< rujan, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Rujan 2008 (1)
Svibanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (4)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (5)
Rujan 2007 (9)
Kolovoz 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da ili ne?

Opis bloga


Mljac


Linkovi


Ja sam mala pa sam pala svu sam pičku polupala...





šesti

neznam da li sam se pohvalio, ali završio sam faks

i upisao dalje, drugi faks, sasvim drugaciji...kolega sam sada jednoj blogerici koja tu zna svratiti, a sad i nju čekamo da se upiše dalje ;)

Debel sam...fakat sam prase. Neznam zasto, uopce ne pazim sto jedem, ne treniram, ali hell i radim puno.
Mislim skinut cu ja to...uopce se ne bojim, ali ne osjecam se dobro. Mozda to tu trebam napisati da mi se kemija u mozgu promijeni i pocnem opet paziti? A mozda i ne...

Da budem iskren, nisam ni mislio pisati ikad vise na blog, ali evo pricam sa jednom djevojkom koja se naljuti kad joj god kažem bivša i ona me sjetila da blog još uvijek postoji. I fakat postoji, slova rade. Da imam neku želju pisati, nemam.

Mozda da napisem da od danas pocinje projekt gradnje tijela? Hm, ok neka bude to...post šesti - projekt Tomislavovo tijelo počinje.

E da, ime mi je Tomislav. Ono pravo ime...koje piše na osobnoj, vozačkoj, prometnoj, dozvoli za ubijanje...fucking 007...



13.09.2008. u 22:17 sati je napisano ovo gore
Komentari: (2) | Printaj | na vrh stranice | #




Oldschool

Priznajte...tko je densao na ovo...



Imam thing na sjebane cure...one koje treba grliti dok plaču jer imaju sjebanu prošlost. Uopće ne shvaćam motivaciju u tome, ali znam da me magnetski privlače. Ok sad sam fucking awesome pa držim to pod kontrolom, ali osjetio sam magnetizam opet i ne sviđa mi se. Će da se bre lečimo...

Za one koji neznaju ništa o spotu ovome:
S.e.x.appeal
is an international and successful dance-pop-project. With its hits and shows the project has won high acceptance from the public. The songs all about the themes love and sex, are very funny-entertaining and reach the groups between 15-30.

The dance-project S.E.X.APPEAL is known through their singer LYANE LEIGH who was front woman with the group E-ROTIC, with hits such as "MAX DON..T HAVE SEX WITH YOUR EX" (also chartentry in the UK), "FRED COME TO BED", "SEX ON THE PHONE" and "WILLY USE A BILLY BOY" etc. in the charts. Their hits were given 13 gold and platinum records.



19.05.2008. u 20:24 sati je napisano ovo gore
Komentari: (4) | Printaj | na vrh stranice | #




peti ide nakon četvrtog

Nula komentara. to je to...tako to i želim...

Sinoć sam opet neplanirao bio vani...sviralo je to što se javno osuđuje kao dno dna. Sav primitivizam u meni je cvao. Očito se mora i to sa vremena na vrijeme. Actually...ja sam izašao iz kuće samo zato da ne počnem žderati jer sam u kalorijskom deficitu već par dana, pa sam shvatio da mi je jeftinije potegnuti 35km do samobora do prijatelja koji me odveo na takvo mjesto, nego žderati kolače (a imam ih punu kucu) i onda trošiti lovu i još više truda na skidanje toga. Jednostavna računica iako je gorivo uberskupo.

Sad kad krene osuđivanje "seljačino kakva ti je to muzika" vjerujem da opravdanja neće pomoći, ali fakt da sam ja above all that shit, a "osuđivaći" nisu govori vjerojatno više o njima nego o meni. Mijenjam osmijeh na licu i zafrkanciju za cijenu slušanja istočnog smeća. A sinoć su svi imali osmijeh na licu. To je sasvim pošten tradeoff. Kad sam sjeo u auto, pustio sam si http://beta.hedkandi.com/Pages/default.aspx (koji mi svira i dok ovo tipkam zato što se radiodeejay.hr stream nešto glitcha) i sa ugodnih 170kmh odjurio tih 35km autoputa do svog kreveta.

