Vibbi - back again

09.10.2007., utorak

Novi život se rađa. Uskoro.

Nisam pisao već tri mjeseca. Danas svi pišu blog, čak i TBF u glavnoj pjesmi novog albuma spominje blog. Blog je danas toliko "inn" da već odavno nije in. Kad sam pisao prvi put velika većina onih koji danas pišu nisu ni znali što je to blog. To je bilo prije manje od tri godine a upravo tada je većina današnjih blogera čula što je blog. Zbog moje slavno neslavne takozvane afere. Barem tako kaže Borja. Hvala Barbara, Ptico dalmatinska.

Ne znam o čemu bi pisao a imam toliko za reć. Možda o nadolazećim izborima i visokim tajnama političke elite s kojom sam si svojedobno bio dobar. Ma puca mi ona stvar za njih, please excuse my French. Znam skoro sve. Tko je od njih krao i koliko je krao, tko koga jebe, tko nije peder, a tko je. Progonoza za izbore? Sanader će opet biti premijer, a mi ovce ćemo i dalje kupovat dionice, Ja bi osobno Vesnu za premijerku. Jer ima veča muda od njih svih zajedno i ne laže i krade kao svi ostali.

Kao što rekoh puca mi za politiku. Puca mi zato jer sam prije tri godine shvatio što je moć Interneta. Čak danas, kad je blog već isfurana stvar, slavim moć Interneta. Jer on će promijeniti svijet, to jest već je. Big Brother

BTW, onaj zeleni banner gore desno na naslovnici blog.hr, sorry ja sam kriv. Jebiga, Internet, od njega živim.. Zbog njega sam trenutno negdje u EU a nije Slovenija. Tu je dobra ekipa nas Hrvata, a ni domaći kolege nisu loši. Učim detalje koji mi trebaju, želim sjediti na informacijama. Zbog onog što će doći ubrzo. Kao što bi Vladimir Milinović, zamjenik glavnog urednika budućeg novog dnevnog lista "Sutra" (EPH) rekao : "Do what thou wilt shall be the whole of the Law".

U kratko, osjećam se moćno ali mi fali Ona. Bez nje moja moć nema smisla. Jer smisao života je novi Život koji se rađa. S njom. Uskoro.

Allahu Aghbar
Frater Perdurabo




- 19:50 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

KORČULA

LINKOVI

KONTAKT

eXTReMe Tracker