Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

komentari oš/neš

ZA POZIVE ZA NATJECANJA I OSTALE STVARI
vatrenidecki@gmail.com

Svetonedeljska19 10431 SVETA NEDELJA



Christmas Hampers
Christmas Hampers


NAŠA FOTO GALERIJA

BLOG S INTERVJUIMA

BLOG JE OSVANUO : 17.02.2007 godine










31.08.2008., nedjelja

Natjecanje u Dubravici

Piše: Matija Požarić
fotografija:BREGANA
Na natjecanje je išla skoro cijela ekipa falio nam je samo vodni drugi i teklić.
Ali hvala kolegi i kolegici iz Zaprešića koji su nam pomogli da složimo ekipu, nažalost nismo osvojili ništa ali smo se zato dobro zabavili.
Ekipa je bilo dobre volje cak smo izvadili siceve iz sredine kombija (starog naravno). Eh da ne smijem zaboravit Perekov smijeh neznam tocno kak bi to opisal ali to je zvucalo ko… ma nesto ko kad se vjeverice „tuku“.

- 00:14 - komentari [0] - isprintaj - #

25.08.2008., ponedjeljak

Natjecanje u Molvicama

Piše: Matija Požarić

fotografija:Matija Požarić

Na ovom natjecanju stvarno nije bilo sreće, tj. iako smo krenuli u pola tri puni nade da ćemo postić neko bolje vrijeme nije nas išlo. Čak su nam u pomoć uskočile cure iz Zaprešića mali nesporazum nas je poprilično usporio. Ali odradili smo svoje kako smo najbolje mogli sa zamjenom. I da nakon vježbe krenuli smo proslavit, ali nismo uspjeli popit ni prvu rundu jer nas je kiša oprala pa skoro do kosti. Ali iako je padalo plesat se nije prestajalo. Uz svu tu kišu slavlje se odgodilo za drugi iako je u nedjelju bilo i proštenje, pa smo svratili i drugi dan da našim susjedama malo pomognemo, pa ako niš drugo onda u pražnjenju friga.SLIKEEEEEE


- 14:32 - komentari [8] - isprintaj - #

19.08.2008., utorak

Rokovo fešta

Piše:Matija Požarić
fotografija:Mali Ranger

Fešta je počela od ranih jutarnjih sati. Tamo su bili uz starije članove DVD-a Pero i Dario koji su posluživali jutarnje goste. Ostatak ekipe je počeo dolazit oko pola četiri, kad smo svi zauzeli svoje dužnosti. Uz konobarenje sam imao ulogu fotografa jer i vi koji niste bili morate vidjet kak je bilo. I tako uz zabavu naslo se cak i pokoja min odmora za popričat sa nekima od poznanika. I tako sve je bilo dobro dok nije došao red na pospremanje a tada posto nas počeo lovit i umor i glad bilo je malo teže, ali i to se riješilo. Kada smo sve pospremili Zvone, Zubo i ja iako je bilo kasno ali krenuli smo si nešto pojest ali ostale su nam samo glave, pokoje rebarce i nogice. Pa smo se tukli oko jela ko gladni vukovi.I na samom kraju hvala svima kaj su bili i svim članovima DVD-a jer smo dobro odradili svoj posao.
SLIKEEEEE

- 00:30 - komentari [3] - isprintaj - #

17.08.2008., nedjelja

Natjecanje u Potoku

Piše: Matija Požarić
fotografija:Mali Ranger

Natjecanje je započelo malo nespretno barem što se nas tiče. Malo nas je bolje krenulo kada smo odlučili trenirat za DVD Molvice. Ali posto navalni prvi iz molvica nije htio trcat vrijeme nam je ipak bilo lošije. Ali sve smo to zaboravili nakon fešte s koje smo ipak skupa otišli. Iako smo mislili da neće bit neka fešta te da ćemo otić nešto ranije, predomislili smo se kada su počeli svirat dobro znane pjesme.
I tako se zaboravilo i na četvrto mjesto i na sekundu i pol zaostatka i počeli slavit.

