My love's a Revolver
Do you wanna die happy?

Forever &Always


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

When faced with two choices, simply toss a coin.
It works not because it settles the question for you
but because in that brief moment when the coin is
in the air you suddenly know what you are hoping for.

Counters
Linkovi

Tagboard
::Her Toughts::

Glee- Loser Like Me <3

Glee- Get it right

Links

Velik Kao Dijete

Znas li sto cu ja postati
kada odrastem,
za tvoju ljepotu svijete ?




Ja kada odrastem
jako veliki,
ja cu postati dijete.


Najljepse je kad odrastes,
a ostanes djecji stvor,
pa svi misle da si velik
zato sto si profesor.


Sto si doktor od imena,
strucnjak za rakete-
a ne znaju da si velik
zato sto si dijete.


Mozes biti pilot, rudar...
slavni pisac knjiga -
djetetu je svaki pos'o
lagan kao igra.


Ma nosio ja u glavi
i sve fakultete,
kad odrastem jako velik,
ja cu ostat' dijete.

Credits
Designer:Chakane
Adjustment: DesignFreak
17.06.2011.
Don't wake me for the end of the world unless it has very good special effects

No word matters. But man forgets reality and remembers words.


Hm, ubijte me, al zaista ne znam iz kojeg sam razloga odlučila napisati ovaj post. Valjda sam samo htjela reći kako se osjećam apsolutno i u potpunosti iživcirano i isprovocirano.
Enđojajte...party




Vani se polako počelo mračiti. U dvorištu ispred kuće radnici i sluge uskomešali su se. Saphira svrne pogled na dvorište i opazi nekoliko dobro opremljenih ratnika kako se penju na svoje konje. Iz staje izađe još jedan ratnik na svom konju. Smjesta ga je prepoznala. Nije ga bilo moguće zamijeniti ga za nekoga drugog. Čim je prvi puta ugledala svog zaručnika, znala je da bi ga uvijek i bilo gdje prepoznala. Bio je velik i snažan, ne samo fizički nego i psihički. Vidjela mu je proračunatost i inteligenciju u tamnom pogledu. Imao je crnu kosu, tamnu poput noći, a sezala mu je gotovo do ramena. Oštre crte lica još jače su izrazile njegovu strogoću, a mali bijeli ožiljak na čelu rekao joj je da Lucius Scarnys nije bio dječarac s veliki bogatstvom i ogromnom vojskom. Ne, bio je on hrabar i odvažan ratnik, nije ga bilo strah smrti, ni boli, ni opasnosti. Nije se ustručavao ničega i nikoga, nije prezao pred mukama drugih ljudi. Bio je odviše ponosan, prkosan. Kada je opazila njegov pogled kako ju proučava u dvorani, osjetila je navalu čistog bijesa kako ju obuzima. Njezin otac našao joj je savršenog supruga. Našao je drugog sebe da joj kroji ostatak sudbine na ovoj jadnoj planeti.
Poželjela je razbiti prozor šakom i vrisnuti iz sveg glasa da ju cijeli svijet čuje. Htjela je da ju Lucius čuje kada mu bude govorila da ga prezire iz sve snage. Pogledom ga je ispratila kad je izjahao iz dvorišta zajedno sa svojim ljudima. Činilo se kao da im gori za petama dok su jurili prema šumi.
Saphira odjednom osjeti silnu znatiželju. Što li je to uznemirilo grofa? Prisjetila se pisma koje mu je sluga pružio ranije u dvorani. Mora da je dobio neku važnu obavijest pa je morao napustiti dvorac.
Ponadala se da će ga, što god to bilo, zadržati neko vrijeme izvan imanja. Možda se njezin otac i predomisli za to vrijeme i vrati ju kući.
No, koliko god sama sebe uvjeravala da bi ju takav razvoj događaja veoma veselio, nije se mogla oteti dojmu da se dogodilo nešto jako loše. Odjednom se uhvatila kako razmišlja o grofovoj sigurnosti. Odagnala je takve besmislice iz glave. Ako ništa drugo, znala je da je Lucius u stanju sam se brinuti za sebe. Ali ipak…
Ponovno je pogledala u daljinu, no konji se više nisu vidjeli. Obuzela ju neka neobična jeza.
***
.......

Saphira otvori oči dok su je zapljuskivali valovi kišnih kapi. Vjetar je snažno zavijao i bacakao joj mokru kosu oko lica dok joj je pogled nemirno počivao na dalekoj šumi.
Nije više mogla mirno stajati. Podigla je desnu ruku u zrak zagledavši se u daljinu prema šumi.
-Aa' menle nauva calen ar' ta hwesta e' ale'quenle.- tihi šapat proizišao joj je iz usta i odletio u tamnu noć. Oko prstiju njene desne ruke zasjale su točki svjetla i odletjele za njenim riječima. Napokon je osjetila mir. Spustila je ruku i vratila se u unutrašnjost dvorca. Lucius je bio živ i zdrav i upravo se vraćao svom domu, znala je.
Nije bilo potrebe da se više brine za sigurnost tog muškarca.



Komentari (11) On/Off




<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.