uomo homini lupus

utorak, 13.01.2009.

Čuvaj se žena sa sitnim ustima

U "zbirci" smiješnih, komičnih ili tragikomičnih dogodovština mog spolnog života kratak pokušaj veze s 35-godišnjom udovicom, majkom jednoga djeteta bi svakako zauzeo jedno od mjesta na samom vrhu.

Naravno, upoznali smo se online. I, moram priznati - rijetko se toliko simpatije dogodilo već na prvi pogled. Sitna, mladolika (na prvi pogled) ženica s osmjehom koji obara s nogu. Šarmerica.

U glavi odmah pomisao - ona je sigurno vrag u krevetu! Tasmanijska neman (znate li taj lik iz crtića, onaj što rotira u kovitlacu, pijavici?)...

Budući da su simpatije bile obostrane, pusa je pala već istu večer. Čak više njih. I recimo da je bilo OK, iako mi je nešto tu bilo čudno... Nisam odmah shvatio što je to, trebalo mi je nekoliko poljubaca...

Eureka!

Žena ima tako sitna ustašca da to nije za povjerovati! Čak ni puse mi tu nisu prave, ali još jedna lampica se upalila iznad glave... Mislim... Kako će ona popušiti ovo moje debelo čudo?

Nisam si dozvolio predugo o tome razmišljati, već sam se bacio u istragu na terenu. Na licu mjesta. Ne odmah, naravno. Na drugom spoju, kako i priliči ispravnom momku. :))))

Tu su se iznenađenja nastavila. Moja simpatija me je obavjestila da ona ne radi neke stvari.

Ona ga, naime - ne puši.

Ne radi to jer joj je bljak imati u ustima bilo što osim hrane, reče. Tjera ju na povraćanje.

No, hajde... Borit ću se kasnije s dvojbama koliko to hoću ili neću. Tad mi se seksalo. Da bih izbjegao njezinu pasivnost koja se , eto, počela pojavljivati (a koja mi je btw inače skroz odbojna) povukoh joj ruku prema dolje da mi se s Pišom barem rukom malo poigra.

Tu je uslijedio novi šok. Naime, ni time se ne bavi. Malo je gadljiva, ne voli tu stvar držati u ruci.

Kako, na koju foru sam ja nju opalio te večeri i to dva puta ne znam ni danas. Ali se sjećam koliko je to bilo isprazno i mehanički. Bez nekog gušta. Kao neko odrađivanje. I ni danas ne znam tko je tu više mislio da taj događaj mora "odraditi".

I sva simpatija doživljena na prvi pogled pala je u vodu. Jer se s takvom osobom ništa ne razvija.
Ili -razvija se ako želite imati jednu takvu da vam šarmira društvo i da vam svi zavide kako jer se takva superdruštvena osoba ne sreće svakoga dana. I da vam svi zavide jer misle da je ona sigurno vrag u krevetu. Tasmanijska neman, jel...

Da vam svi zavide i ne znajući da krešete sa strane. Neku drugu, manje simpatičnu i manje društvenu osobu.

Tko voli, nek' izvoli. Sretno mu bilo.

- 02:42 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.