Inače, kad smo već kod istoka, bio sam u bosni i hercegovini dva dana. Poslovno naravno. I ono što moram istaknuti - jeo sam žabe i jegulje. Žaba je čak i fina no nema mesa na njoj ni za pod zub, dok sa druge strane...jegulja...je nešto sa po mom ukusu prejakim mirisom i velikom psihičkom blokadom u obliku ljigave zmijaste životinje. Jedva sam čekao šestanovac i prvi ininu benzinsku sa montanom od pršuta.

Imam prijatelja...ne ovo nije jedna od onih metafora sa "prijateljem"...ovo je stvarno dobar dečko. No, zakačio se za pogrešnu ženu. Ni prvi ni zadnji you would say, and so would I, BUT he is incapable in doing anything to get over that. Zna da svaki trenutak sa njom nije ispravan i to su odavno riješili...no on opet vene, na svaki tračak nade skače, brine se oko sitnica kao što su facebook statusi (tipa: ja sam super). Čak je svjestan i činjenice da ga ona spriječava da si nađe normalnu curu, a čak i kad s ovom prekine sve odnose imati ce x mjeseci proces liječenja i normaliziranja.

Što da ja sad njemu kažem, kad zna i on da grješi, ali tih trput mjesecno sto se vide i troše ko zečevi njega drži ostatak mjeseca. Nema mi smisla to sve.

Završavam faks ovih dana...moram si naći posao. Toga sam se pribojavao dosta dugo, a sad je to tu. Godinu dana ranije nego sam mislio da će biti. Kvragu...mislim ja jesam fucking awesome, ali svejedno to je muka hodati okolo po razgovorima, procijenjaivati poslodavce da li ja zapravo želim raditi za njih, pripremati se o poslodavcima, imati odgovore na glupa nerelevantna pitanja tipa "napišite deset rečenica koje počinju sa Ja sam...". Riješavati po 50-i put test inteligencije, vagati koliko plaću im reći da želim...mukotrpan proces koji mi se neda prolaziti.



18.05.2008. u 15:48 sati je napisano ovo gore
Komentari: (2) | Printaj | na vrh stranice | #




četvrti

Uglavnom...štosam htio reći. Danas me opalio neki glupi osjećaj tuposti nakon očito previše neprospavnaih noći. Nakupilo se toga, a vremena je ograničeno. Danas sam sillovao svoj auto. Bezdušno silovao. Više je gledao crveno na semaforu nego ja u cice maloj ispred mene u dućanu kad sam si kupovao zrnati sir i dimcek. Očito ne rasipam dovoljno love na gorivo...doh...

Ovo je zadnji blog entry do subote i to "ako"...sutra sam bookiran kao kurva za vrijeme nogometnog prvenstva.

Jel itko gleda seriju "How I met your mother"? Humoristična serija koja se trenutno snima i emitira. Downloadao sam i pogledao SVE epizode...njih preko 60. Zabavlja me. Zabalvjaju me likovi koji su iznimno maštovito napravljeni. Zabavlja me priča koja se proteže kroz epizode i sezone. Neke fore koje su smiješne samo ako si sve gledao. I like it.

Danas sam dobio peticu. Jedan predmet manje. Brojim sitno. Presitno koje je došlo prebrzo. No, ne bunim se...alocirati cu slobodno vrijeme u siguran sam maštovite zabave. Nadam se u vlastito tijelo. Otkad sam single, a sad već ima...nekako sam se navikao na komociju. Postao puno sebičniji. Znam da nije to dobra kvaliteta, ali ugađam si znatno više nego ikad. Toliko da sam čak razmisljao kak je zivjeti onim tipovima koji samo sporadično karaju nekoga i ujutro dovidjorno.

On the other hand...ja bi obitelj svoju...ne sad, ali bi...tako da takve ideje ostaju samo nerealizirane ideje...



14.05.2008. u 00:48 sati je napisano ovo gore
Komentari: (0) | Printaj | na vrh stranice | #




Treći u nenizu

Bio sam jučer na vjenčanju. Bilo je stvarno dobro. Iznenađujuće dobro. Definitivno želim imati svadbu. Ne veliku, čak mi je i ova sa 290 ljudi bila definitivno prevelika, no manju, ali slično. Sve je bilo na nivou, pristojno, organizirano, razrađeno.

