007.

Lagana tema

Ajmo malo o seksu.Seks je ka kolo srece.Uvik ubodes neki dobitak,diko veci diko manji.
Ucenje o seksu i intimnosti traje cili zivot.U velikom dijelu svita jos uvik izjednacujemo moral s tim koliko smo puta skinuli gace,tj.digli suknju:))
Dizanje suknje,tj. spustanje gaca uvik s istim partnerom moze postat dosadno.Kazu da onda triba poradit na tome da bude bolji.Sta ako ste sve vec probali i nema sanse da bude bolje?
Dok ima emocija i seks bi triba bit dobar.
Sezdesetih godina proslog stoljeca,a to nije bilo tako davno,"izumljen" je klitoris.Bilo je njega i prije,ali nije mu se znalo ime.Tek tad je dobio naziv i usao u rijecnik.Onda su muskarci navalili na njega,jer je neko reka da je to minijaturni penis,pa su ga poceli tako jako trljat kao da je to njihov neminijaturni penis.Naravno,to je bilo jako neugodno.Vremenom su nesto i naucili,neki:))
Neki nece nikad,mozda zato jer svoj penis shvacaju preozbiljno.To su penisocentricni tipovi i s njima nikad necete moc dozivit bliskost.
Ako ste s takvim muskarcem shvatit cete da vam je jedina svrha zivota lipo izgledat i cesto svrsavat i smatrajte se zrtvom prinesenom velikom Bogu penisu:))
Muskarci koji to nisu,obicno su pazljivi i nije im problem samo drzanje za ruke i gugutanje uz zalazak sunca.Takvih je malo,ali virujte ima ih.
Jednom su radjena istrazivanja o tome sto prozivljavaju muskarci,a sto zene za vrijeme orgazma,mjerene su emocije.Kod zena se svasta dalo izmirit,a kod muskarca to toliko kratko traje da nisu nista uspili izmirit.
Na njihovom kolu srice manje su vrijednosti:))
Mastanje tijekom seksa upraznjavaju gotovo svi.Zatvoris oci i partner misli kako uzivas bas u njemu,a ti imas sliku Njega pred sobom:))
O tome je pozeljno sutit,jer se moze krivo protumacit,bez obzira sta je to skoro pa uobicajeno ponasanje.
Kad mastanje pretvoris u stvarnost to moze bit zamka.Svidi ti se,ponese te to novo,uzbudljivo,emocije prorade,kemija za pozelit.Osjecas se super i zelis da to super traje do kraja zivota.Ali jok,triba bit bistre glave i sitit se da je upravo tako bilo sa sadasnjim.Dok nije preraslo u dosadu.Dakle,ne slijedi li to isto i u buducnosti s novim likom?Vjerojatno da.Zato pametni to iskoriste i koriste dok traje,a posli lipo svak na svoju stranu,ako ih se u medjuvremenu ne uvati.Znate ono,neko vidija,neko cuja,neko iskonstruira i eto price:))
To vec nije laka tema pa necu o tome.
Jednom sam imala tako nekih problemcica s mojim zenskim organima,neke pretrage radila,krvarila,lijecila i trajalo to neko vrime,bice kojih misec dana.Taman bilo lito,divota,svi se kupaju,gustaju,a ja...ahhh...
Pozalim se ja tako mojim prijateljima sta me snaslo u srid sezone,a ona ce:Jadna ti,cuvaj se,izdrzi,proci ce.
A on ce,njen najdrazi:Bidan tvoj muz,toliko bez seksa!!!
Sad znam zasto su kaznjeni kratkim orgazmom.
Jer je Bog zena!!!
Moje skromno misljenje je da seksa triba bit sta vise,onog pravog,nabijenog emocijama s puno poljubaca.
Nema nista lipse od dobrog poljupca koji traje i traje......
Kazu da je seks kao slasticarnica,uzmes li previse pozli ti,ako ne uzmes dovoljno,zeljet ces jos.
Ja mislim da to nema veze,vazno je s kim si.
Da te poljubi prije nego utones u san.


- 19:01 - Komentari (20) - Isprintaj - #

nedjelja, 24.06.2007.

Danas sam luda......

Dama s predivnim glasom,sinoc je odrzala koncert u hotelu Lav u Splitu.Le Meridien po novom,ali meni je to uvik Lav di sam imala svoju maturalnu vecer.
Koncert je triba pocet u 22h.Posjetioca taman da popuni sva slobodna mista.Vec naslucujem ugodnu atmosferu i dobar koncert.Neki u mom drustvu su sumnjicavi,kazu vec odavno nije napravila nista novo,ne ocekujemo puno od ovog koncerta.Ja sam znala,moja Josipa moze samo najbolje :))
Negdje oko 23h ona je tu,u crnoj haljini,neizbjezni dodaci za koje samo ona ima hrabrosti stavit na sebe i sve joj stoji,njen stil,nepromjenjen,luckast i neuobicajen.
Pozdravlja nas i kaze,kasni malo,ali nije to njena krivica,objasnit ce kasnije i zapocima koncert s Ave Maria.



Lagani uvod u pocetak.Zatim slijedi pojasnjenje zasto kasni.
"Niiije do meeene,reeeekli su mi da treba sacekat da se skupite,ali viiidim da ste vi vec tuuuuu,na vrijeme,zato oprostite na kasnjenju,nije do mene.
Moooolim tehnicara da smanji hladjenje,pa ja saaammm u Splitttuuu,na moruuu,mora biti toooplo.U avionu je bilo tak hladnoooo,izasli smo vani i kihali,ali onda je jedna orada sve popravila:)))"
Teatralan nastup,pun humora kako samo Josipa zna.



