Ljubav je samo bol, i ništa više... (Reklama)

ponedjeljak, 20.08.2018.

Dragi naši, jučer smo zaprimili, te zatefterili u jedan od naših malih tefterića, zamolbu za oglašavanje u našoj skromnoj reklamnoj agenciji.
Nismo namjeravali, ali eto, dok svi odmaraju, valjda netko mora i raditi...
Iskreno, mi smo se već spremali staviti ključ u bravu, ali, srećom, ova narudžba nas je spasila od objave bankrota.

Nakon jednog glazbenog broja, priopćit ćemo vam i o kakvom oglašavanju je riječ.
Zdravko Čolić - Ljubav ima lažni sjajDakle, naša Regina, koja se vratila od tamo otkud se rijetki vraćaju (kažu da im je toliko lijepo, da nikako ne žele otići....), a vratila se kao mesija, samo kako bi nam/vam prenijela svoje utiske s tog mjesta, zamolila nas je da joj pomognemo, jer kaže kako mi lakše dospijevamo do vaših srca, a osim toga, njeni utisci su toliko lijepi da je ona ostala bez teksta - ostala je samo slika, pa ćemo evo mi umjesto nje staviti sliku u sliku, tekst u sliku, zvuk... nešto već.
Bitno da to bude dobro.


Zdravko Čolić - April u Beogradu

I eto, ako ne znate kamo biste danas (nemate snage, volje a ni novca...), mi vam zdušno preporučamo našu Reginu i njen blog.
Toliko od nas... a sad svi kod Redž!

Zdravko Ćolić - Ti si bila, uvijek bilaMi Vam još s naše strane, ako patite od svega onoga što je navedeno gore u zagradama, možemo preporučiti i čaj od hibiskusa (Alternativa za Vas.)
On će vam izliječiti ne samo te boljke, nego kako kažu, čak devet tegoba će vam biti kao rukom odnesene... ako ne vjerujete, možete za savjet pitati i našu suradnicu - MecueBay - T-Shirt
Zdravko Čolić - Produži dalje


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>