West Side

31.05.2005., utorak

Master P.

Master P, najbogatiji hip-hoper na svijetu
opis slikeSve je kao u američkom snu: tridesetogodišnji hip-hop mogul iz New Orleansa rođen je u siromašnoj obitelji, ali do danas je prodao 50 milijuna ploča i uvrstio se s 249 milijuna američkih dolara na Forbesovu listu '40 Richest Under 40'.
Kada je otac Sex Pistolsa, Johnny Rotten, saznao od svog bankara da na računu ima šesteroznamenkastu cifru, inzistirao je na tome da iznos ostane tajna. Nekoliko desetljeća kasnije vrijede neka druga pravila. Danas je keš vrlo "kul", a što se Percyja Millera tiče, njega već odavno ne zanima koliko točno ima na računu.
"Ne moraš završiti Harvard da bi bio uspješan", kaže Master P. No puka ambicija očito tu nije bila dovoljna: Master P je očito pogodio ljude s juga u žicu, objašnjavaju svi oni sa strane, što možda govori i o tome da dečko i nije baš poznat u Europi. No, uz žicu za prepoznavanje onoga što ljudima fali, čini se da Percy ima i osjećaj za stil i pretjerivanje. Ako čujete da nešto zvecka ulicom "plink, plink", znajte da vam to ususret dolazi Master P i da na sebi nosi oko pola milijuna dolara, što u lancima oko vrata, što u dijamantima i zlatu na zubima.
No tek kada je filmska ekipa iz emisije MTV Cribs ušla u njegovo carstvo, gotovo je oslijepila od silne raskoši: Master P ih je proveo kroz 9 spavaćih soba i 6 mramornih kupaonica, da bi ih na kraju doveo do umjetnoga jezera i pokazao im svoj vozni park s 20 automobila.
Ako mislite da je frajer sve to nasložio samo od muzike, varate se. U igri su već odavno i putničke agencije, kolekcije igračaka, proizvodnja sportske odjeće i tenisica te, naravno, Telefonsex-Hotline.
Na pitanje novinara što mu je sljedeći projekt, Master P je odgovorio: "Želim stvoriti od svog sina Romea (12) hip-hop zvijezdu budućnosti", što mu je već donekle i uspjelo, jer se klinac već uspeo na vrh top-ljestvica. Mali navodno uopće ne dobiva džeparac i to samo zato što dovoljno zarađuje i sam od prodaje ploča i gostovanja po dječjim emisijama.
Jedini san koji Master P ne može ostvariti jest da zaigra za NBA, budući da mu za to nedostaje malčice talenta. No kad si već ne može kupiti to zadovoljstvo, nešto ipak može, a to je jedno privatno igralište za nabijanje lopte.

- 13:02 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Ovaj blog je posvećen rapu i svemu o njemu...

WestCoast 4 Life Counter

Counters