17.10.2010., nedjelja

kairica sejling says (20:20):
ljubav je zimsko godisnje doba. a ja furam lego kockice za odrasle. ili za one izmedju, one najgore najsenzibilnije koji su… sve u kompletu.
kairica sejling says (20:22):
kockice su slaganje. a slaganje pospremanje pripremanje, sve ono sto bi stvarao od stvari s kojima nemas gdje
nemas s kim
kairica sejling says (20:23):
slazes, pa ti tako lijepo izgleda, i oblikujes ih sam, i oni te slušaju. sluša te kompozicija, katarza, poredak te sluša. sve po tvome i sve u bijegu od nereda, nesparenih legića i nepodignutih masiva.
pa si slažem.
kairica sejling says (20:24):
jer s time nemam gdje, nemam s kim.
kairica sejling says (20:25):
slažem si svaku kondenziranu zelju, pa u slaganjima moja ulazi u tvoju, i vidis, sad nema sanse da ne pašu jedna drugoj.
kairica sejling says (20:26):
a bilo bi okej da je i tako. ne slazem da bi pasale. slazem jer nemam gdje. s kim.
kairica sejling says (20:28):
slazem stvari koje inace ne postoje. naprimjer, imam taj neki temelj, zuti legić, a ono tamo zajutrak. i bas ocem taj zajutrak s tobom, kad cu vec slozit i dorucak u stanu, i sitnice vruce i sezonske po uglovima popodneva, i veceru cu slozit uz tajac i crvenu boju.
kairica sejling says (20:30):
slazem sebe u zavjetrinama, slazem sebe onakvom kakvom s tobom sam. pa se smiju legići i treska se cijela konstrukcija od tih smjehova, i nije vazno, nis nije vazno, smiju se legići.
kairica sejling says (20:32):
nemam šanse za pogrijesit. imam prostran temelj, imam sve nase dimenzije, a sto se roka tice - duga je zima.
kairica sejling says (20:34):
cudna su stvar legići. znaci, slažemo se, njima dobre moje strategije, meni dobra njihova tekstura. i svako je slaganje tu samo sebe radi. nema ocuvanja, nema garancije, produzivanja, nema fotke ili letka. ima samo odnos legica i mene, ima to vrijeme sto smo se gradili zajedno. zato se i slazemo. jer kad cijeli projekt, sve hiljade strana, zazive u stvarnosti, u proljecu ili sljedecoj zimi, slozit
cemo se moji legici i mi
da se ne slazemo vise
kairica sejling says (20:35):
pa cu se slagat s tobom, u istoj sobi, u istom danu
kairica sejling says (20:41):
moj si legic, i moje stvaranje u glavi, i moja oblikovanja, sve dok ne zazivis nekad sa mnom, proljece kad se krene, i kad igra ne bude u sobi, kad se prostru slaganja po ulicama i po jutrima i kad mi dodjes i slozis se sam sa sobom, predamnom, i slozimo se, skupa, ti i ja, da si idemo slozit zajutrak dugo slagani.
ljubim te, legicu

- 21:09 - Daj mi sebe. (10) - To mi je dovoljno... - Daj šo daš.

< listopad, 2010  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

¤

Image Hosted by ImageShack.us

imam ponos neki dosadni imam ruke njihove još razasute u ramenima imam ruinirane razume nemam kraj nema ni početka. hoću kestene i sad hoću upale obraze i osvrtanje preko ramena. moje tvoje hoću naše. imam tvoje, falim svoje. imam crnjak jutros i brigu po veselju. imam pun kurac toga i teoretski sam savršena.

¤ ¤ ¤