Newsflash kaze slijedeće....za 2 seminara (od kojih će mozda oba biti gotova u 48h slijedećih), i jedan kolokvij za 8 dana ja, Vol Ukupusić ću imati položene SVE ispite na ovom fakultetu. A to znači, nakon toga kad obranim diplomski i postajem bacc. ing. rac. ili kako ce me vec zvati. Prvomaderfakinstupnik struke or something. Lep, nežan, neizbežan uglavnom, ali nemojte mi još čestitati....zanemarite taj mental notice.

Četvrtak i petak idem na biznis trip....cijeli dan...550km od doma. Vikend iza toga (onaj produženi) idem malo do Rijeke hvata sunce i pit kavu uz more (dinamtina ako mi se sad ne javis na mail i ostavis mi broj moba da se nadjemo nakon 4 godina bloganja razbit cu te majkemi). Vikend nakon toga...kum sam na krizmi. Godfather.


...odoh sada tipkati seminar...

Edit: Important notice...sredio sam si sponzorstvo za teretanu...Fit na ZV Velesajmu je mjesto koje cu od sada cesto posjecivati. www.fit.hr ali stranice u izradi

edit2: i dalje se držimo onoga da je zbog same profesionalnosti potrebno posao držati izvan bloga i tako i ostaje. Smao mogu reći da puno radim...i radim ozbiljnije stvari...i drago mi je zbog toga.



11.05.2008. u 21:34 sati je napisano ovo gore
Komentari: (5) | Printaj | na vrh stranice | #




drugi u nizu

Nisam imao namjeru napisati u drugi post, ali hej, nejdu stvari uvijek po planu.

Dogodilo se ono najgore. Moram sutra natočiti auto, a naravno da nemam love. Povukao sam neke investicije, no navondo će mi tek sutra popodne sjesti na račun. Usrana je to situacija. Vrlo rado bi u detalje obrazložio kompletnu koncepciju neimanja, no nije mi ovaj blog dovoljno skrivio za to.

I tako, nakon 16-satnog radnog dana dođem doma. Majka i otac u počeli pričati opet. Nisu od četvrtka riječi progovorili. Prve riječi su prevalili o tome kako sam ja zapravo loš. U 22:30 ulazim u kuću i na moje "Bok" dobivam prijezirne poglede. Znao sam što slijedi...moj bezobrazluk, kako se ja usuđujem govoriti istinu, pa ko je koga rodio. Standardno. A meni kruli u želudcu i borim se samo što prije oprati ruke, zgrabiti shake i kvazivečerati.

O poslu neću. Mislim da bi taj dio života zbog profesionalnih i lojalnih razloga treba ostaviti onog trena kada odlučim da sam dosta radio taj dan.

Počela su zadnja 2 tjedna faksa. Prebrzo mi je to prošlo. sad trenutno tražim neki managerski specijalistčki studij di mogu platiti previsoku školarinu, ali da me ne jebu i da se da proći bez učenja.Hrvatska posla reklo bi se, ali shvatio sam da ono što mi treba sam vrlo detaljno i studiozno prevalim, tako da želim se papirnato bekapirati i onda se posvetiti vlastitom razvoju.

Žašto se ne odeslim? Zbog istog razloga zašto se sve događa oko nas....zbog love. To košta...košta puno. Ima prijateljica ideju da se uselimo skupa. To ću pokušati izbjeći jer ako se uselio onda ćemo se početi i trošiti. Ako se trošimo i živimo skupa a ne mislimo se ženiti onda je to tempirana bomba, a meni se neda takav kurac od problema riješavati u životu.

Poslao mi frend danas neku knjigu o persuaziji. Na enelgeskom. Lagano je čituckam i zapravo maštam o tome da idem u gym i da mi treba sponzor da mi plati članstvo. Seksa mi se. Puno. Mislim da se vratilo...cijelu zimu nije libido radio kako bi trebao. Sad ga osjetim. Radi svoj posao i imam opet onaj fucker instinkt. Sviđa mi se.



05.05.2008. u 23:44 sati je napisano ovo gore
Komentari: (5) | Printaj | na vrh stranice | #




Long time no see

Stvarno nisam dugo pisao. Ne drži me pisanje. Ok zadnja 2 do tri dana razmisljam intenzivno o tome pa sa valjda zato i refleksno otvorio editor.

