Reklama

ponedjeljak, 30.01.2017.
Recite Ne alkoholu.
Jer Vi to zaslužujete.

Priopćenje za javnost II

utorak, 17.01.2017.


Dragi naši,

da, svjesni smo toga kako smo svi mi koji se bavimo marketingom manipulativni gadovi kojima je osobni interes iznad svih drugih, da bi rado i dušu (svoju, a da ne bi tuđu...) prodali Vragu za malo novca (kad bi je on takvu prljavu htio kupiti), da smo beskrupulozni, bezosjećajni 'prodavači magle'... i istina - tu se ništa ne može. Na žalost, takvi ćemo i ostati.

Ali! ! !
Ali, za Vas danas imamo posebnu ponudu - i to za samo 99.99kn (onu lipu smo negdje izgubili u međuvremenu... shit happens).
I ovaj put se ne radi o magli.... ne, ne; kao što smo i obećali u posljednjem priopćenju kako ćemo Vas pravovremeno izvještavati o svemu u vezi naših junaka i njihove cvjećarnice, tako evo sada i ispunjavamo to naše obećanje (na kraju krajeva, postoji i među nama nekakav 'kodeks časti').

Dakle, za samo 99.99kn ( ebiga, zar ste povjerovali u to kako mi nemamo nikakve koristi od ovoga) na kućnu adresu ćemo Vam poslati sve najnovije informacije vezane uz naše junake!

I na kraju, da nam baš ne možete prišiti i to kako smo pravi k***i sinovi, besplatno ustupamo informaciju da snijeg još uvijek pada, i da se ponovo počela dijeliti rakija, što slatka, što vruća.... ali sada već i u bočicama, a ne samo u čašicama O_O

Čekamo Vaše narudžbe.

Priopćenje za javnost

nedjelja, 08.01.2017.Dragi naši!

Ako su vas kojim slučajem prestrašila zaključana vrata vaše omiljene cvjećarnice, čak u tolikoj mjeri da ste se ozbiljno zapitali hoćete li više ikada, igdje, moći doći do tako vrhunskog svježeg cvijeća na kakvo smo vas mi do sada naviknuli, ovom prilikom vam poručujemo da su svi vaši strahovi neosnovani.

Naše usluge, jednako dobre kao i prije, moći ćete ponovno koristiti nakon stabilizacije vremenskih neprilika, koje su se, evo, uspjele dotaknuti i vaših junaka.

Naravno, nemojte ni slučajno pomisliti kako se vaši junaci (ili njihovo kvalitetno cvijeće) nisu u stanju odhrvati nekolicini celzijusa u minusu, problem je ipak nešto složeniji.... naime, zbog spomenutih trenutnih minusa, za vaše omiljene junake se, pak, zabrinuo određeni broj njihovih dosadašnjih vjernih korisnika, te osnovao grupu potpore pod sloganom - VIŠE MEDA, MANJE LEDA!

Dobronamjerna akcija sama po sebi nije problem, i jedno vrijeme je urodila izvrsnim rezultatima, sve do pojave nekolicine ekstremista koji su na svoj način odlučili dodatno zagrijati atmosferu
: što kuhanim vinom, što slatkom, što rakijom vrućom & sličnim metodama zagrijavanja.... tako da, ako do sada niste shvatili u čemu je problem, onda znajte da vaše junake nije potjerao ni snijeg, ni led, bura ni mećava.... povukli su se pred ozbiljnom prijetnjom globalnog alkoholizma O _O

O svim novonastalim promjenama, pravovremeno ćete biti obavješteni.
<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>