Nogometni klub Orebić

ponedjeljak, 20.09.2010.

NK OREBIĆ-NK METKOVIĆ

U nedjelju 26.09.2010 godine Orebićki momci putuju na gostovnje u Metković. Za trenera Duška Rikala to će biti pravi izazov da vidi dali su nogometaši Orebića spremni u borbi za sam vrh u 1 ŽNL Dubrovačko - Neretvanskoj.Poslje poraza Metkovića u Gabrilima od 2:0 domaćine čeka popravni ispit ,a nadamo se dobroj igri i rezultatu na gostovanju te uz malo sreće osvajanju sva tri boda . Prikazanim rezultatima vidljivo je da će kao i svake godine glavnu rječ imati Croatija,Orebić ,Maestral i Dubrovnik a ovi drugi neka se pokažu i iznenade ,prvi od njih bi mogao biti Grk Potomje . Nakon odlaska Zmaja u 3 HNL i Župe u Splitski savez naša liga i dalje će biti zanimljiva.

- 10:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.09.2010.

PETARDA NA TRSTENICI NK OREBIĆ-JADRAN 5-1

Dana 19 .09.2010 godine sa početkom u 16,30 sati počelo je prvenstvo u 1 ŽNL Dubrovačko -Neretvanskoj te su se na stadionu Trstenica sastali domaćini NK Orebić i Gosti NK Jadram Smokvica., NK Orebić u novu sezonu ušao je sa nekim novim klincima te su pod vostvom trenera Duška Rikala sezonu počeli furiozno. U 4 minuti slobodan udarac za Orebić,izvodi ga Matko Čepo i eurogol.Gostima se odmah dalo na znanje tko je gazda na Trstenici. Na 2:0 lukavim udarcem povećava Vitković Nije se dugo čekalo i Ponovno Matko Čepo povećava na 3:0 i to uz asistenciju Tina Bikića koji je povratnom loptom uposlio odličnog strelca Čepa koji je volejom probušio gostujućeg vratara.Još dva gola u mreži gostiju i to je 5:0 i Hek trik danas najboljeg igrača utakmice Matka Čepa. Gol za goste postiže Tadija Stanišić i taj rezultat ostaje za Kraj. Trebamo napomenuti da su kod gostiju malo oštriju utakmicu odigrali broj ,10,broj 4 i broj 2o ,a kod Orebića oštri su bili Tino Bikić I Bardi Kazogaj, Ta dva tri starta utakmicu su zaoštrili i da se još napomenuti da su igrači Orebića kud i kamo spremniji kondiciski i daleko tehnički potkovaniji od gostiju, Gosti su se i nekako držali dok su imali snage. Doznajemo da je Grk Potomje igrao u V.Luci odigravši nerješeno 1:1.

- 18:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 14.09.2010.

START PRVENSTVA NK OREBIĆ-NK JADRAN-19.09.2010

U Nedjelju 19.09.2010 godine starta prvenstvo u 1 ŽNL Dubrovačko -Neretvanske Županije.Liga će brojati 8 klubova i to Croatija,Dubrovnik,Maestral,Metković.Grk.Jadran,Hajduk i Orebić.BŠK ZMAJ je kao prvi prošao u 3 HNL ,a pošto Croatija kao druga nije htjela poradi finaciskih sretava poći u 4 HNL pošli su kao treći Župa Dubrovačka.U 4 ligi nastupaju 11 klubova iz Splitske Županije i tri iz Dubrovačke Županije tj Gusar i Slaven.Ta liga je kud i kamo jača i zahtjevnija stoga ćemo pratiti rezultate naših klubova .Po procjeni biće među fenjerašima.Neka oni idu kud hoće naši će se zabavljati i u ovoj ligi te sakupljati iskustvo za budućnost.

- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 12.09.2010.

NK OREBIĆ-NK ŽRNOVO 2-2

Danas 12,09.2010 godine sa početkom u 16,30 sati na igralištu Trstenica odigrana je prijateljska nogometna utakmica gdje su se sastali NK Orebić i NK Žrnovo i ista je završila miroljubivo 2-2 . Orebić je već u drugoj minuti poveo golom Salacana da bi gosti preko Marencija i kuje došli u vostvo od 2-1 i tako je završilo prvo poluvrjeme , U nastavku dosta bolja igra domaćina i dosta stvorenih šansi od kojih 5-šest stopostotnih ,ali uvjek se Unković nalazio na pravom mjestu.Do poravnanja je došlo iz kaznenog udarca kojeg je izveo Tino Bikić. U Nedjelju 19.09. 2010 počima prvenstvo u I Županiskoj ligi a na Trstenicu dolazi Jadran Smokvica .

- 18:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 08.09.2010.

NK OREBIĆ- NK ŽRNOVO

U Nedjelju ,12.09.2010 sa početkom u 16,30 sati na igralištu Trstenica odigrat će se prijateljska nogometna utakmica gdje će se sastati domaćin NK Orebić i gosti iz Žrnova NK Žrnovo.Poslje napornih tjelesnih priprema došlo vrjeme za kristalizaciju mjesta u momčadi ,što je dobro za jednu i drugu momčad jer prvenstvo 1 ŽNL započima već u iduću Nedjelju tj 19.09 2010 godine.

- 15:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 07.09.2010.

NAKON LJETNE STANKE VRAĆAMO SE NA NOGOMETNE TERENE

Nakon duže lijetne stanke vraćamo se na terene di su se dogodile velike promjene u N.K.Orebiću.Umijesto M.Grega postavljen je novi trener Duško Rikalo.Nakon tjelesne pripreme došli su na red i pripremne utakmice.Na igrlištu Trstenica u Orebiću odigrala se utakmica između N.K.Orebić i N.K.Grka iz Potomja i tu utakmicu su Orebićani pobjedili sa 1-0.Za Orebić strijelac je bio Mate Turić.U nediju u Potomju je odograna revanš utakmica,di su domaćini pobjedili sa 2-1 zgodicima Ivan Tolj-(Žile) te Maria Ivankovića za Orebić gol je postiga iskuni Matko Čepo.U ovom prvenstvu trener Duško Rikalo odrekao se mnogih starijih igraća od kojih su ostali vratar Jovica I M.Čepo.Zahvalilo se igraćima J.Rosu,S.Salacanu,Vrgoću,Jurendiću,Ž.Čepu i Ž.Mihaljeviću.U ovon sezoni gledat će te neke nove igraće sa malo iskustva a velikom perspektivom u idućem perijodu.Ovo je prpostavljamo siguran put za boljitak N.K.Orebića.

- 10:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #