I know what you thinkin why I call you me too,Cause everything I say, I got you sayin me too ™

ponedjeljak, 20.03.2006.

Malo novosti..........

Photo hosted by BlogUpload - www.blogupload.com

Arsene Wenger je priopćio Robertu Piresu odluku kluba kako će mu biti ponuđeno produženje ugovora za samo još jednu sezonu. Politika Arsenala je da se sa igračima koji su stariji od 30 godina ugovor može produžiti samo na jednu sezonu, a iznimka neće biti niti Pires koji ima već 32 godine.
Pires je zatražio od kluba višegodišnji ugovor i nakon ove odluke kluba lako bi se mogao odlučiti na odlazak. Wenger je i sam izjavio kako bi i on tražio ugovor na tri godine da je na mjestu Piresa ali da ne želi kršiti klupsku politiku. Zanimanje za igračem na manjka jer su ponude već poslali klubovi iz Francuske, Italije, Turske te škotski Rangers.




Milan je u sve većoj potrazi za novim rješenjima u obrani jer se više neće moći pouzdati u mogućnosti Stama, Maldinija, Costacurte i Cafua. Na vrhu njihove liste želja je Christian Chivu iz Rome a za njega Milan nudi Rimljanima golmana Abbiatija i mladog Foggiju koji trenutno igra u AscoArsene Wenger je priopćio Robertu Piresu odluku kluba kako će mu biti ponuđeno produženje ugovora za samo još jednu sezonu. Politika Arsenala je da se sa igračima koji su stariji od 30 godina ugovor može produžiti samo na jednu sezonu, a iznimka neće biti niti Pires koji ima već 32 godine.
Pires je zatražio od kluba višegodišnji ugovor i nakon ove odluke kluba lako bi se mogao odlučiti na odlazak. Wenger je i sam izjavio kako bi i on tražio ugovor na tri godine da je na mjestu Piresa ali da ne želi kršiti klupsku politiku. Zanimanje za igračem na manjka jer su ponude već poslali klubovi iz Francuske, Italije, Turske te škotski Rangers.liju. Čini se da je Lyon za svog braniča Crisa izvjesio preveliku cifru (10 mil. funti), i sada je Chivu postao njihova glavna meta. Milanu će sigurno trebati više od jednog pojačanja u obrani i tako je navodno branič Atletica iz Madrida Luis Amaranto Perea već potpisao predugovor za Milan. 26-godišnji Kolumbijac bi trebao doći na San Siro za 4 milijuna funti.


Barcelona se sve više približava dovođenju Thierryja Henryja u svoje redove. Prema pisanju jednog španjolskog medija šanse sa će Francuz zaigrati za Barcu su oko 90 posto jer je igrač navodno već dao verbalni pristanak Barceloni. Barcelona je uvjerena da će uspjeti dovesti Henryja i to za oko 10 milijuna funti. Transfer bi se trebao realizirati na ljeto a tada bi napadač trebao imati još manje od godinu dana do kraja svog ugovora sa Arsenalom. Trener Rijkaard je izjavio kako jamči Henryju igranje u prvoj postavi unatoč tome što će mu konkurenti biti Eto'o, Ronaldinho i Messi.


Real Madrid je spreman ponuditi Davidu Beckhamu dres sa brojem 7 kojeg trenutno drži kapetan Raul i novi dvogodišnji ugovor vrijedan čak 40 milijuna funti kako bi igrač ostao u klubu. Real bi također mogao odustati od 50-postotnog vlasništva prava na njegovo ime koje je klubu u protekle tri godine donijelo čak 95 milijuna funti od prodaje dresova sa imenom igrača i dres sa novim brojem bi samo povećao njihov profit.
Predsjednik Martin nije baš zagrijan za povećanje Beckhamove plaće koja trenutno iznosi 100,000 funti tjedno, ali prognoze o visini moguće zarade nakon prodaje dresova bi mu mogle promijeniti mišljenje. Martin je izjavio kako je igrač od iznimne vrijednosti za klub, kako igračke tako i ekonomske. Inače, nakon što su trenersku klupu Reala odbili Capello, Ancelotti i Benitez nova žrtva Madrižana je navodno trener reprezentacije Italije Marcello Lippi.

- 15:46 - Komentari (0) - Isprintaj -

utorak, 07.03.2006.

Finally................

Photo hosted by BlogUpload - www.blogupload.com


Napokon sam napisao neki post,baš mi se i neda pisat neki duži post......

I ivo ne štedim mb nego sa bio na O-game i pržio mal.....

Vidmo se kasnije, pozzzzzz

- 13:17 - Komentari (5) - Isprintaj -

Slika hostovana na Fotorola.com Slika hostovana na Fotorola.com Slika hostovana na Fotorola.com Photo hosted by HDDWeb - www.hddweb.com Photo hosted by HDDWeb - www.hddweb.com Photo hosted by HDDWeb - www.hddweb.com Photo hosted by HDDWeb - www.hddweb.com Photo hosted by HDDWeb - www.hddweb.com Photo hosted by HDDWeb - www.hddweb.com Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Copyrighted By Uscho©http://uscho.blog.hr !!!