Pretraga privatnog smeštaja za Pržno, Crna Gora - Pravi datiranje

nedjelja , 30.12.2018.

Pretraga










Click here: Pretraga privatnog smeštaja za Pržno, Crna Gora






Dupleks apartman čine dva... U neposrednoj blizini se nalaze restorani, prodavnice, ketering, spa centar... Apartments also offer a seating area with cable TV, a fully equipped kitchen with a din...



Pretraga privatnog smeštaja za Pržno, Crna Gora

Pitomo i mirno okruženje, neposredna blizina mora 80m i pogled na Bokokotorski zaliv učiniće Vaš odmor nezaboravnim samim izlaskom na terasu apartmana. Naselje Lalovina je uz more, a do nas dolazite tako što na magistralnom putu Zelenika-Meljine-Herceg Novi, skrenete LEVO pre tunela izmedju Zelenike i Meljina! Sve smještajne jedinice su klimatizovane, a u cijelom objektu dostupni su besplatan WiFi i kablovska televizija. Vikendica Lazić,površine 80m2 ,sastoji se od dve trokrevetne sobe i kupatila na spratu kao i dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupa...



Pretraga privatnog smeštaja za Pržno, Crna Gora

Pržno - U ponudi ima kompletno opremljene apartmane različitih smeštajnih kapaciteta koji poseduju sve što je potrebno za savršen odmor. Apartmani Radonjić su smešteni kraj reke Drenošnice, na 2 km od popularne plaže Jaz i na 5 km od centra Budve.



Pretraga privatnog smeštaja za Pržno, Crna Gora

Apartman je smešten na prvom spratu vile u sobi broj 11. Vila je udaljena 50m od prvog ulaza u kompleks Konaci Sunčani vrhovi. Kapacitet apartmana je 4 osobe. Poseduje 2 odvojena ležaja plus jedan na razvlačenje za br... U ponudi ima kompletno opremljene apartmane različitih smeštajnih kapaciteta koji poseduju sve što je potrebno za savršen odmor. Dupleks apartman čine dva... Nalazi se na deset minuta laganog hoda od središta turističkog centra Divčibare. Kuća je rađena u planinskom stilu,okružena je borovom šumom, izolovana je od buke i nudi gostima neposredni dodir sa prirodom. Vikendica je površine 120m2 i se sastoji od dve trokr... Apartman raspolaze kuhinjom savremeno opremljenom, dnevnom sobom sa ugaonom garniturom koja se razvlaci u francuski lezaj za jos 2 osobe , odvojenom spavacom sobom, kupatilom, predsobljem i terasom. Pogodan je za porodice i... Vikendica Lazić je locirana nedaleko od hotela Heba i odmarališta Zmaj, odnosno blizu ski staze Centar. Vikendica Lazić,površine 80m2 ,sastoji se od dve trokrevetne sobe i kupatila na spratu kao i dnevne sobe, kuhinje, trpezarije, kupa... Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje. U sklopu dnevnog boravka je i kompletno opremljena čajna kuhinja. Apartman ima i veliku spavaću sobu sa bračnim krevetom i jednim solo ležajem kao i kupatilo sa tuš kabinom. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, prodavnice, ketering, spa centar... Ono što Vila Sofija nudi je mir, komfornost, privatnost i ljubaznost osoblja u ovoj prelepoj vazdušnoj banji. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, prodavnice, ketering, spa centar... Ono što Vila Sofija nudi je mir, komfornost, privatnost i ljubaznost osoblja u ovoj prelepoj vazdušnoj banji. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, prodavnice, ketering, spa centar... Ono što Vila Sofija nudi je mir, komfornost, privatnost i ljubaznost osoblja u ovoj prelepoj vazdušnoj banji.



Buljarica 2014 privatni smeštaj sobe Jokić
Svi apartmani su u osnovi dvokrevetni sa pomoćnim ležajima. Dnevna soba sa udobnom ugaonom garniturom na razvlačenje i... Na raspolaganju su 5 trokrevetnih i jedan četvorokrevet... Ono što Vila Sofija nudi je mir, komfornost, privatnost i ljubaznost osoblja u ovoj prelepoj vazdušnoj banji. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, prodavnice, ketering, spa centar... Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje.

