Zaradi lovu neradeći ništa!

petak, 22.02.2008.

Zarađivanje preko interneta!
Sigurno sad mislite (kao i ja na početku) da je ovo prijevara, da je nemoguće zarađivati na internetu, da nije sigurno... E pa varate se :) Jedino što vam treba je internet (bilo kakav) i 5 minuta vremena dnevno.

O čemu se tu radi?
Postoji jedan web servis koji vam nudi sigurnu zaradu. Zašto bi netko nudio novac? Oni na naš račun dobijaju puno veći novac, a dio daju nama (puno manji, naravno).

Kako to funkcionira?
"Bux.to" vam plaća da vi klikate reklame i web adrese (koje su ponuđene na njihovoj stranici). Jednostavno kliknete link, pričekate 30 sekundi i zaradite 0.01$ (1 cent). Možete zaraditi još više kad "referrate" prijatelja (to sad ja radim :). Date prijatelju link i on se registrira preko vas. Time postižete da dobijate novac za linkove koje on stišće.

Što trebam napraviti?
1)Treba se (besplatno) registrirati na ovu stranicu. To je potrebno radi primanja novca. Preporučam Premier account. Slobodno unesite prave podatke (neće vas zvati niti vam išta slati), ali da ne bi došlo do problema prilikom primanja novca potrebni su ispravni podaci (ne bojte se, neće vam poslati bombu :). Kad vam dođe dio sa kreditnom karticom (ako je nemate) samo kliknite CANCEL!

2)Preko ove stranice se dolazi do zarade. Morate se registrirati (opet besplatno). Koristite isti mail kao na AlertPay-u. Referral OBAVEZNO ostavite wankoner1 !!! To znači da ćete za svaki link koji JA stisnem VI dobiti 0.01$ te ću ja za svaki link koji vi stisnete dobiti 0.01$.

3)Sve sam to napravio. Što sad? Ulogirajte se u "Bux.to" i idite na "Surf Ads". Tamo se nalaze linkovi koje morate stiskati kako bi dobili novac. Kad stisnete link počinje odbrojavanje. Kako bi dobili novac morate pričekati 30 sekundi. Sve te linkove kliknete i gotovi ste.

Zašto ne bi?
Ne postoji razlog zašto ne bi bar pokusali. Legalno je, jednostavno, brzo i efikasno. Ne nadajte se milijunima (osim ako znate milijardu ljudi koje ovo zanima), ali ni svota od 200-tinjak (ili vise) kn mjesečno nije loša.
Nadam se da nije prekomplicirano. Ako nešto nije jasno pitajte u komentarima ili pošaljite mail na leko.oner.art@gmail.com

22.02.2008. u 14:16 • 4 KomentaraPrint#

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Veljača 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovaj blog opisuje kako lagano zaraditi lovu neradeći praktički ništa!

Linkovi

AlertPay
Stranica preko koje primate novac.

Bux.to
Stranica na kojoj zarađujete novac.

Oil Rig Accident Lawyer
Counter