28.01.2008., ponedjeljak

Beauty of a dSLR...





Posudio sam na 3 dana Canona EOS 40D, što reći nego da je fotić zakon, uz njega je i objektiv 17-85mm, dobar i za Macro i za pejsaže. Ovaj vrhunski fotić ima 10MP, stabilizaciju slike i ostale lude stvari koje neću sada tu nabrajati...
Naspram mog H9, ovo je "Bog svih Bogova", kristalna, oštra slika, brzina okidača 1s/6.5 slika, RAW snimanje itd.
Teško će se biti sutra odvojiti od njega, ali eto, vidjeti ću se opet sa njime sljedeći tjedan kada ću fotkati na jednom koncertu, a to ćete tek vidjeti...!!!

A sada evo i fotki sa tom makinom 40d:
















eto, bilo je odlično fotkati sa njime... :)


15.01.2008., utorak

Within Temptation - Tvornica

Nakon dobrog koncerta Within Temptation koji je počeo u 21h, sjedim za kompom i gledam opet slike koje je napravio moj fotić, i da sam uspio samo nekih 6 slika izvući od njih 200, jer naravno opet ga nisu popravili, ali kaj se može, ili čekati ili početi ubijati. Koncert je bio OK, glazba odlična, pjevačica ZAKON, i sve ostalo, i ovo je bio još jedan od onih OK koncerata.
Nadam se da ću do Judasa i Maidena uspijeti popraviti svoj fotić, LOL! burninmad

I tako evo tih slikica, naravno nisu odlične i čiste, ali kaj se može kada je fotić takav kakav je... lud Bye ljudovi, odo spat zijev

















I to je sve što se dalo izvuči od svih MUTNIH fotki!!! ARGH!


12.01.2008., subota

Što fotkati u Novoj 2008moj?

- Ova godina je već ludo započela najavom svjetskih Heavy Metal zvjezda, Iron Maiden i Judas Priest, koji nam dolaze u Hrvatsku tijekom ljeta!
Ako slušate ROCK svakako morate ići na ove sjajne koncerte, te ako još fotkate, što čekate, IDITE PO KARTE!

- Volite li možda više profinjeni Metal, nešto više Simfonično, onda je tu za vas Within Temptation!

- Ako vam je ROCK malo pre "softly for you", tu je više "žešći" metal, Zagreb Metal Festival (Sodom, Amorphis, Belphegor i ostali), te malo Black Metala u Čvari - Marduk, te Obituary i nadamo se da to nije SVE!


Možda je teško biti na više koncerata i zbog novaca (na prvom mjestu) i zbog nekih obaveza (ali RIJETKO).
Teško je jednom fotografu koji fotka više za svoj gušt prikupiti novce i otiči na većinu ovih koncerata i pofotkati najveće ROCK i Metal zvijezde, skupe se ovdje novci i od Božićne "zarade" i sl., ali to je samo za neke od meni najdražih koncerata, a gdje je tu novac za ostale stvari... I sve ovo jer volim fotografiju & ROCK.

Volio bi da su svi koncerti besplatni, da i smrtnici mogu normalno otići na svoj voljeni bend u Split i negdje vani.
Ali od ovakvog jadanja nikakve koristi, treba se nešto poduzeti, pa tako imam i nekoliko ideja koje ću vam izjasniti u nekoj, nadam se skorijoj budućnosti!

Fotkajte kako god znate i sa čim god možete, nije previše bitno kakva je fotka, bitno je da je tu neka čar, i da ta fotka podsječa na taj vama najdraži koncert! Zato ljudi FOTKAJTE!!!

Vidimo se na nekim od ovih koncerata, a do sljedećih fotki čekati, jer fotić je još na popravku mad


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.