[Albanke|Citanje poruka sa vibera|Video chat uzivo]






Oznake: Smeštaj:, Rafailovići, crna, gora

Brak i veze koprivnica - Pravi datiranje

Net.hr










Click here: Brak i veze koprivnica






The enhanced Velida Agency offers you a great variety of singles women profiles, services and real time support. Agencija za bračno posredniątvo : Sveta obitelj spaja isključivo za ozbiljne veze i brak 095 8275943................ Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Nazovite avona Rijeka 0922400731...........



brak i veze koprivnica

BRACNE PONUDE IZ EUROPE I INOZEMSTVA Traľite li partnera, bilo gdje u svijetu koji vam odgovara? Inace iskrena, intelegentna, voli druzenje, brizljiva, romanticna a ujedno i ozbiljna zena koja trazi slicnog sebi.



brak i veze koprivnica

Bračne ponude - ®eljni ste novog poznanstva radi druľenja, veze, braka, avanture ili samo ugodnog razgovora?



brak i veze koprivnica

Brak i veze - Oglasnik. Dečko 29 godina visine 186, traži žensku osobu za prijateljstvo, ozbiljnu vezu ili brak. Prednost imaju cure od 26 do 29 godina da nisu u nikakvoj vezi i da su iz.... Poznanstva - ženidba - udaja » Veze i brak.... O opasnostima i pogreškama koje mogu upropastiti i najveću ljubav, najromantičniju vezu ili najčvršći brak već smo vam pisali recimo ovdje. Brak i veze - Oglasnik. Gospođa iz Varaždina, pristojnog izgleda i naobrazbe, u mirovini, mladolika i svestrana, voljela bi upoznati kvalitetnog gosp... Poznanstva - ženidba - udaja » Veze i brak. Audio, video i foto.... Brak - Ljubavni oglasnik. Pronađite osobu za brak, druga ili družicu za cijeli život. Brak za sve koji traže osobu za brak sa kojom bi proveli cijeli život. Veza i brak su sretniji ako partnera upoznate na internetu.... Upoznati partnera slučajno ili preko prijatelja možda je romantičnije, ali to ne garantira da će vam veza uspjeti.... Ovu su najveći neprijatelji veza i brakova. Evo zašto muškarci ne žele brak... Stvari koje morate znati prije nego stupite u vezu sa najboljim drugom.. Brak i veze - Oglasnik.



prof.dr.sc. Davor Pavuna- pozitivna poznanstva u zaposlenju
Što više se razvija i mijenja svijet, to je teže pronaći srodnu dušu. ®ena iz Ukrajine, lijepa, vitka, uredna traľi situiranog ozbiljnog muškarca za upoznavanje i za brak. Traľe se ľenske osobe iz bivąe juge za ozbiljnu vezu. Isto tako molimo da nam pošaljete i nekoliko Vaših slika novijeg datuma. Brak i veze - Oglasnik. Muškarac traži ženu 50-60. Veza i brak su sretniji ako partnera upoznate na internetu.... Kaštel Stari Žiro Račun, IBAN :HR3623900011100683249- Hrvatska Poštanska Banka Ja i moj tim uz naše višegodišnje iskustvo,maximalno čemo se truditi da zajedno sa Vama pronadjemo ženu Vaših snova. Tijekom dugogodišnje suradnje s Hrvatskom od 2002 proučavali smo mentalitet muškaraca, njihove potrebe, kulture, stav prema ženama. Dođite i upoznajte nove ljude!

