...Vojka...

ponedjeljak, 30.01.2006.

Fora kviz!!!

Evo neda mi se pisat neke velike, dubokoumne postove pa sam vam odlučio dati jedan zabavan kviz. Stvarno je super! Govori vam dali i koliko ćete se još puta zaljubiti, dali ćete se oženit...Isplati se pogledat...Ali pazite! Fora je samo ako pišete istinito. Napišite i pravo ime jer inače sve ispadne krivo!

Klikni za kviz!

P.S. Javite mi u komentarima dali vam se sviđa.

- 10:33 - Komentari (10) - Isprintaj - #

utorak, 24.01.2006.

In memoriam: "Tortuga club Trsat" (2003.-2006.)

U subotu, 21.siječnja.2006. godine, na moju veliku žalost "Tortuga club Trsat" zauvijek je zatvorila svoja vrata. Osobno mi je zbog toga jako žao s obzirom na to da sam tamo visio svaki dan od njezinog otvaranja 2003. godine pa sve do ovog zatvaranja. Probat ću vam ukratko dočarati što je "igraona (tortuga)" značila meni i ostalim trsaćanima...Igraona se otvorila negdje pred kraj 2003.godine, u vrijeme kad sam ja pohađao 8. razred osnovne škole na Trsatu. U početku to je bio loše uređen prostor natrpan raznim aparatima za zabavu (fliper, poker, biljar, pikado, air hockey, rally...) gdje smo dolazili samo mi sa Trsata ubit dosadu poslije škole. No, s vremenom sve je više ljudi počelo dolazit pa se tako polako mijenjao i interijer Tortuge. Polako su vlasnici (Dobrica i Azalea) izbacili nekoliko aparata, unajmili mog prijatelja Dodota da grafitima uredi zidove, stavili veći šank, par stolova itd. itd. Nakon brojnih neuspjeha (karaoke, techno party, rock party...) Tortuga se u Rijeci proslavila po svom Hip-hop partyu petkom. Svaki petak igraona je bila sve punija i punija i polako je noćni život na Trsatu postajao sve bolji i popularniji. No, za nas popularna Tortuga bila je nezanimljiva. Moji prijatelji i ja najviše smo uživali u igraoni kada nije bilo nikoga osim nas, kada smo mogli na miru igrati biljar ili pikado bez da nam neko smeta ili da mi smetamo nekome. I tako smo na kraju izgubili svi: riječki rapperi izgubili su glavno mjesto za izlazak a mi smo izgubili drugi dom! Joj! Kad se samo sjetim kolko sam love tamo ostavio, kolko sam popio cuge, odigrao biljara, kolko sam sve skupa tamo vremena proveo. Zahvaljujući igraoni ostao sam u odličnim odnosima sa svojim prijateljima iz osnovne, bolje sam upoznao ostale ljude sa Trsata a i upoznao masu novih ljudi! Moram završit jer me hvata nostalgija...

Sad sam se i sam uvjerio u onu staru: Sve što je dobro kratko traje!




Smrc...

- 19:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #

utorak, 17.01.2006.

Die Erste giorno of school...

Vjerojatno ste i sami primjetili da ne pišem baš pre često, ali ovo je dan koji jednostavno moram prokomentirati. Koliko god sam kritizirao zimske praznike u prošlom postu, volio bi da još traju jer sve je bolje od škole. Mislim,da me nebi krivo shvatili - ja volim svoje društvo iz razreda i škole i mislim da sam po tom pitanju izabrao najbolju školu, ali svo ono učenje (imam 3 strana jezika!!! *pogledaj naslov) me odmah demotivira i ubije želju za uopće odlaskom u tu zgradu! Ali dobro, potrpit ću još ove 2 godine šta imam do kraja i onda....FAKS - što znači još minimalno 4 godine učenja!!! Ufff, počela me glava bolit od samog razmišljanja o mojoj budućnosti (još puno, puno škole).
Za kraj vam dajem slike od zadnjeg dana 1. polugodišta i prvog dana 2. polugodišta pa vi sami procijenite kad sam bio sretniji.

Zadnji dan škole...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Prvi dan škole...(jučer)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 09:46 - Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.01.2006.

Ljetna razbibriga


Možda vam izgleda čudno ovaj naslov s obzirom na to da se svi skupa smrzavamo u ovoj PRE hladnoj zimi. Meni je glupo što ja moram svoje praznike provest jednim dobrim dijelom doma zato jer me strah ako izađem da ću se pretvorit u snješka! Evo sad dok sjedim doma ispod klime koja radi punom parom sjetio sam se dijela godine kada sam svoje praznike iz dana u dan iskorištavao do maximuma-a to je LJETO!!! Blaženo je bilo ljeto. Nikad nisam bio doma, stalno po nekim kafićima, klubovima a i mogo si bit vani kolko te god volja bez straha da ćeš se prehladit! U biti, našo sam jedan članak koji pokazuje jednu od najvećih prednosti ljeta...

"I dok većina sportova uzima svoj ljetni predah i raspušta svoju ekipu na ne/polu ili zasluženi odmor, pravim igračima tek prethodi najteže razdoblje godine. U te igrače spadaš i ti dragi čitatelju, kao ljubitelj putovanja i zamamnih pustolovina. Zato pripremi svoju dušu i tijelo na program rada koji ti prepisuje dr. Striko, dugogodišnji trener i član reprezentacije koja svakog ljeta usavršava svoja saznanja na Fakultetu ljetnih znanosti, a velebne rezultate postižu na kolegijima:
1. Kome još treba dobar san, prof. dr. Dragutin Insomnia
2. Popit ćemo još samo ovu pa idemo (???), prof. Mutimir Sjedić
3. Od sutra više ni kapi (???), prof. dr. Laki Prevara
4. To ćemo kad dođemo doma, prof. Đuro Obećanović
5. Pusti, ovu ću ja platit, prof. dr. sci. Marko Deviza
6. Barska rasprava 1., dekan prof. dr. Stanko Podlaktica
7. Barska rasprava 2., prof. dr. sci. Drago Aperkat
8. Ostavio bih ti svoj broj, al mi je baterija slaba, prof. A. von Lažov
9. Naravno da ću te nazvati sutra, mr. Ivan Promiskuitetov"

*tekst je preuzet iz jednog članka iz jednog vama nepoznatog magazina tako da ako vam se nešto ne sviđa, nisam ja kriv

- 10:32 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 02.01.2006.

Sretna 2006!!!

Evo, prošla je još jedna godina. Kao što sam napisao u jednom prijašnjem postu, imali smo dosta problema u organizaciji dočeka tako da smo svi skupa skoro završili doma. Sve do 30.12 nismo znali gdje ćemo slavit jer smo uspjeli usrat svaki donekle pristojan plan. No, ipak nije sve tako loše završilo jer smo se preko veze (David) uspjeli ubacit kod jedne cure na Krnjevo. Moram priznat da mi je bilo odlično: nakon punih godinu dana napio sam se ko krava! U cash-and-carryu kupili smo Bavarije od 0.5 za 5 kuna!To je ništa! Drugi dan bio sam ful umoran i jako me glava bolila tako da mislim da necu to tako brzo ponovit, mislim da cu cekat do 2007.

Sve u svemu, ako se "po jutru dan poznaje" ova godina bit će odlična!

- 12:51 - Komentari (12) - Isprintaj - #