Danas sam si sobu rasturio. Krevete, ormare...whole nine yards. Imam novu sobu, ali unutra je krevet viška. Novi potpuno. Svađam se i sa majkom. Nisam siguran zašto. Možda je ljuta što je shvatila da se njen stariji sin neće vratiti doma više. Pritom meni kaže da sam idiot i da idme u tri pizde materine zato što sam joj rekao istinu oko nekih stvari. Ne priča samnom od četvrtka. Ja je nesto pitam šuti ili okrene glavu. Glupa je. Ne mislim pritom ništa loše osim što ima nizak kvocijent inteligencije.

Nisam ekšli tako loš. Završit cu faks za 2 tjedna + 45 dana za diplomski. Naravno moji doma mi ne vjeruju. Čak ni ocjenama u indexu. Dec way, na početku ove godine rekao sam da cu se odseliti. Sad je i vrijeme za to. No financije...financije su gore nego hrvatski državni proračun.

Zapravo financije su u takvom stanju baš zato što sam i punio taj isti proračun. I kad sam uspio zatvoriti tu konstrukciju nekako, frend mi se ženi. Cap...100e u kovertu + troškovi oko momačke koja je večeras (da da večeras) i naravno, odijelo koje sam riješio "sponzorstvom" od oca.

Jebote na šta sam spao. A dobio sam i povišicu neki dan. Jep...14% gore...još uvijek premalo. Znam da će doći dani kada cu zarađivati dvoznamenkasti broj tisuća. Štoviše taj dan očekujem jako brzo. Prije slijedeće olimpijade sigurno.

Čitam post i razmišljam, možda je ovo čak i tema za drugi post, ali upravo sam shvatio zašto me pale pametne žene. Ja sam oduševljen tim rijetkim dijamantima od pametnih žena. Najs.



03.05.2008. u 18:13 sati je napisano ovo gore
Komentari: (5) | Printaj | na vrh stranice | #




multipraktik

Debljam se...zapravo siguran sam da imam jako jako blizu 100kg...necu ni stajati na vagu. Čekam onaj limiti u glavi da lupi u crveno i odreže. No glava je preokupljena mnogim stvarima. Iščekivanjem raspleta jednog dijela mog života i zapleta drugog. Završiti ću faks jako brzo. Brže nego što sam mislio. Godinu dana brže nego sam planirao.

Uglavnom...prije 3 tjedna mi je auto razbijen. Malo jače izgreban. Kupio sam nove farove i slozio ga da se vozim. I dodjem ja na atest i frajer me odjebe. Da je taj auto oštećen i da to treba sloziti. A naravno da ne stignem. I eto večeras mi limar slozio lim, ja proveo 4 sata u garazi lakirajuci ga, smirglajuci, kitajuci. Nadrogiran sam od razrjedjivaca ili cega vec...ispalo je li - la. Zapravo uopće ne znam sto sa htio recći. Znam samo da mi svira neka teža srbija na slušalice...ali ono teža teža i pitam se koji mi je kurac...

Umoran sam...laku noc...vrijeme je za krevet...



18.03.2008. u 02:21 sati je napisano ovo gore
Komentari: (7) | Printaj | na vrh stranice | #




ispovijed u malom

U subotu sam se napio...prvi put u zadnje 3 godine...ili možda čak i više. Ne sam da sam se napio ko zadnja foka...nego sam i vozio takav. Nisam čak ni imao namjeru. Došao sam van u gornjem dijelu trenirke...a ispalo je onako...vatreno.

Naišao sam čak i na hostesu koaj sa završenom upravno - pravnom višom skolom misli da je pametnije od mene. Veli i da m ne vjeruje da nisam ispit pao nijedan. cccc...uglavnom...glupa je. Imam neke flashove odlaska u mekdonalds u stanju "satran" da se krenem trijezniti i gomile smijeha teta koja radi tamo. Zašto se smijala to je u nekoj tmini....

Kriv sam, kazni me kazni...

imam tone toga za pisati ali mi se neda...nije ovo blog tog tipa...