[Oglasnik-žene traže muškarce|Ljubav nas veze i spaja tekst|Sexi sms poruke]






Oznake: net.hr

Trudnoca i odnosi u trudnoci - Pronađi pratnju

Seks u trudnoći










Click here: Trudnoca i odnosi u trudnoci






Možete se osećati prekrasno, uzbuđeno razmišljajući o novom životu koji raste u vama, i vrlo blisko partneru. U svakom slučaju seks u ovoj fazi trudnoće je također bezopasan. Dokazano je i da ženski orgazam može izazvati kontrakcije, ali i prostaglandini koji se nalaze u spermi povezuju se sa razmekšavanjem grlića i izazivanjem porođaja. Trudnoca je vreme promena u mnogim aspektima zivota,pa tako i seksualnog.



trudnoca i odnosi u trudnoci

Prvo ja ne znam da li je to kod mene ili kod vecine trudnica ali ja u ovoj trudnoci imam zaista veliku zelju za sexom, tako da se nismo ustrucavali ali kao sto rekoh jako nezno i samo u odredjenih par poza koje meni odgovaraju obzirom na velicinu stomaka i to da nisam vise pokretna kao sto sam bila pre trudnoce. A nekim porodiljama je?



trudnoca i odnosi u trudnoci

Koje situacije u trudnoći zahtevaju hitan poziv lekaru ili odlazak u bolnicu - Islamski pravnici su zauzeli pet različitih mišljenja u vezi sa postom trudnice i dojilje, a mi ćemo, zbog važnosti ovog propisa, navesti najpoznatija. Radovi koji su navedeni su mi poznati, bar većina, ali govore o genetskim promenama, a o toksičnosti na embrion i udaljenim efektima ništa!?



trudnoca i odnosi u trudnoci

Ja sam u 7 mesecu, a svo vreme trudnoce sam imala sam muzem seksualne odnose. Naravno mnogo pazljivije i neznije nego dok nisam bila trudna posebno kada mi je stomak dosta porastao, ali nikada nismo apstinirali. Prvo ja ne znam da li je to kod mene ili kod vecine trudnica ali ja u ovoj trudnoci imam zaista veliku zelju za sexom, tako da se nismo ustrucavali ali kao sto rekoh jako nezno i samo u odredjenih par poza koje meni odgovaraju obzirom na velicinu stomaka i to da nisam vise pokretna kao sto sam bila pre trudnoce. Ja sam bila napadna kao trudnica, sva sreca te sam muzu jos na pocetku trudnoce rekla da je maler odbijati trudnicu za bilo sta tako i za sex. Nije mi bilo tesko nagovoriti ga ali na kraju to ispadne fantasticno vodjenje ljubavi, cak mi je i zao reci da je to sex ili j.... Sad mi muz kaze da mi je tad kroz dodire pokazivao koliko me u stvari voli a to koliko je bio nezan govorilo je koliko me postuje kao zenu i kao majku njegovog deteta. NE ODRICITE SE VODJENJA LJUBAVI U TRUDNOCI JER I TO JE KAO I SAMA TRUDNOCA NEVEROVATNO ISKUSTVO I NIKAD TAJ CIN NE MOZE BITI TAKO LEP KAO U TRUDOCI. Ja se slazem sa vecinom da su seksualni odnosi normalni i bezopasni ako trudnoca nije rizicna... Po literaturama pise, da prva tri i zadnja tri mjeseca jesu malo vise rizicna u odnosu na sredinu trudnoce, ali ja sam cula za spontane pobacaje i u petom, sestom, cak i u sedmom mjesecu.. Tako da se otvara pitanje kad trudnoca nije a kad jeste rizicna, kad se ovakve stvari dogadjaju rizicna je,, po mom misljenju od prvog do poslednjeg dana sa vecim ili manjim stepenom rizika... Pitajte svog ginekologa, on uvijek najbolje zna... Ja nisam prestala sa odnosima, nagon je bas pojacan i zargonski ne bih prestajala sa seksom, i nisam do sad imala nekih problema.. Ponekad boli, ali jako rijetko... Nije takva situacija kakva je bila kad nismo bile u drugom stanju Bolje da vodimo ljubav a ne rat... Kisssssssssssssssssssssssssss Odnosi tokom trudnoce su stetni i za majku i za dete, iz mnogo razloga... Ako par ne moze da se suzdrzi tokom tih 9 meseci onda zaista ne znam dokle smo stigli. Kada je zena trudna ona je u Blagoslovenom stanju. Nisam siguran da li je odnos tokom trudnoce blagosloven. Dete oseca i taj odnos, isto kao i zvuk, nervozu itd. Ljudi su postali robovi svojim strastima, nista im nije sveto. A trudnoca je svetinja! To je moje misljenje!



