... Break my body, hold my bones, hold my bones...

subota, 30.06.2007.

¤ TRALALALA PROPUH U GLAVI I NIŠTA NAM NE KVARI DAN. ¤

I dobila sam mejl koji me trebao podsjetiti na ljeto.
Ne mogu vjerovati. Živimo daleko, reklo bi se da smo dva različita svijeta. Bilo je to samo druženje od nekoliko dana. Bilo je to i najdivnije druženje mog života. Ali ipak. Čujemo se redovito već dvije godine. Sve od tada. Pa do danas.

A ove godine je došlo vrijeme ponovnog viđenja. Na rajskom mjestu dole južno i daleko. Razgovori dugo u noć.A tako volim sa njim pričati. Jer razumijemo se na svim razinama. Toliko dobro, da sam teško i sama vjerovala. Ah. Veselim se neopisivo.

To je osoba u kojoj sam ja našla sebe. I obratno.
To je osoba koja glasi za mog prijatelja iako se praktički premalo znamo da bi si predstavljali tako nešto.

Da smijemo, bili bi zaljubljeni. Ovako si samo na neki način upotpunjujemo živote. Lijepo je to.


Photobucket - Video and Image Hosting


- 02:46 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 28.06.2007.

¤ DANAS SAMO VESELA MUZIKA. I ŠARENO. ¤

Gledam slike od zadnja dva ljeta i razmišljam kako se kroz ta dva tri mjeseca smucanja okolo promijenim u potpunosti. Naviknem se na raskalašen život. Moto postane 'udri brigu na veselje' i apsolutno ništa nije bitno. Osim dobro se zabavit. (smješkam se sad onako vidljivo)

Naravno, time ne želim reći da sam u to doba godine kao pas pušten sa lanca. Ali znate što mislim.

Ijoj najduže ljeto ikad je preda mnom i kao da sam napokon našla načina veseliti mu se. Kao da sam ga napokon svjesna.

Ljeto je stvoreno da se maknem iz Rijeke. Evo kako to izgleda kada se u Rijeku vratim...

*Vratila sam se. Nekako mi trenutno ne vrijedi poslovica: svuda je lijepo, ali doma najljepše. Ovdje je sivo i oči su boljele dok sam ulazila u grad. *

* Prošla je tek jedna večer i već mi sve fali. Ritam se ponovno poremetio i sad funkcioniram nikako. Dani me uspavljuju, a noći me rastužuju. *

* Dolazak. Odlazak. Sve se više manje svodilo na to. Iako sam sad htjela napraviti razliku između odlaska i dolaska, ne mogu. Jer to je nemoguće. Previše jednako da bi bilo različito. U oba se slučaja možeš osjećati jako loše ili jako dobro. Ovisi. *


Photobucket - Video and Image HostingPa da ne duljim. Stiglo je (meni) najdraže doba godine. I miriše na jako jako zanimljivo :)

- 13:05 - Komentari (4) - Isprintaj - #

subota, 23.06.2007.

¤ ČEKAM MEJL DA ME PODSJETI NA LJETO. ¤

Jučer smo divljački divljali. Svatko je izgubio 7 kila.


Photobucket - Video and Image HostingLoše sam. Stvarno sam loše. Bojim se eksplozije svega što držim u sebi.

- 17:07 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 18.06.2007.

¤ PERVEZNA NABRIJANA LUĐAČKA GLASNA KAVA JE OVO BILA DANAS. IJOJ NAJSRETNIJA SAM KAD JE TAKO. ¤

Samo se jednog rastanka bojim.


Photobucket - Video and Image Hostingjer znaš gdje ideš, tvoje su ruke jake
danas sve je lako
ja ti želim sretan put


Ali bit će to okej. Znam ja. :)

- 14:17 - Komentari (11) - Isprintaj - #

srijeda, 13.06.2007.

¤ ALI JA SAM UZ TEBE. KAŽE ONA. A TO JE SVE ŠTO SAM TREBALA ČUTI. DA NISAM SAMA U OVOM. ¤

Ah. Kako je lijepo u ugodnom društvu sjediti na najljepšoj terasi uz najbolju kavu sa baš-onako-taman muzikom u pozadini. Pričati i smijati se svojim životima koji su u biti strašno zanimljivi samo to treba shvatit. Nevjerojatno koliko su sitnice bitne. I onda. Onda dođu te dvije tete guraju kolica pred sobom i sjednu stol do tebe. Dvije male slatke glavice provire iz kolica. I jedna se počne divljački derat.

