(nije za one ispod 18) IMA LI RAJU KRAJA I IMA LI U PAKLU JAJA?

25.02.2020.

Kao prvo, da razjasnim, ovo nije meditacija, ovo je čista akceleracija, uzdignuće za one koji vole uzdignute stvari i za one koji se smatraju dovoljno odraslima i punoljetnima, da ne bježe od ove teme čim se pojavi miris nečeg drugačijeg, nego što su navikli.

Najveći problem u svemu, kad se uopće govori o seksu, je strah i nedostatak saznanja, strah koji nam je kolektivno usađen od pamtivijeka, jer potpuno predavanje ljubavi znači zapravo istinsko predavanje Bogu, a svatko od nas je Bog za sebe, svatko od nas je sposoban voljeti i stvarati savršeno kao što to i Bog čini.

Darovano nam je tijelo, da bsmoi ljubav doživjeli potpuno i oplemenili ga iskrom savršenosti, ali našli su se kvazi-umovi kojima nije odgovaralo, da smo svi Bogovi, jer onda jedan ne bi imao kontrolu nad svima. Čista matematika, kako vladati ljudima, ako se umisle da su svi Bogovi? Pa idemo onda prvo oduzeti svetost uzajamne ljubavi - seksa kao najčišćeg trenutka prisnosti. Seks je prljav samo vragovi imaju muda i jaja i kao takvi ne smiju ni blizu anđelima koji muda nemaju pa se u sav taj usađeni strah nakalemilo i razdvajanje.

Anđeli su gore, vragovi dolje, a nas se rasteže kao konopac na Jadranskim susretima, ali zapravo kada razgrnemo sve te iluzije i usatke dolazimo do jednog zanimljivog zaključka koji će možda opet izazvati zgražanje onih koji se ne pomiču sa svoje livade, iako trave već odavno nema, a obor je otvoren i pašnjaci bogati zelenjavom.

Kojeg zaključka?

Prevodim citat sa jedne stranice (www.aeriagloris.com) koji govori o istinskoj relaciji Boga-sexa i nas ljudi:

"Bog je najveći perverznjak i manijak, gledano ljudskim očima, nema sumnje u to. Neprestanim aktom samozadovoljavanja, stvara život, svijet i zahvaljujući Njemu/Njoj, sve postoji."

Ovo nije povreda svetosti, ovo je činjenica, koju zaobilazimo. Bog nema partnera, ali ima udove, svatko od nas kojeg je stvorio, anđeo je za sebe i Bog za sebe, stvorio nas je slobodne, ali opet kao Njegove udove preko kojih možemo neprestano biti u kontaktu sa Ljubavlju koja kraja nema.

Možemo reći da je vođenje ljubavi oslobođeno tijela, konstantni orgazam bez kraja i u tom pogledu, seks kao takav proširena je dimenzija našeg. Naša tijela su nam darovana, da bismo kroz njih upravo došli do onog božanskog čistog spajanja koji je savršenstvo i krajnji cilj ljubavi.

Kada susretnemo svoju ljubav, svog istinskog partnera, seks postaje način da se uzdignemo stepenicu više i naučimo se onome što zapravo znači svetost i čistoća seksualnog čina. Nezaobilazno tu treba postojati i potpuno povjerenje i predanost bez zadrške čega u većini odnosa ipak nema i zato dolazi do lomova i kidanja veza.

Seksualni čin između dvoje zaljubljenika postaje čista tantra - ljubav koja dostiže pravi božanski aspekt, zaboravljaju se predrasude i naučene stvari, dva anđela postaju dva božanstva, Svemir dobiva novu dimenziju, vibracije ljubavi iscjeljuju sve rane nametnute lažima i krivim uvjerenjima.

Kako god, živim za ljubav i orgazam bez kraja i početka. ((-:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.