Peta sreća

srijeda, 21.04.2021.

Zove sestra u subotu, išla je po neke sadnice i kaže da ima i magnolija, i da su na akciji. Zna koliko dugo ja bezuspješno pokušavam doći do neke i uzgojiti je, pa 'ajd, ponijet će jednu ako hoću.
Da hoću... pa naravno da hoću, ali ne jednu, nego dvije (b(l)ože, ona nikako da se navikne na ovakve moje preokrete, a s njima je u braku skoro dulje nego s mužem i djecom :))).
I ponese ona dvije.. a da što će sa mnom...
Inače, dvije koje sam ranije pokušala uzgojiti isto mi je ona nabavila. Od te dvije jedna je bila izvađena s premalo zemlje, pa se osušila prije no što je i stigla do mene, a drugu su trimerom pokosili kosci trave :I
Sad nisam htjela ništa prepustiti slučaju, zato odmah dvije...
Fotkala ih je sestra kad je došla kući... malene su i nježne, malo me strah bilo i gledati u njih... a onda je još i ona dodala - Eto, ako prežive... ako ih moji psi ne zapišaju. Hoće oni to.
I pitala je još gdje ću ih posaditi, ali joj na to nisam mogla točno odgovoriti...
Mjesto koje mi najviše odgovara je ispod velikog oraha, a ispod oraha druge biljke ne uspijevaju...
A da siječem orah...hm...
A niš', čekat ćemo sad malo dok se nečemu domislim :I

Jučer pak, ulovilo me malo nešto , tako da nisam bila sigurna hoću li se uspjeti dovući do kreveta. A kad sam na kraju uspjela, stropoštala sam se kao vreća, malo niže od jastuka no što sam planirala, ali popravak položaja neko vrijeme i nije baš dolazio u obzir.
I onda stiže poruka s ovom fotografijom :DD

-Ha- rekoh - ista moja poza , viš' što ti je pasji život... ili barem viđenje istog kod različitih skupina :))

<< Arhiva >>