Otpjevala je,savrseno,bez greske,gotovo sve svoje hitove.Uvijek iznova nova improvizacija na stare stvari.Svaki put su nove,predivne,dirnu me u srce.Ganula me do suza,jer njene pjesme su slike,svojim glasom slika,svojom glazbom prica,ona je dama nase glazbene scene,neponovljiva i najkvalitetnija.



Odlican prateci band,Josipa komunicira s njima,s publikom,svi smo jedno i stvaramo taj dozivljaj,nezaboravan.......ona je,jednom rjecju,legenda:)))





Otpjevala je i nekoliko novih stvari,odlicne su,meni se svidjaju,ali ja mozda nisam najobjektivnija za procjenu,jer volim gotovo sve sto ona napravi:))
Tesko je bilo njoj i nama rastat se na kraju,vracala se,mislim cak cetiri puta i ponovo nas odusevila svojim nastupom.Dva i po sata,bez pauze,ispricala nam je glazbom,zivot,ljubav.......glasom nas nosila u visine di se sanja.
Moja dusha je puna danas,osjecaji su puno vise od ovog napisanog,jer ne mogu rijecima pojasnit sve sto sam osjecala u toku koncerta,to je neopisivo:))
Nadam se da cu je sresti jos koji put,kao i sinoc,da me glasom opet opije i ponese u svijet glazbenih slika.
Volim je!!!U njoj su sve osobine jedne zene,njeznost,seksipilnost,snaga i nesalomljivost.




Josipa Lisac-intervju

- 10:11 - Komentari (31) - Isprintaj - #

utorak, 12.06.2007.

Veceras....

Nemam temu,imam slike zujo
Makovi u moru.







Rusi gimnasticari thumbup





Rijeci koje se nisu izrekle su cvjetovi sutnje.



- 23:19 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 09.06.2007.

BITKULA I AGAPE - legenda

Dominikanac Augustin je trebao krenuti put Zagreba gdje ga je cekala biskupska stolica,ali je vecer prije htio provesti sa sestrama Bitkulom i Agape u molitvi.Rekao im je:Zivite odane Bogu kao i do sada.Ti Bitkulo,uzgajaj djecu u strahu Bozjem,a ti,Agape,budi kao i dosada ponos roda zbog svetosti i cistoce".
Bitukla je u zanosu slusala svog brata koji je bio nadaleko poznat radi sveta zivota i cudesa.Ona je vec u pameti prebirala dragulje koje ce prodati za gradnju crkve S.Dominika,koja se nedavno pocela graditi,dok je mladja Agape u svetackom odusevljenju odlucila zrtvovati svoje snove i nade o mladom crnokosom vitezu.Taj je vitez prije nekoliko mjeseci bio njihov gost u Trogiru,jer ga je otac preporucio svom prijatelju Augustinu.Mladic nije nista kazao Agapi,ali su njegove oci govorile sve.
Pri izlasku iz crkve sestre su pogledale u nebesa osuta zvijezdama i one su osjetile njihov odraz u svojim cistim dusama.

Nakon bratova odlaska Bitkula je prodala neka svoj imanja i drago kamenje za gradnju crkve Sv.Dominika.Agape zrtvova jos i vise i da sve za gradnju.Podje u pustinjacki samostan Sv.Andrije koji se dizao na brezuljku otoka Ciova.Odatle je mogla vidit cijeli svoj rodni grad i crkvu u izgradnji,tako milu bratu Augustinu i sestri Bitkuli.Dusevno i tjelesno bolesni dolazili su joj danju i nocu da ih lijeci.
Jednog dana prosla je velika galija sa istoka izmedju Ciova i grada,a jedan mladi vitez tuzno je gledao prema samostanu koji je blistao u zrakama sunca koje je zalazilo.

Glasovi o Augustinovim cudesima uzdizali su Agapinu dusu u rajske visine.Imala je vizije o bratu kao da je uistinu tu s njom u njenoj celiji.Kad su joj najavili njegovu smrt,ona nije mogla vjerovat.Ali onog dana kad je cijeli grad kliktao od veselja zbog toga sto je Augustin proglasen blazenim,Agape nije mogla izdrzat toliku srecu i te se noci preselila u vjecni zivot.

Bitkula je dugo plakala za bratom i sestrom.Ona je pozvala majstora klesara da izradi portal u crkvi Sv.Dominika.Na portalu cedna,sitna Bitkula kleci pred velikim svetim bratom.U sredini je uklesana Gospa s djetetom,a do nje Magdalena,sva obavita kosom.




- 23:48 - Komentari (11) - Isprintaj - #

utorak, 05.06.2007.

Upload test



Moja je sreca danas zute boje,jer sam uspila stavit sliku po brodovim uputstvima rofl



Ponosna i lipa ka i ovaj labud,jer sad mogu stavit vise od jedne slike u post thumbup





Rumena od zadovoljstva ka i ova trisnja zujo

Hvala brode na pomoci
- 16:02 - Komentari (20) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.06.2007.

Mozda bi bilo najbolje.........

...da otplovim.......
- 12:19 - Komentari (12) - Isprintaj - #

Kisssa i dalje pada.......

.....ja jos ne znam kako stavit vise slika u jedan post zujo
- 12:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Kissssa pada...

...hladim pomu za rucak rofl
- 12:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.