Putovanje u trudnoći
Budući očevi sada također jasno osjećaju prisustvo treće osobe u krevetu. Samo malo vise organizacije,da se povede racuna kuda idu sredstva i sve ce biti odlicno. Fetus je, inače, potpuno zaštićen od svih mikroorganizama, sve dok ne pukne vodenjak. Bolovi i grčevi tijekom trudnoće su normalna pojava. E, sad, s obzirom na cijelu situaciju, nekako se ne mogu lijepo ni obradovati dok sjutra ne ponovim nalaz parametri bi trebalo da budu duplo uvecani ako je sve OK i u srijedu ne vidim svoju doktoricu...

[Frajerica|Bih.ljubavni-oglasnik.net: Ljubavni-oglasnik.net BiH|Ljubav i veze niskih ljudi forum]






Oznake: spolni, odnosi, u, trudnoći

Kako napraviti idealan poslovno-životni plan - Stranica za upoznavanje

Kako napraviti idealan “poslovno-životni” plan










Click here: Kako napraviti idealan poslovno-životni plan






Ponekad kada se desi da razgovarate sa prijateljima koji su opterećeni nekim problemom u njihovim životima, pokušajte da im pomognete. Sada kada to shvata, on je spremniji, zdraviji i sam se brine o sebi, pa i od svog posla uživa dosta zadovoljstva. Foto: Pexels Kada kreirate poslovni plan, pokušajte da ga ne komplikujete previše. Veoma je pojednostavljeno, ali radi.



Kako napraviti idealan poslovno-životni plan

Posao nam oduzima puno vremena i sastavni je deo naših užurbanih života. Ohrabrite ih da sami naprave svoj jednostavan životni plan. To možete učiniti tako što cete zajedno napraviti dve kolone. Foto: Pexels Kada kreirate poslovni plan, pokušajte da ga ne komplikujete previše.



Kako napraviti idealan poslovno-životni plan

Kako napraviti idealan “poslovno-životni” plan - Bafet je kritikovao Maskov odgovor i branio svoju ideju rovova, a pritom je spomenuo i svoj biznis sa slatkišima, zbog čega je Mask verovatno sada odgovorio idejom o pokretanju firme koja će prodavati slatkiše.