13.03.2008. u 23:30 sati je napisano ovo gore
Komentari: (0) | Printaj | na vrh stranice | #




To to to

Intervju novinarke sa muzom i zenkom cigankom. Must read - prvih par su za zagrijavanje a onda je brutalno:

Q: Koje je vaše tajno oružje?
A1: Moje tajno oružje je kad ja radim a komšije me zovu na kafu.
A2: Moje tajno oružje je moja keva Džurdža koja ima treći dan crni pojas.

Q: Šta je za vas ljubav?
A: Kada vaćaram devojku za guzu preko farmerkama.

Q: Šta su to dijabole?
A: Dijabole? To je vrsta ljudi koji noću juru slepi mišovi.

Q: Šta znači izreka sto ljudi sto ćudi?
A: Sto ljude sto ćulo? Paz' da ti kažem. Sto ljude to mora da bude sto ljude, a sto ćulo to mož da bude sto ćulo a i ne mora da bude sto ćulo.

Q: Koliko lubenica ima u 1kg?
A: Lubenica? Pa vi ste sigurno mislili na krastavce.

Q: Da li će da dođu vanzemaljci?
A: Vanzemljaci? Ako hoćeju da dođeju nek dođeju ako nećeju ne moraju.

Q: Koja je najveća građevina na svetu?
A1: Hala sportova na Novi Beograd.
A2: To je građevina koju je izgradilo preduzeće iz Leskovac.

Q: Kako se zove vaš orkestar? (pitanje je postavljeno grupi Roma s plehanim instrumentima)
A: Džudi.
Q: Zašto?
A: Zato što smo svi džudiste.

Q: Šta radiš kad ništa ne radiš?
A: Čitam stripovi, gledam pornići i živim za fajt.

Q: Zašto se muškarci ne šminkaju?
A: Zato što se znoje pa da im ti otrovi ne bi došli u usta.

Q: Koji je vaš hobi?
A1: Džudo, Džudo od malena. Terali su me da treniram k'o neka životinja e.
A2: Bebe sam pravila.

Q:Koja je vaša omiljena igračka?
Cigančica koja stoji iza: Barbika.
Cigančica koja odgovara: Ćuti ti, Barbika...

Q: Da li su žene emancipovane?
A: AaA?!

Q: Koja životinja bi hteli da budete?
A: Pčela.
Q: A zašto pčela ?
A: Pa pčela je marljiva, vredna... Pravi đem...

Q: Ko je vaš idol?
A: Majkl Džekson.
Q: A zašto?
A: Pa dečko se lepo oblači, ima fine bele čarape, puno dobrih riba, i vidi se da živi za fajt.

Q: Šta vam je cilj u životu?
A: Da jedem sendviči na sprat.

Q: Koju boju očiju biste voleli da imate?
A: Pa ... volela bih da imam ... oči boje ka pamarandža.

Q: Koji je vaš tip muškarca ?
A: (baba crveni, gleda levo desno i kaže ...) Eve ga, onaki brka.

Q: Šta je to dobra riba ?
A: Pa ono, da bude dobro građena, da se tušira svaka tri četiri dana...

Q: Da li se brže trči u braon ili u crnim cipelama?
A: U braon, bolje prijanjaju uz zemlju.

Q: Kako se vi udvarate devojci?
A: Ja se predstavim da sam iz Nemačku!

Q: Da li vam se sviđa Bebi Dol?
A: Odlično je. Koristim ga i za lice i za telo.

Q: Šta vas najviše nervira u životu?
A: Ma mlatu nas ovi snikersi, oće da nas poludu.

Q: Šta biste rekli da vas žena vara?
A: (Muž stoji pored žene): Ko bre da me vara? Ona? Pa vidiš kaka je šugava.

Q: Šta biste poručili vanzemaljcima?
A: Zemljacima?
Q: Ma ne, vanzemaljci su oni koji ne žive na našoj planeti.
A: Aa, pa ako neće da živi ne mora, gde mu bolje široko mu polje.

Q: Koja vam je omiljena životinja?
A: Lav.
Q: Zašto lav?
A: Pa car je na sve životinje, ima grivu, a i šmeker je ovako....

Voditeljka: Imate li nekoga ko vam se sviđa?
A: Imam, evo vi, baš ste šaramantni!



07.03.2008. u 08:25 sati je napisano ovo gore
Komentari: (3) | Printaj | na vrh stranice | #



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.