16

ponedjeljak

rujan

2019

Biti il' ne biti

Šta ću vas lagat, svaki dan ovdje svratim i svrbe me prsti da nešto napišem. Problem je šta mi se o mom životu apsolutno ne piše ovdje. Dobro sam, hvala na pitanju.
U politiku se ne razumijem. Imam svoje mišljenje, ali mi se ne razglaba o nečemu za što bi trebalo biti školovan. To lijevo desno mi je teško sr..... Sve ista pašta. Ima još i natrag, ali nema naprijed. Mene zanima samo naprijed.
Znam skuhati ali sam otišla u penziju. Odradila sam svoje. Pokazala se pred svekrvom, djecom, prijateljima. Sad bi bilo dosta. Poslije četrdeset jednu godinu staža svaka žena ima pravo na mirovinu. Samo domaćica nema. To se podrazumijeva. Ja ne volim ništa što se podrazumijeva.
Pjesme ne znam pisati a i tamo se skupljaju neke osjetljive dušice kojima u posebnom ritmu titra svaki ganglij. Osim kad se trebaju izboriti za mjesto pod suncem. Ne, hvala.
Nekad sam se malo bavila amaterskom fotografijom. Dok nisu došli monstrumi od aparata koji mogu slikat jaja od pauka. Odustala sam.
Sad vi meni recite što bhi ja ovdje radila. Mogli bi ići na izlet, ali to zahtijeva veliki angažman a meni fali vremena.
Možda bih mogla objavljivati Ljubić neljubić o poduzetnoj Karolini i njezinom kretenu od muža? Bi li to čitali?

<< Arhiva >>

0