Kako napraviti idealan poslovno-životni plan

Foto: Pexels Kada kreirate poslovni plan, pokušajte da ga ne komplikujete previše. Ako ne može da stane na zadnju stranu koverte, nije vredan papira na kome je napisan. Jedna od najkorisnijih stvari jeste da napravite dve kolone, sa svim pozitivnim stavkama na jednoj strani i negativnim stavkama sa druge strane. Veoma je pojednostavljeno, ali radi. Ovo može biti korisno za različite životne segmente, a ne samo za poslovne odluke. Ponekad kada se desi da razgovarate sa prijateljima koji su opterećeni nekim problemom u njihovim životima, pokušajte da im pomognete. Ohrabrite ih da sami naprave svoj jednostavan životni plan. To možete učiniti tako što cete zajedno napraviti dve kolone. S leve strane, napišite sve stvari kojima ste zadovoljni i koje vam dobro idu u životu, u kojima zaista uživate, pronalazite svrhu i zadovoljni ste. Zatim, u drugoj koloni napišite sve stvari koje vam smetaju, ili vam se ne dopada trenutna situacija. Kada napravite ovaj šablon, pronađite nekoga sa kim možete da razgovarate o tome i ko će da vam pomogne u pronalaženju pozitivnijeg napretka. Zaista je iznenađujuce kako iz godine u godinu možemo koračati kroz sopstvene probleme a da skoro i ne primetimo kako je vreme proletelo, i nikad ne stanemo i ne razmislimo da li postoji bolji put za nas. Izradom ovog jednostavnog plana života, ponekad možete pronaci probleme za koje niste znali da su postojali, i rešenja koja su ostala skrivena. Ali kada je izradio svoj plan, shvatio je da su drugi faktori negativno uticali na njegov rad. Pošto je dugo i teško razmišljao o tome, shvatio je da je njihov rad bio, u osnovi, da pomogne drugim ljudima. Sada kada to shvata, on je spremniji, zdraviji i sam se brine o sebi, pa i od svog posla uživa dosta zadovoljstva. Alternativno, za nekog drugog bi možda bilo bolje da naprave potpunu pauzu od posla i da urade nešto sasvim drugačije. Posao nam oduzima puno vremena i sastavni je deo naših užurbanih života. Ne možemo pobeći od toga, zato je bolje ne mrzeti svaki dan zbog lošeg posla, nego napraviti dobar životni plan u kom je posao glavna zvezda — daje nam pozitivnu energiju. Posao nam pruža mogućnost da se upoznajemo i družimo sa novim, drugačijim i zanimljivim ljudima, ali i da obezbedimo porodici i sebi finansijsku sigurnost.



kako krenuti naprijed ako ste na "dnu" i zašto ne smijete imati Plan B? - Ana Bučević
Ako ne može da stane na zadnju stranu koverte, nije vredan papira na kome je napisan. Mask je sada očigledno odlučio da mu odgovori najavom osnivanja firme koja bi bila konkurent Bafetovoj u proizvodnji slatkiša. Foto: Pexels Kada kreirate poslovni plan, pokušajte da ga ne komplikujete previše. Alternativno, za nekog drugog bi možda bilo bolje da naprave potpunu pauzu od posla i da urade nešto sasvim drugačije. Najava je stigla na tvitu objavljenom u subotu, a koji je odmah izazvao brojne reakcije i prikupio više od 230. Ponekad kada se desi da razgovarate sa prijateljima koji su opterećeni nekim problemom u njihovim životima, pokušajte da im pomognete. Posao nam pruža mogućnost da se upoznajemo i družimo sa novim, drugačijim i zanimljivim ljudima, ali i da obezbedimo porodici i sebi finansijsku sigurnost. Jedna od najkorisnijih stvari jeste da napravite dve kolone, sa svim pozitivnim stavkama na jednoj strani i negativnim stavkama sa druge strane.

[Udruga za upoznavanje|Oglasi crna gora kamp prikolice|Seks skandal hrvatska]






Oznake: kako, napraviti, idealan, “poslovno-životni”, plan

Oglasi zena trazi muskarca - Pronađite djevojku

razvedena trazi muskarca










Click here: Oglasi zena trazi muskarca






SUBOTA OD 22-03, AVALA-SUPLJA STENA. Pitanje: Šta žena zaista traži u muškarcu? Izigravanje prostitutke se kosi sa svim njenim načelima, ali pored tog neobičnog muškarca se oseća življe i ispunjenije nego ikad ranije.



oglasi zena trazi muskarca

Pa verujem da bi takav brak nama najvise odgovarao Izdavač: Laguna ISBN: 978-86-521-2247-9 Broj strana: 464 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: 13x20 cm Godina izdanja: 6. Na klupi u parku ona upoznaje Bena i rađa se ljubav. Ona odlučuje da prihvati njegovu nepristojnu ponudu jer oseća kako ne sme propustiti priliku da provede noć s tako privlačnim, samouverenim muškarcem.



oglasi zena trazi muskarca

Ona traži njega - Bosna i Hercegovina - Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Brajan Džekson, student prve godine, svim srcem...



