dizajn: lajkadizajn.blog.hr

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

...moje svakodnevne frustracije...

Možete me pronaći na:
unsaveable.girl@yahoo.com

Dashofer Affiliate Program

NOVO! Po prvi put u HR!

Učlani se besplatno i počni zarađivati.

Rad u vlastitom domu, zarada dobra, a

isplata sigurna ............................









Number of online users in last 3 minutes


Free Hit Counters
Free Hit Counters


Linkovi

Blog
Monitor
Forum

Čitam ih:

Penellope
Mandarinica
Secret Temple
Rubia
Florena
Analna Carica
Chantal
Depresivna Domaćica
Sexy žena
Michi
Peggy
Lepa protina kći


JESENJA PJESMA

List po list
Nečujno pada.
Trava oblači
Zlatnožuti sako.
Neosunčani zrak
Iznad velegrada.
To jesen gmiže,
Pristiže polako.

Dan po dan
Sve hladnije diše.
Stablo se skida
Bez imalo stida.
Oblaci nose
Neke prve kiše.
To jesen živi
Vjetrom grane kida.

by almost poznata

srijeda, 30.08.2006.

U nekoliko crtica

Ovih dana sam dosta zauzeta tako da nemam baš puno vremena za blog, ali nastojat ću pisati što češće. U nekoliko crtica ću vam napisati što se događa u mom, ne baš zanimljivom, životu.

-počela sam raditi prošli petak, ali samo privremeno, jedno mjesec dana. Radi se o knjižari u kojoj radim svake godine kao ispomoć na početku školske godine. Bolje išta nego ništa u svakom slučaju. Imamo jako puno posla tako da kad dođem kući u 15:00 samo se izvalim u krevet.

-vikend je bio u malo tužnijem tonu jer je Dragi bio na putu s klubom a kako ja nisam navikla biti bez njega nijednu večer malo me to pogodilo. Ali zato je mobitel radio ko' lud, pa sam nekako i to preživjela.

-nedjeljni izlazak je popravio cijeli vikend. Izašla sam s još četiri prijateljice i bilo je stvarno odlično. Razgovarali smo o svemu, kritizirale jedna drugu, malo se prepirale, izmjenjivale mišljena ali sve u granicama normale. Dogovorile smo se da ćemo bar jednom mjesečno to ponoviti jer ne možemo baš često pošto su dvije od njih udate i imaju po jedno dijete a jedna studira u drugom gradu. Valjda ćemo se uspjeti nekako organizirati u buduće.thumbup

-idući tjedan mi je prvi ispit a još nisam ništa počela učiti, u biti toga moram samo ponoviti jer sam ga bila spremila u sedmom mjesecu ali sam pala (ne želim se ni prisjećati togaheadbang), tako da ne mislim da će on biti problem. A 21.9. je drugi, također jako važan, koji sam tek počela nešto raditi. Uglavnom morala bi ih oba položiti jer su mi samo ta dva ostala s prve godine a vučem ih jako dugo. Wish me luck!wave

| 21:28 | ... sing your song ... (12) |


subota, 26.08.2006.

Objects of desire

1.Esprit sat
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovaj sat trenutno najviše želim, samo u crnoj boji. Svidio mi se čim sam ga ugledala, bila je to ljubav na prvi pogled. Na žalost stanje na mom tekućem računu nije baš blistavo tako da se kupnja odgađa do daljnjeg. Valjda će mi se netko od mojih bližnjih smilovati pa mi ga kupiti za rođendan pošto sam ja svoju želju već davno objelodanila.

2.Sony bean
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovaj MP3 player me osvojio svojim neobičnim dizajnom. Izgleda totalno fensi šmensi tako da uz dobru reprodukciju glazbe dobijete i modni dodatak. Ima izravan USB priključak i dolazi u nekoliko boja.

3.Mobitel na preklop
Image Hosted by ImageShack.us
Ne znam zašto ali oduvijek želim mobitel na preklop. Možda zato što ga do sada nisam imala. Uglavnom, ovaj sadašnji je na izdisaju pa se nadam da ću ga uskoro nabaviti.
Nije mi baš bitno koji će model biti iako ni ovaj Lg na slici nije loš, samo što on još nije došao na naše tržište.

4.Memory Stick Pro Duo 512MB
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pri kupnji digitalnog aparata većina nas ne obraća pažnju na to koju vrstu memorijske kartice koristi (bar ja nisam) što se pokazalo jako bitno. Jer kad sam kupila Sony-jev fotoaparat nisam znala da koristi jedne od najskupljih memorijskih kartica tako da trenutno imam onu od 64Mb. To je dobro za sada jer ih odmah prebacim na kompjuter ali da odem negdje na duže vrijeme to bi bio problem.

A koje su vaše želje?




| 23:51 | ... sing your song ... (16) |


petak, 25.08.2006.

Jedan na brzaka

Ne, ovo nije post o seksu ako vas je naslov na to asocirao. (Iako možda napišem i jedan o tome uskoro.) Samo da se javim na brzaka jer već nekih 5 dana, iz meni nepoznatih razloga, nisam mogla pristupiti bloghaeru. Kompjutor je jednostavno otkazao poslušnost na nekoliko dana ali je zato danas sam od sebe ozdravio. Ovom prilikom se zahvaljujem Dr.Tonćiju na intervenciji. Uglavnom, pravi post očekujte uskoro. Pozdrav!

| 15:40 | ... sing your song ... (6) |


nedjelja, 20.08.2006.

Za L.