- 11:10 - komentari [2] - isprintaj - #

15.08.2008., petak

Čišćenje DVD-a prije Rokova

Piše:Matija Požarić
fotografija:Mali Ranger

Na čišćenju smo se okupili gotovo svi iz muške ekipe, predsjednik Marijo, i još pokoji član koji je imao vremena te smo počeli sa čišćenjem. Sa tavana su se skinule nove čaše, oprala se garaža, vozila, velika i mala sala, petnaest paketa čaša, sva oprema se posložila. Ma zapravo DVD sada izgleda ko nov i spreman za feštu u nedjelju nadam se da ce puno ljudi tako da možemo dobro profeštat.
SLIKEEEE

- 12:37 - komentari [4] - isprintaj - #

11.08.2008., ponedjeljak

2.MEMORIJAL TOMISLAV GALOVEC

Piše : Matija Požarić
fotografija:Mali Ranger

Na natjecanje u Andrilovec se krenulo u dobrom raspoloženju, uz dobru pjesmu i veselo društvo. Već nakon nekoliko vježbi zaključili smo da bismo mogli osvojit neko od prva tri mjesta i naravno nakon naše vježbe došao je na red Paukovec,
koji sa nešto lošijim rezultatom u prvoj vježbi u drugoj vježbi završavaju sa istim rezultatom kao i mi u prvoj, te nam time osiguravaju drugo mjesto.
Iako smo počeli slavit i ponešto prije proglašenja pravo slavlje je počelo kada je došao pehar u ruke ekipe. Naravno slavlje je potrajalo dugo u noć, a na samom odlasku nije se moglo doma sve dok ekipa nije otpjevala skoro sve pjesme koje smo imali na cd-u.

- 14:48 - komentari [5] - isprintaj - #

09.08.2008., subota

Pečenje pečenaca

Piše: Matija Požarić

Akcija je započela posuđivanjem pečenaca. Pero, ja i Špehar otišli u susedovu kuruzu nabrat pečenaca i kad smo ih nabrali već oko deset komada Pero vikne iz auta „murija!!!“ i Špehar izleti sa jednim klipom dok sam se ja borio na izlaskom i sa stabiljkom i sa pet šest klipova i na kraju uletim u auto a ovi pras u smjeh. E da tolko o branju, na pečenju kod doma smo se okupili iz svake ekipe ko je mogo doc tj. ko je bio pozvan. Ali bilo je dobro, zafrkancija, mazanje sa ugljenom i tak uostalom ima i nesto slika pa pogledajte u foto galeriji.

- 23:50 - komentari [0] - isprintaj - #

1.KUP DVD-a DONJE MEKUŠJE

Piše : Petar Mikin

fotografija:Mali Ranger

Utorak 05.08.2008. oko podneva sam nazvao decke i dogovorio se sa njima da cemo ici na natjecanje u Donje Mekusje. Po dolasku u to malo mjesto pored Karlovc prijavili smo ekipu i skuzili smo da smo trenutno jedina natjecateljska ekipa iz zagrebacke zupanije. Dok smo cekali da nas pozov na stazu zapovjednik ekipe Dario Marenic je otisao do domacina i dogovorio da nam posude drugog navalnog. Nakon odvjezbane vjezbe smo se zaputili prema vatrogasnom domu gdje je po obicaju bilo veselo. Kasnje su dosle jos dvije ekipe iz nase zupanije zenska ekipa DVD-a Staro Cice i dvije zenske ekipe DVD-a Odranskog Obreza sa kojima smo kasnije slavili.

- 21:34 - komentari [4] - isprintaj - #

06.08.2008., srijeda

9.kup Starog Čiča

fotografija:Mali Ranger
Po dolasku u Staro Čiče prijavili smo ekipu i zauzeli mjesta pod šatorom.Da bude sve u našem stilu pobrilnula se 4 standardnih katasa Zubo,Kato,Zvonko i Špehar,nakon nekoliko partija bele napokon je dosao red i na nas da nastupimo obukli smo se i cekali red na nas,ispred nas su nastupili decki iz paukovca.odvjezbali smo dobro prva ne bas onakva kakvu mi znamo ali zato smo drugu jako dobro napravili 39,1,za nas jako dobro vrijeme bili smo jako sretni jer smo cak i usli u super kup.Prvi krug super kupa dobili smo cure iz Odranskog obreža curama,drugi krug nam je doveo decke iz Johovca te uz malu pomoc nasih sudaca su prosli dalje ali nema veze bit ce bolje druge godine.Razgovarali smo s dečkima iz Paukovca o svemu , te se dogovorili da cemo jedan dan otićc malo do njih da vidimo kako oni rade.Ostali smo među zadnjima koji su otišli doma ali smo nastavili zabavu s deckima iz Bregane u našem DVD-u



MUŠKA KONKURENCIJA
1.DVD PAUKOVEC 32.5
2.DVD DEANOVEC 37.5
3.DONJE MEKUŠJE 38.6
4.DVD SVETA NEDELJA 39.1

ŽENSKA KONKURENCIJA
1.DVD BREŠKI JALŠEVAC 37.4
2.DVD ODRANSKI OBREŽ 44.7
3.DVD ZAŽINA 46.2
4.DVD ZAPREŠIĆ 47.3


- 14:30 - komentari [4] - isprintaj - #

0

http://vatrenidecki.blog.hr *** design by Dario Marenić