oglasi zena trazi muskarca

Izdavač: Laguna ISBN: 978-86-521-2247-9 Broj strana: 464 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: 13x20 cm Godina izdanja: 6. Opis Novi roman autorke bestselera Čim sam te videla. Ana Alesi — stručnjak za istoriju, žena veoma bujne kose i povremeno dugačkog jezika — traži prijatnog muškarca za inteligentne razgovore i romantične trenutke kao iz ljubavnih romana. Uprkos sve samim čudacima koji joj se javljaju na sajtu za upoznavanje, Ana ne može biti srećnija. Tek je zašla u tridesete i radi posao koji voli, i život joj je lepši nego što je mogla i da sanja. Stoga, kad joj se u životu ponovo pojavi Džejms Frejzer — vinovnik Aninog konačnog poniženja u gimnaziji namenjen je muškarcima. Ali uskoro, Karmen bi želela da je njegova impotencija poput kijavice koja prođe sama od sebe. Pokušaji da ona izleči ovu boljku dovode do čudesnih, smešnih i veselih zapleta. Savremena, inteligentna, uspešna, smela i, zamislite, zgodna žena, pomalo umorna od svega i prilično nezadovoljna intimnim životom - ne zato što je zatajio već zato što ga ima suviše redovno - nalazi radikalno rešenje. Tako je i osvanuo oglas kojim se za suživot ne traži idealan nego impotentan AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek trazi Ozbiljnu Mladu Devojku ili Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Sa takvim muzem Vi mozete... Pa verujem da bi takav brak nama najvise odgovarao Seksi, uzbudljiva, erotska romansa za svaku ženu koja je maštala uz film Zgodna žena. Lizi upoznaje Džona Smita, privlačnog starijeg muškarca u baru jednog luksuznog hotela. On misli da je Lizi elitna prostitutka koja traži bogatu mušteriju. Ona odlučuje da prihvati njegovu nepristojnu ponudu jer oseća kako ne sme propustiti priliku da provede noć s tako privlačnim, samouverenim muškarcem. Lizi zatiče sebe kako ga prati u hotelsku sobu. Izigravanje prostitutke se kosi sa svim njenim načelima, ali pored tog neobičnog muškarca se oseća življe i ispunjenije nego ikad ranije. Naprosto mora da prihvati novi susret s njim, iako joj je jasno da se upušta u veoma neizvesnu i opasnu igru. Ali šta li će desiti kad Džon otkrije Lizin pravi identitet? Hoće li ikad postati nešto više od ljubavnice AUSTRALIA - OZBILJAN Stariji Covek trazi Ozbiljnu Mladu Devojku ili Zenu brizne, pa ipak jake odlucne licnosti. Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Sa takvim muzem Vi mozete... Pa verujem da bi takav brak nama najvise odgovarao Izdavač: Laguna ISBN: 978-86-521-2247-9 Broj strana: 464 Pismo: Latinica Povez: Mek Format: 13x20 cm Godina izdanja: 6. Opis Novi roman autorke bestselera Čim sam te videla. Ana Alesi — stručnjak za istoriju, žena veoma bujne kose i povremeno dugačkog jezika — traži prijatnog muškarca za inteligentne razgovore i romantične trenutke kao iz ljubavnih romana. Uprkos sve samim čudacima koji joj se javljaju na sajtu za upoznavanje, Ana ne može biti srećnija. Tek je zašla u tridesete i radi posao koji voli, i život joj je lepši nego što je mogla i da sanja. Stoga, kad joj se u životu ponovo pojavi Džejms Frejzer — vinovnik Aninog konačnog poniženja u gimnaziji Rođena je 1978. Ovan je u horoskopu. Po zanimanju je kuvarica. Razvedena je i ima ćerku, ali bi volela da ima još dece. Kod ljudi ceni iskrenost i odgovornost. Smatra da svaka žena treba da vodi računao svom izgledu, pa u slobodno vreme se bavi fitnesom. Interesuju je astrologija i ezoterija. Spreman da osnuje porodicu. Daje oglas kojim za suživot ne traži idealnog nego impotentnog muškarca! Javlja se mnoštvo kandidata, ali niko ne ispunjava njena očekivanja, sve dok ne upozna Davida. Ali ubrzo, ona poželi da je njegova impotencija poput kijavice koja prođe sama od sebe. Pokušaji da izleči ovu boljku dovode do čudesnih, smešnih i veselih zapleta... NOVO, bestseler ,mek povez,latinica, 345 strane TRAŽI SE IMPOTENTAN MUŠKARAC - Gabi Hauptman Savremena, inteligentna, uspešna, smela i zgodna žena, ali zasićena i nezadovoljna intimnim životom - ne zato što ga nema, već što ga isuviše ima - bira radikalno rešenje. Daje oglas kojim za suživot ne traži idealnog nego impotentnog muškarca! Javlja se mnoštvo kandidata, ali niko ne ispunjava njena očekivanja, sve dok ne upozna Davida. Ali ubrzo, ona poželi da je njegova impotencija poput kijavice koja prođe sama od sebe. Pokušaji da izleči ovu boljku dovode do čudesnih, smešnih i veselih zapleta... Format 135mm x 200mm Povez Broš Pismo latinica