moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

četvrtak, 05.01.2017.

Koliko je teško dobiti godišnji?!

D. i ja pričali smo sve češće o njegovom dolasku. Htjeli smo se zagrliti, poljubiti, osjetiti miris tijela. Koliko li je samo puta znao reći da me želi samo pogledati oči u oči i vidjeti jesmo li zbilja jedno za drugo. Jesmo li zbilja toliko povezani kako smo mislili. Nismo željeli da naša priča završi samo porukom na ekranu i da se nikada više ne vidimo,ali opet smo znali da ako nam je sudbina zbilja naklonjena susrest ćemo se kad-tad. Voljeli smo se, nismo znali zašto. Željeli smo se, nismo znali zašto. Vjerovali smo si, nismo znali zašto. Jednostavno jesmo.

S D.-om sam shvatila da nikada prije nisam voljela. Ovi osjećaji koje sam s njim prolazila nisu bili obični i nisu bili zaljubljeni i nisu bili samo leptirići. Bilo je toliko nestvarno i toliko zajebano u isto vrijeme! Ponekad smo znali ležati s upaljenim laptopom na krevetu i gledali se dok ne zaspemo. Ja sam išla spavati kada je njemu bilo jutro, a on kada je meni bilo podne. Bilo je teško, ali smo se osjećali kao da sve možemo prebroditi ako se volimo. I zbilja je i bilo tako.

Možda neki od vas ne znaju, ali raditi na sponzorstvo firme u Australiji je jednako sranje koliko je jednaka sreća. Dobiti godišnji je gotovo nemoguće, a da ne pričam o tome da ti je položaj u firmi toliko nizak da ćeš doticati dno bez obzira na sve dobre stvari koje napraviš za firmu. D. je imao šefa koji ga je iskorištavao, ponižavao i nije cijelio ništa što je radio. Kada je tek krenuo raditi u toj firmi radio je subote neplaćeno i sve dodatne poslove obavljao je on jer oni su znali da njemu treba posao, a on je opet znao da treba njih. Postigao je puno toga, bio je jedan od boljih projekt inžinjera u firmi, ali to očito nije bilo dovoljno. Kada je odlučio tražiti godišnji isprva ga nije dobio.

Nastavak sutra...

Pisat ću vam... sretan

05.01.2017. u 23:15 • 2 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.