Reklama

subota, 26.01.2019.'Ostajte ovdje!... Sunce tuđeg neba. Neće vas grijat k'o što ovo grije...'

Sjećate se,ha?
Sjećate se, naravno... kada ste namjeravali otputovati u Švicarsku, susjed Pero je taman podizao krov na štali, pa je poteg'o tog Aleksu da Vas odgovori od odlaska. Pet dana ste mu radili na krovu zabadava, a Vaš pos'o prop'o... Švicarci nikoga ne čekaju.
Drugi put, kad Vam se ukazala prilika da odete u Irsku, kum Andrija slomio nogu, izvuče Aleksu, a Vi ostali da ga vozite i razvozite po bolnicama i doktorima kad god je to trebalo. Još ste mu i ženu Šimu vozili u Kaufland u šoping, a kum poslije nije htio s Vama više razgovarati jer ste razbili onaj six-pack što je čekao da donesete za prijateljsku utakmicu Irska - Hrvatska
Njemačka Vam propala zbog rodice Kate što radi u općini k'o čistačica, jer joj nije tko imao pričuvati djecu kad je muž morao preko granice obaviti nekakav posao...
Ona je onda zajedno i Vas i Šantića poslala po nove pelene. Za djecu od 15-30kg.

Naučili ste svoje lekcije, zar ne?
Jeste? Naravno da jeste... samo bi budala nasjela više na takav štos... no, kako bismo bili potpuno sigurni da Vam se nikada više takvo nešto neće dogoditi, naš tim stručnjaka je osmislio rješenje za Vaš problem, revolucionarno otkriće - sunčevu toplinu i svjetlost u bočicama.
Toplina dolazi u bočicama od 200ml, a sunčevo svjetlo u bočicama od 250ml (50ml gratis)
Od sada pa nadalje, sunce svoga neba možete nositi sa sobom u bilo koji kraj svijeta .
Uskoro u prodaji posebna pakiranja za avionske letove!


Cijena? Prava sitnica.


Reklama

nedjelja, 13.01.2019.

Dragi naši, nakon što su se dulje vrijeme naši umorni junaci odmarali, a posljednje vrijeme se počeli i dosađivati stalnim puštanjem mozga na pašu, izrazili su želju za ponovnim povratkom u aktivnu službu.
Pod najnovijim sloganom - BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUŽJE, VEĆ BOJ BIJE ZLATNI ROLEX, vraćaju Vam se orni i poletni za nove uspjehe.
Od danas im se ponovno možete obratiti za sve probleme koji Vam tište grud, a oni će Vam iste pokušati i riješiti... onako kako to jedino oni umiju.
<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>