Ubrzo jedva čuješ osobu preko puta tebe i dekoncentriraju te tetini pokušaji da umiri tu slatku malu jebeno bučnu glavicu. Nakon pola sata plača i natezanja, teta se okrene prema tebi i zamoli te cigaretu. Inače ne puši, ali sada je nervozna uh nezna što joj je. Daš joj cigaretu i počneš se beljit slatkoj maloj glavici u nadi da će možda prestat cvilit.

Ali. Ništa ne. Navikneš se na atmosferu i nastaviš sa ugodnim druženjem. Zamišljaš sebe tako za koju godinu i smiješ se.
Mislim da se neću u ovakve situacije dovodit. Prenaporno je.
A treba malo i na ljude oko sebe mislit, jel? Pa mislim...
I tako ja razmišljam i naljutim se na sebe. Pa to su mala slatka djeca, kako mogu tako? Ali mogu. Za sve postoji vrijeme i mjesto. Neke su stvari jednostavno nespojive i neizvedive. Mogle su rađe prošetat sa malenima kraj mora nego ih dovest na kavu.


Photobucket - Video and Image HostingGunđalo sam jesam. Kakva ću tek bit kad ostarim? :D- 19:51 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 06.06.2007.

¤ SLABA SAM. SLABA SAM. SLABA SAM. SLABA SAM. ¤

Da li čovjek postaje snažniji ako si prizna da je slab?

Kako kako ali kako živjeti normalno kad je svaki moj korak pun nekakvih skrivenih značenja? Kad je svaki trenutak podsjetnik na nešto što želim i moram zaboraviti? Ne slušam pametne ljude. Ne slušam sebe.

Ja sam potpuno drugačija osoba, kažem vam.

Sjećam se kako sam nekad sagledavala stvari. Bila bi u stanju pretvoriti se u čisto osjetilo kada bi me nešto spustilo. Samo bi osjećala. Dopuštala da me bol pojede ako je potrebno. A onda bi se ponovo izgradila. I tako uvijek iznova. To je bolesno. Ali. Sada. Sada se čak niti neznam postaviti. Neznam se srušiti kako bi se ponovo digla. Ne slušam sebe. I prelazim sve granice koje si postavim. Nema kraja mojim srljanjima. A uvjerena sam i znam da će me to sve sačekat na kraju puta i to u gadnijem obliku. Jebena slabost.


Photobucket - Video and Image Hostingtrči trči
znaš i sama da ništa nije kao nekada
samo još u snovima
trči trči
nisi pobjegla
sve je u tebi, gdje god krenula
ispod svoje kože pogledaj
ispod svoje kože
i kad novi nemir tjera te
dalje, dalje
pusti se
hajde pusti se
i uvijek nosi svoje lice

- 15:58 - Komentari (9) - Isprintaj - #

subota, 02.06.2007.

¤ NIJE SVE TAKO SIVO. KADA TI JE VIŠE MANJE SVE SERVIRANO, TEŠKO DA SE NEĆEŠ ZABAVIT :D ¤

No ipak. Treba znat iskoristit pruženo, a mi smo to i napravili.
1. koncert . . . 2. burek . . . 3. kantrida . Kako za koga, ali općenito gledajući, u igri je bila zavidna količina pive pa hvala njemu što se tako dobro nosio sa nama :D

Ispred pekare bila mi je potrebna riječ closure. Skroz je simpatično kad dečki koje prvi put u životu vidiš slažu poruku s tobom jer vide da si na rubu mogućnosti. Poseban ugođaj dolazio je iz auta preko puta koji je odzvanjao cajkama :D Kroz smijeh, pretpostavili smo da se vjerojatno radi o turbo folku :D Tada su stigli vrući bureci i razgovor je završio.

Moja raspoloženja su varirala. Od veselog plesanja na kiši do spavanja na njegovom ramenu. Ukratko, bila sam sjebana. Odbacili su me doma, jer kiša nas je potjerala. Legla sam u krevet i dočekala dan budna. Nisam mogla zaspati. Jer mučilo me. Ali danas je novi dan i odlučila sam nekoliko stvari. Glupo je, ali i jako pozitivno na duge staze.


Photobucket - Video and Image HostingSvi držite fige za m ;)

- 16:00 - Komentari (2) - Isprintaj - #