Broj strana 350 KAO NOVA POČETNO PITANJE - Dejvid Nikols Autor romana Jedan dan. Pitanje: Šta žena zaista traži u muškarcu? Odgovor: Zadivljujuće opšte znanje, razume se. Brajan Džekson, student prve godine, svim srcem želi da učestvuje u najgledanijem TV kvizu u Britaniji — Univerzitetskom izazovu. Nedugo pošto postaje član takmičarskog tima, beznadežno se zaljubljuje u koleginicu, prelepu i harizmatičnu buduću glumicu Alisu Harbinson. Kada shvati da Alisa ne primećuje njegovo udvaranje, Brajan smišlja savršen plan pomoću kojeg će biti njegova zauvek: pobediće u Univerzitetskom izazovu po svaku cenu, zato što, kao što svi znaju, sve što žene zapravo žele od muškarca je zadivljujuće opšte znanje... Početno pitanje je genijalna komedija o ljubavi, odrastanju i presudnoj razlici između znanja i mudrosti. Pitanje: Šta žena zaista traži u muškarcu? Odgovor: Zadivljujuće opšte znanje, razume se. Brajan Džekson, student prve godine, svim srcem želi da učestvuje u najgledanijem TV kvizu u Britaniji — Univerzitetskom izazovu. Nedugo pošto postaje član takmičarskog tima, beznadežno se zaljubljuje u koleginicu, prelepu i harizmatičnu buduću glumicu Alisu Harbinson. Kada shvati da Alisa ne primećuje njegovo udvaranje, Brajan smišlja savršen plan pomoću kojeg će biti njegova zauvek: pobediće u Univerzitetskom izazovu po svaku cenu, zato što, kao što svi znaju, sve što žene zapravo žele od muškarca je zadivljujuće opšte znanje... Početno pitanje je genijalna komedija o ljubavi, odrastanju Seksi, uzbudljiva, erotska romansa za svaku ženu koja je maštala uz film Zgodna žena. Lizi upoznaje Džona Smita, privlačnog starijeg muškarca u baru jednog luksuznog hotela. On misli da je Lizi elitna prostitutka koja traži bogatu mušteriju. Ona odlučuje da prihvati njegovu nepristojnu ponudu jer oseća kako ne sme propustiti priliku da provede noć s tako privlačnim, samouverenim muškarcem. Lizi zatiče sebe kako ga prati u hotelsku sobu. Izigravanje prostitutke se kosi sa svim njenim načelima, ali pored tog neobičnog muškarca se oseća življe i ispunjenije nego ikad ranije. Naprosto mora da prihvati novi susret s njim, iako joj je jasno da se upušta u veoma neizvesnu i opasnu igru. Ali šta li će desiti kad Džon otkrije Lizin pravi identitet? Hoće li ikad Autor:: Porša da Kosta ; Žanrovi:: Ljubavni, Erotski ; Izdavač:: Laguna ; Godina izdanja:: 16. On misli da je Lizi elitna prostitutka koja traži bogatu mušteriju. Ona odlučuje da prihvati.... Izigravanje prostitutke se kosi sa svim njenim načelima, ali pored tog neobičnog muškarca se oseća življe i ispunjenije nego ikad ranije. Naprosto mora da prihvati novi susret s njim, iako joj je jasno da se upušta u veoma neizvesnu i opasnu igru. Ali šta li će desiti kad Džon otkrije Lizin pravi identitet Kao što sam pomenuo u prethodnom oglasu naslovljen :samo Beograd , svestan sam da mnoge žene čitaju ove oglase i kada im se eventualno dopadne sadržaj nekog oglasa ostaju suzdržane i odustaju od javljanja,uspostavljanja kontakta. Razumem taj oprez,puno je lažnih i neiskrenih oglasa ovde. Takođe znam su male šanse da če mi se javiti ona prava,tj. Postoji ta kočnica jer ne zna ko je sa te druge strane,ko piše oglas... Pa tek onda ako se pronađemo i u seksulanim afinitetima da možda napravimo zajedničku priču bez tabua. Ako se pronađe u ovom mom oglasu takva žena bilo bi mi drago da se javi,da nam da šansu da barem započenom sms dopisivanje za početak,da me upozna kao osobu. Samo žena iz Beograda,godine nebitne Autor:: Vari Makfarlejn ; Žanrovi:: Ljubavni ; Izdavač:: Laguna ; Godina izdanja:: 6. Tek je zašla u tridesete i radi posao koji voli, i život joj je lepši nego što je mogla i da sanja. Brajan Džekson, student prve godine, svim srcem... Bez obzira koliko ste mladi, za mene, niste previse mladi ukoliko trazite starijeg coveka za Brak. Sa takvim muzem Vi mozete... Preko TV-a može da uživa u nebrojenim interaktivnim zabavama; pored ostalog da bude ma koja ličnost iz sadašnjosti i prošlosti. Preko Elze može da spozna zadovoljstva kakvu samo savršena žena može da pruži. Marko Pišev DIREKTAN PRENOS Muž i njegova trudna žena razmenjuju loše vibracije dok čekaju TV prenos, koji je volšebno najavljen na svim kanalima. A kada počne, to je emisija sa poznatim licima, čije bi vreme trebalo da je prošlo... Očekuje se odluka o pobedniku, ali ona nikako da bude saopštena. U tišini bez odgovora javljaju se bezbrojna pitanja… i najdublje sumnje….



