Ognjem i mačem i motornom pilom...

srijeda, 19.05.2010.

Mi pušimo, a neki su popušili

Eto nakon povratka u sivu svakodnevnicu novi post.

Zlo i Naopako i dalje uredno uživa u duhanskim prerađevinama. S povremenim iskašljavanjem. Nečega što je bolje i ne pogledati...

U barem 2 lokala u Zg neće neko vrijeme nitko uživati. Zatvorilo ih zbog kršenja Zakona o popušenju. A ja kažem da tako i treba. Mislim ono, Država tak i tak nema love, pa treba malo kasu napunit.
Jedini je problem što je inspekcija izašla na temelju anonimne dojave!
Umjesto da barem vikendima krstari "in" mjestima i dijeli kazne kapom i šakom. Pa tako recimo da redovito posjećuju npr. Ludnicu, Fly bar, Saloon, [umetni ime poznatog lokala]... čak i vikendom. Ili je to za njih možda previše radikalna ideja? Raditi subotom i nedjeljom? Možda čak i petkom navečer?

S obzirom da su sotonisti poznati kao Metallica napustili Zagreb u rekordnom roku (ali su se stigli otuširati!), mora da je don Kraćunko uspješno izvršio egzorcizam nad njima. Ili to možda znači njegov neuspijeh?

A mili nam zdravstvenjak i dalje predlaže idiotarije koje onda imaju negativan utjecaj na njegov image. Kao što je zatvaranje nekih rodilišta navodno iz tehničkih razloga. A rodilišta spadaju valjda pod bolnice. Koje onda financira Howard Huge... pardon... Država. Pa zakaj onda Država nije poduzela nešto da se problemi riješe?

I onaj tužan dio. Možete ga smjestiti pod privatizaciju medija, ali što ja tu mogu...
R.I.P. D.H. Što vas briga čiji su to inicijali? Tko treba znati, znat će...
Nažalost, jedan od najpoznatijih "sotonista" na svijetu, poznat i po pokazivanju "vražjih rogova" na koncertima, napustio nas je trajno. R.I.P. Ronnie James Dio...
I jedan od onih koji je crtao razne neprilične sadržaje nas je napustio. R.I.P. Frank Frazetta


Zlo i naopako sluša:
Catch the Rainbow - Rainbow

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.