Fressssssh

ponedjeljak, 26.10.2020.

Eneja

Zadnjih dana se puno priča o radikalizaciji, u stvari moglo bi se reć da se blebeće o radikalizaciji.

Radikalizacija more bit uvezena, more bit domaći proizvod, a more bit i kombinovana, ka šta je bila recimo ona kad su domaći Srbi potaknuti i potpomognuti onima iz matice pobili tisuće svojih sugrađana.


Ali da se mi vratimo na meritum, dakle demokratski deficit, za koji su zaslužne političke elite na čelu sa adezeom, iako se ni njihovi politički oponenti, ne mogu amnestirat, dapače i jedni i drugi su se sve ovo vrijeme služili kojekakvim inžinjerinzima kako bi poništavali i ignorirali volju naroda.

Lijevo i desno krilo Saveza komunista se najviše od svega boji demokracije, i volje naroda, i spremno je na sve da istu izmanipulira, a onda je radikalizacija logična posljedica, dakle ne treba daleko ići u potrazi za uzrocima radikalizacije, od Arsena Bauka, preko osovine Plenković-Pupovac, do Nenada Stazića i Lovre Kuščevića.

Kad građanima onemogućiš da svoju volju ostvare demokratskim instrumentima, neko će prije ili kasnije uzet kalašnjikov.

Ostaje nam samo nadati se da se otužna skupina dezertera koja vodi ovu državu neće odlučit za represiju, jer bi to zasigurno bilo pogubno.

Jedino ispravno rješenje bi bilo da vrate građanima moć koja im pripada, i uspostave demokratski poredak u kojem neće biti mjesta sa Kuščeviće Staziće i ostale, i niko neće pucat po kućama.

Svjedoci smo svakodnevnog junačkog prepucavanja, dvojice najviše pozicioniranih dezertera, pripadnika jugoslovenske zlatne mladeži, koji su pomno pripremani, da jednog dana kad zlo prođe, bez obzira ko pobijediu onom nesretnom ratu, postanu novovjeka elita, odvojena od stvarnosti.

Njihovo momačko nadmetanje, duboko uznemiruje kreatore stvarnosti, pa ih pokušavaju zaustaviti, relativizirati, uvesti u neke eterične sfere, a sve kako bi skrenuli pažnju sa otužne istine koju jedan o drugome, i onima koji ih okružuju iznose.

Porazne činjenice o tome da se nevladine organizacije bave isključivo politikom, po narudžbi stranačkih oligarhija, i bivaju za to obilato nagrađene proračunskim novcem, da se denuncijanti, i suradnici tajnih službi bivše države predstavljaju uglednim građanima i imaju neograničen pristup medijima u vlasništvu njima sličnih, da zlatna socijalistička mladež nije prezala od krivotvorenja medicinske dokumentacije, kako bi izbjegla ono što je svima bila obveza, da samoproglašeni povijesničarski autoriteti krivotvore povjest, kako bi svojima kupili bolju prošlost, i tako dalje, i tako dalje

Nego jel vidite vi šta ovaj nepostojeći virus, izmišljen od strane Billa Gatesa radi, to se skroz otelo kontroli, jel svraćaju sljedbenici Tonija Cetinskog, sad je pravi trenutak za pjevanje pred staračkim domovima, zanosno puhanje jedni u druge, dok sa rukama u zraku cupkaju na Ja ne moren više tako, ja ne moren brež nje, uskoro će umirat desetci ljudi, i to samo zato jer se idioti kurče, zamisli heroja jebate, šetaju okolo bez maske, oni šta su pucali na tenkove su bili go kurac za ove danas.

Zamislite braćo i sestre, da smo na vrijeme riješili bivše članove saveza komunista, oduzeli njimna i njihovoj mladunčadi političku i svaku drugu moć, i tako ih spriječili da radikaliziraju naše sugrađane Srbe, samo kako bi skrenuli pažnju sa sebe, koliko bi manje nesreće i jada bilo.

Zato se braćo i sestre moramo uvijek zalagati za dosljedno provođenje volje naroda, pa makar morali ko Švicarci svakih petnaest dana na referendum, ovaj model s velikim vodama okruženim šupcima koji dižu ruke kako veliki vođa kaže, nije donio ništa dobroga

Inače ja sam dobro, moj mali heroj, i moja princeza su otišli, i sad mi je sve nekako pusto, i Julka mi fali, u stvari ja se sve ovo vrime čudim kako vi tako brzo zaboravite ove koji odu, i boli vas kuki, uvik naiđe neko drugi za komentar ja tebi ti meni.

Eneja je bio veliki prevarant i švercer, toliki da je o njemu počejo pisat Omer, a onda nastavijo Vergilije.

- 19:25 - Komentari (25) - Isprintaj - #