Licni oglasi upoznavanje.mp4
Lizi upoznaje Džona Smita, privlačnog starijeg muškarca u baru jednog luksuznog hotela. Pokušaji da izleči ovu boljku dovode do čudesnih, smešnih i veselih zapleta... Interesuju je astrologija i ezoterija. Savremena, inteligentna, uspešna, smela i, zamislite, zgodna žena, pomalo umorna od svega i prilično nezadovoljna intimnim životom - ne zato što je zatajio već zato što ga ima suviše redovno - nalazi radikalno rešenje. Takođe znam su male šanse da če mi se javiti ona prava,tj. Naprosto mora da prihvati novi susret s njim, iako joj je jasno da se upušta u veoma neizvesnu i opasnu igru. Sa takvim muzem Vi mozete... Ana Alesi — stručnjak za istoriju, žena veoma bujne kose i povremeno dugačkog jezika — traži prijatnog muškarca za inteligentne razgovore i romantične trenutke kao iz ljubavnih romana. A kada počne, to je emisija sa poznatim licima, čije bi vreme trebalo da je prošlo... Ali dok do toga ne dođe, držaće časove jezika preambicioznim direktorima preduzeća i nezainteresovanoj omladini.

[Online chat croatia|Moj kalendar|Ljubavne veze i brak]






Oznake: razvedena, trazi, muskarca

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.