24.11.2008.
x_novo_x

Peter se probudio ukočen. Mamurluk ga je držao od jučer. Brzo se ustao te se otišao istuširati. Spustio se sa kata, Peter, je naime živio u stanu koji je imao kat, ne onaj tipični kat, ne. Njegov stan bio samo jedno katan, sa visokim stropom, kad se doselio, ali ga je Peter preuredio da peše njemu i njegovom karakteru. Tako da kat nije bo kat već nekoliko gipsanih ploča koje su činile pod, stoječi na gredama. Imao je običan "slikarski" kao u američkim filmovima. Ma retardirani amerikanci, prikazuju kao da je takav stan može kupiti bilo tko, bilo gdje, ali nije tako. Peter se namučio prije nego li što je našao stan po njegovoj mjeri. Jest da ga je masno platio, ali je njegov, a to je Peteru bilo najvažnije.
Kad se istuširao izašao je iz kupaone te gol prošao kroz veliku prostoriju, kojoj nije definirana svrha, te došao do kuhinje. Stavio kavu kuhati, na onaj staromodni način, u đezvicu vode i čekaj dok zakipi. A dok se kava lagano kuhala Peter je otišao do ulaza pokupiti poštu i novine, naravno da se nije obukao, niti nije pogledao ima li koga na hodniku, ne. Peter je ponosno izašao na hodnik, te uzeo novine i poštu koja je ležala ispred ulaza, nije se ni obazirao na novu susjedu koja se tek useljavala. Nije da se Peter imao čega sramiti, bio je građen kao plivač, imao je široka ramena, i vidjelo se da drži do sebe, a ni u drugom pogledu se nije imao čega sramiti.
Peter se nije ni obazirao na susjedu, ni njene roditelje. Lagano je ponosno ušao u svoj stan i zatvorio vrata. Potom je poštu, to jest račune bacio na stol, a novine uzeo sa sobom. Otišao je u kuhinju te napravio kavu do kraja, te si je nalijo u šalicu. sjeo je za šank u kuhinju otvorio novine, uzeo košaru s vočem te uzeo jabuku. Tako je cijelo jutro buljio u novine pijuči kavu i jedući tu javuku. Peter nije imao život po danu. Po danu bi provodio u kući, a uvečer bi izašao te se vratio u ranim jutarnjim satima. Bio je kao sova, po danu spava, dok po noći lovi, da lovi. Peter je imao čudan hobi, nalazio bi jadne djevojke, koje nisu imale razlog za život, te im olakšavao, tako je bar on tvrdio. Nije im baš olakšavao stvari time što ih je ubio, ali na posljetku bi ga one same tražile, nebi ih ubio bez da su one rekle da žele smrt, točno sad.
Peter je svoj hobi smatrao dobročiniteljstvom, smatrao je da ako netko nšto želi da to treba i dobiti. Nije bez veze čitao novine tjekom dana, tražio je osmrtnice te bi iznad svake napravio malo srce, prostreljeno stce. Tako je označavao one kojima je "pomogao". Zato se i njije pretjerano družio sa susjedima, nije ih poštao blizu da nebi saznali kakva je on zapravo zvijer. Čudno je, čak i Peteru bilo, što ga policija nije našla, to je možda zbog oporuka. Niti jedan slučaj nije otvoren, Peter se zgražao nad roditeljima djevojaka kojima je "pomogao". Kako li ih samo nije zanimalo tko im je oduzeo djevojčicu, koja životinja ju je ubila. Po Peteru oni su bili veće životinje od njega.
Kad je pročitao novine, otišao se spremiti za izlazak, naime bilo je već pola sedam uvečer. Složio je sve što mu treba, obukao se napokon, te je odlučio krenuti. Kad je došao u disko sve je bilo po starom, po ulasku je naručio viski, te zapalio cigaretu. Privukla mu je pozornost djevojka koja je poslije njega ušla u disko, imala je crnu suknjicu, sa crvenom čipkastom podstavom, izgledala je napadno. Nosila je crven korzet te preko njega crnu vesticu, dužine do malo iznad pupka, sa dugim rukavima, koje je podfrknula do lakta, vjerojatno kao bi se vidjele njene lijepe crveno crne rukavice. Na nogama je imala samo crvene starke. Peteru se svidjela, ali nije smio previše obračati pažnju, ipak on je tu da pomogne, a njoj očito nije trebala pomoč, njoj je očito bilo sve u redu.
Kako je večer odmicala, a Peter nije našao nikoga tko je trebao njegovu pomoć, prišao je onoj crveno-crnoj djevojci. Ona j njega prepoznala, ali on nju ne. Ona je njega vidjela u "Ko od majke rođen" izdanju, a on nju nije ni primjetio.
Nakon nekoliko desetaka pića, krenuli su u njen stan. Kad su došli do vrata već su bili u spremnom položaju za posao, ona se uhvatila s nogama oko njegova struka, te su se po hodniku nabijali od zida do zida, sa popračenim uzdazima, te naravno udarcima. Kad su stigli do stana Peter je uspio otvoriti vrata te su se bacili na krevet. Uz uzdisaje te stenjanje Peterova susjeda je ispuštala rečenice, a jedna od njih joj nije trebala. Naime rekla je; "Kill me...".
Peter se probudio ukočen. Mamurluk ga je držao od jučer. Brzo se ustao te se otišao istuširati. Spustio se sa kata, kad ga je razbudilo snažno kucanje po vratima; "Open up, Police!"

Nadam se da nije pre brutalno, i da nije pre čudno...
ice kiss from eskimo xD
00:25 - Komentiraj ( 3 ) Print - On/Off