moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

srijeda, 22.09.2021.

Ročište i test očinstva

Pozdrav svima. Evo mene opet nakon nešto više od mjesec dana. Jednostavno ne stigem pisati, koliko god bih htjela.
Iza mene opet jedan buran mjesec. Imali smo još jedno ročište koje nije urodilo ploda. Išli smo na test očinstva jer je gospodin uvjeren da dijete sa dowenom ne može biti njegovo. Naravno test pokazao da jest.

U svakom slučaju, mjesec koji me potaknuo na još mnogo razmišljanja.
Moja prva misao koju želim podijeliti s vama je ta da mi je žalosno da jedan otac tako razmišlja. Bilo je mnogo ljudi koji su rekli:"Možda kada sazna da je njegovo bude bolji otac." Ljudi, neće. Zvao je Lavića na video prije tjedan dana da mu čestita rođendan. I ja kažem da je bolestan jer dok su "pričali" bio je nervozan i razgovor je trajao 10 sekundi. Nakon toga nije se javio ni jednom pitati jel ozdravio.
A moja druga misao vezana za ovaj mjesec je ta da kada me netko pita kako mogu tako jaka biti i sve tako trpiti šta trpim, ja ne znam šta da odgovorim. Ja sebe uopće ne vidim kao neku jaku ženu. Ja sam samo tako naučila živjet. Sama sa djetetom, sa mizernim novcima, sa užurbanim načinom života... Kao što je nekima normalno imat muža koji je dobar otac i pomaže meni je ovo normalno. Sad kreće i taj fakultet i predavanja.. Iskreno, ne znam kako ću to sve stići, ali najbitnije da imam volju. Ja mislim da čovjek sve uz dobru volju i malenu pomoć drugih stigne.

Tko nije neka si pogleda film "Očinstvo", po istinitom je događaju. Pokazuje da svaki muškarac može SVE!
U filmu je taj samohrani otac pitao svoju majku šta je to drugačijeg da majke imaju, a očevi ne. Strpljenje. wink

Pisat ću vam... sretan

22.09.2021. u 14:30 • 9 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.