listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv




Poruke za čestit život s građanima

KOJE BENDOVE BI TILI VIDIT U IDUCIM POSTOVIMA?
Atomsko Sklonište
Azra
Buldožer
Disciplina Kichme
Đubrivo
Ekatarina Velika (EKV)
Elektricni Orgazam
Haustor
Hladno Pivo
Idoli
Kojoti
Leb I Sol
Let 3
Majke
Partibrejkers
Riblja Corba
Šarlo Akrobata
Zvončekova Bilježnica
Neku kompilaciju...
Nista od toga, nego... (UPISI U KOMENTARE)
  
Free polls from Pollhost.com


__________________________


UPUTE ZA DOWNLOAD

Većina je stvari u Rapidshareu, pa ako ocete skinit nešto kliknite na link. Otvoriti će vam se rapidshare stranica. Scrollajte dolje i u zadnjem redu tablice koju cete vidit kliknite na free. Pričekajte nekoliko sekunda/minuta (postoji nekakakvo odbrojavanje, NIŠTA ne drkajte, samo pricekajte). Zatim unesite neka berlava, šarena slova i/ili brojeve koju stranica traži od Vas u kućicu te nakon toga kliknite download from mirror-berlin ili tako nešto... Pojavit će se save-target as i lijepo snimite u koju mapu hoćete kao što radite i kod svih ostalih downloada.
Nije komplicirano, al da nije THE PROCES - je, i to Kafkin :)


UPUTE ZA DALJNJE DJELOVANJE

Uglavnom, kako naš dragi peder Rapidshare (drag jeste, al jeste i peder :) , kao i većina hostinga, briše iz baze podataka linkove koji se dugo ne koriste (točnije 30 dana), moraćemo napravit sljedecu stvar. Ako odlucite skinit nešta s ovog bloga i pojavi se nešto ala "this file has been deleted from ours database becaouse it was unactive for 30 days" što onemogucava downloadanje, napišite koji je to album i ja cu ga nanovo uploadat.

! ! ! ARHIVA ! ! !


Nesta malo i o mom skromnom umu

Dob: 19
Spol: žensko (i to kakvo žensko :)
Pala sa Marsa...: 01. travnja aprilili 1987.
...ravno na: Split
...Ma...normalno čeljade, lagano studiran, sviran gitaru, citan knjige i stripove, gledan horror-filmove, 5 dana u tjednu manijakalno išcekujen vikend, a nekad mi se ne da cekat ni toliko... party

Pametni i knjiski ljudi:


21.10.2006., subota

Leb i sol - turneja 2006!!!
"30th Anniversary Tour 2006" naziv je velike povratničke turneje, za neke i najvećeg benda s prostora ex-Yu, Leb i sol, koji su svoj posljednji koncert održali u solunskom klubu Mylos 13.12.1995. Sad nakon 11 godina mirovanja žele na dostojanstven način proslaviti svojih 30 godina zaista velike glazbene karijere.

Originalna postava, koju čine Vlatko Stefanovski na gitari, Bodan Arsovski na basu, Kokan Nikola Dimuševski na klavijaturama i Garo Tavitijan na bubnjevima, 19.10. je u Zagrebu predstavila svoju predstojeću turneju koja će se sastojati od deset koncerata u devet gradova u Hrvatskoj, Makedoniji, BiH, Srbiji i Sloveniji.

Image Hosted by ImageShack.us

Split (26.11.), Zagreb (28.11.) i Rijeka (29.11.) gradovi su u kojima će svojoj brojnoj hrvatskoj publici Leb i sol predstaviti presjek svoje 30-godišnje karijere u minimalno dva i pol sata svirke - kako su obećali sami članovi benda.

Što se tiče ozbiljnosti ovog 'projekta' Stefanovski je naglasio da je on inzistirao na tome da sve mora funkcionirati savršeno i besprijekorno, od produkcije i prijevoza do hotela i nasitnijih stvari u gardarobi, jer davno je prošlo vrijeme kad su morali udisati naftu iz kombija na svojim koncertnim putovanjima, a i samim time oni na najbolji način mogu izvoditi svoju glazbu na koncertima.

Avalon Production iz Skopja, organizatori ove turneje, pristali su na sve tražene uvjete benda i obećali su im uvjete koji dolikuju jednom velikom svjetskom bendu, jer ipak ne zovu Leb i sol bez razloga balkanskim Pink Floydima, a i svaki od njih ponaosob je ostvario iznimnu solističku karijeru.

Tijekom priprema za slavljeničku turneju bend je snimio i novu pjesmu - "Raspukala Šarplanina", čiji smo video spot mogli premijerno i vidjeti, a koji je snimljen u Ohridu (2. kolovoza) na drugom od njihova prva dva povratnička koncerta održana u Makedoniji ovog ljeta.

Snimka tog koncerta trebali bi uskoro biti obljavljena u CD i DVD formatu, a Croatia Records najavila je i reizdanje njihovih 5 albuma, izdanih za nekadašnji Jugoton, upakiranih u box set.

Što se tiče daljnih planova, Dimuševski je naglasio da su zasad samo razgovarali, ali jedino na što su skoncetrirani je turneja, a što će biti nakon vidjet ćemo...

Image Hosted by ImageShack.us

Za kraj ovog okupljanja izveli su 'samo' pjesmu "Bistra voda", a po ostatak ćemo morati doći na koncert... uskoro!

Raspored turneje:
18.11. - Novi Sad, Spens
19.11. - Beograd, Sava Centar
20.11. - Beograd, Sava Centar
24.11. - Banja Luka, Borik
26.11. - Split, Dvorana Gripe
28.11. - Zagreb, Dom sportova
29.11. - Rijeka, Dom mladosti
2.12. - Sarajevo, Zetra
9.12. - Skopje, Hala skopskog sajma
12.12. - Ljubljana, Hala Tivoli


Prodajna mjesta:
Split:
Dallas Music Shop
Dancing Bear
RK Robot-Split 3
Music Shop RK Koteks
Atlas, Trogir


Zagreb:
Integral Pothodnik
Croatia Records, Bogovićeva
Dallas Music Shop, Tkalčićeva
CD Shop Zagorka
CD Shop Sirius


Rijeka:
Dallas Music Shop
Croatia Records



UPDATE!!

Sinoc u "Quasimoda" su svirali Mr. No, i eto, s obzirom na upad od cilih 10 kuna, bili su slabi, slinavi i evo da se u potpunosti izrazin, svirka je bila...

Image Hosted by ImageShack.us

Baš to. I trajala je prekratko.
Al meni je, s obzirom na sve, vecer bila oke..ma meni je, uostalom, sve ok nakon trece pive i nekoliko stok-koli, party

I evo, jedna njihova obrada - da ne kazete da san Vas zakinila za downloadanje:

"Stand By Me" - MR. NO



- 14:26 - Komentari (8) - Isprintaj - #




Copyright © Ex-yu rock yebada - Design: Azzul S'phyre