Kuhana i pečena

srijeda, 16.06.2021.



Kad vidite da ste se još ujutro vani na 30°C ispekli, pa umjesto da pametno zaključite kako je najbolje ostatak dana provesti u fotelji, vi produžite do kuhinje, pa se još tamo i (s)kuhate... i to ravno tri sata :I
Aj, kad već radiš tijesto za tagliatelle, što ne bi malo i onih finih, tankih rezanaca za juhu... pa znaš koliko je voliš, a poslije ti se neće dati. A i stigneš, evo dok propirjaš luk, pa meso, pa dok se to skuha, ti taman... pa lupiš tako još nekoliko jaja - ima se, može se :I
A i što je tri sata kuhanja... pfff...


I to sve zato što vas nema tko savjetovati, pa ni kad pitate... evo recimo kad Kupusa tražite savjet, nikakve koristi od njega. Farizej:I
O.K., ovako na kraju dobijete ukusnu večeru, pa dok nakon nje gledate u ruke, shvatite da ste pored pečenja i kuhanja, sad još i premazani svim mastima... al' ipak, pa što bi nedostajalo i jelu kojeg biste napravili od makarona iz vrećice i pomiješali to sa sardinama... iz konzerve?
Pa ništa...e, samo da vam je to imao tko reći... :I


Pitanje - imate li vi ikakve koristi od Kupusa?

<< Arhiva >>