"Ništa zemlju ne čini tako prostranom kao prijatelji u daljini; oni stvaraju geografske širine i geografske dužine."

Henry David Thoreau

...ne mogu vjerovati da je došlo vrijeme za tvoj odlazak jer imam osjećaj da si tek jučer došao...
...teško je gledati suze u tvojim očima dok se opraštamo jer znamo koliko želiš ostati a i mi to želimo...
...ovo vrijeme što si proveo s nama je neprocjenjivo jer si pokazao što je pravi prijatelj...
...nisam vjerovala da postoji toliko dobrote u jednoj osobi dok nisam upoznala tebe...
I ne mislim samo ja tako.
Iako ovo nećeš nikada pročitati hvala ti što si tako dobar prijatelj i nadam se da ćemo se vidjeti opet brzo!
Sretan put L.!

| 12:47 | ... sing your song ... (12) |


subota, 19.08.2006.

O emocijama ili kako plačem za svaku sitnicu

Nekad se stvarno sama sebi čudim koliko sam osjetljiva. I najmanja sitnica me može rasplakati i kad se to dogodi sama sebi idem na živce. A što je najžalosnije takva sam tek nekoliko godina jer gledajući unatrag nije bilo puno toga što bi me moglo natjerati u plač. Samo neke iznimne situacije. Mislim da sam postala takva kad sam se po prvi put zaljubila do ušiju. U biti kad sam osjetila da je to to. A ta zaljubljenost traje već pet godina. Tada me obuzeo strah od gubitka i postala sam skroz slaba i osjetljiva, da ne kažem neprepoznatljiva i sebi i onima koji me poznaju. Jer bila sam prava flegma i sve mi je bilo ravno. A sada je priča puno drugačija.
Ono što me je ponukalo da ovo napišem su Gilmore girls. Maloprije gledam epizodu u kojoj Luke i Lorelai prekidaju a koju sam već gledala i znam kako ide. Prvi put kad sam je gledala plakala sam ko' kiša jer sam totalno proživljavala njenu bol nakon prekida i bilo mi je grozno gledati je u rasulu iako znam da je to sve fikcija. Poistovjetila sam se njom i osjećaji su mi jednostavno podivljali jer svi smo se mi bar jednom našli u takvoj situaciji. I danas opet gledam tu epizodu i prisjećam se kako sam plakala prvi put kad sam je gledala samo što sad znam da su se pomirili. Ali bez obzira na to kad sam je opet vidjela u onakvom stanju nisam mogla kontrolirati suze. Mislim da scena kad ona zove Lukea i prepričava mu scenu iz filma «Djevojka koju sam volio» nijednu ženu ne može ostaviti ravnodušnom. Ona sada treba svog najboljeg prijatelja pored sebe a to je on.
Ovaj događaj vam donekle oslikava moje emotivno stanje ali nemojte misliti da ja sad baš stalno plačem. Jer nisam. Samo nekad me neke sitnice dirnu u srce. Znam da mi nije dobro što sam tako osjetljiva jer me lako povrijediti i naljutiti ali onda opet mislim da je možda bolje to nego da mi je srce od kamena. Uvijek je najbolja neka optimalna sredina ako je osoba može postići.

| 17:33 | ... sing your song ... (4) |


srijeda, 16.08.2006.

Jako dobar dan

Danas sam stvarno puno spavala. Nisam normalna što se toga tiče. Mislim da sam pola svog života provela u krevetu. Baš grozno, jer mogla sam to vrijeme na nešto korisno utrošit. Ali nema veze, jer kad se sjetim da jednog dana kad budem imala puno obaveza, koje će doći kad-tad, neću se moći baš izležavati pa bolje onda da sad uživam.

Jučer je bio baš dobar dan. Bila sam cijeli dan kod Dragog jer u njegovom se kraju slavi Velika Gospa. Bili smo na sajmu koji je kao i svake godine skoro isti. Ali to ne umanjuje njegov značaj jer posjetitelja ima stvarno dosta. Poslijepodne sam s provela s prijateljicama i bilo je baš super. Prisjetili smo se srednjoškolskih dana i naših bisera koji su nas dobro nasmijali. Neke stvari nikako ne mogu povezati sa sobom. Kao da sam druga osoba nekad bila. Kako se čovjek u tako malo vremena može tako promijeniti? Ja se samo nadam da je moja promjena bila na bolje. Večer u istom društvu, s Dragim i još nekim prijateljima stvarno je ispala bolje od očekivanog. Svi smo bili raspoloženi i atmosfera je bila baš po mom guštu. Šteta što takvih večeri nema više. Sve u svemu jako dobar dan koji će se nadam ponoviti što prije.

| 15:50 | ... sing your song ... (9) |


utorak, 15.08.2006.

Volim ga...

U jučerašnjem postu spomenula sam da imam Dragog. I da ne bi ostalo samo na tome odlučila sam mu posvetiti cijeli post. Već smo jako dugo zajedno i smatram ga dijelom sebe bez kojeg ne bi mogla normalno funkcionirati. On mi je potpora u svemu i moj najbolji prijatelj iako nekad kad se posvađamo (što je dosta često jer smo oboje jako temperamentni) mislim da bi nam bolje bilo da nismo zajedno.
Uglavnom htjela sam nabrojiti razloge zbog kojih ga volim:

Volim ga jer je on moj The One.cerek
Volim ga jer je pravi muškarac.
Volim ga jer me trpi. (Vjerujte mi to nije lako.)
Volim ga jer je sportaš.
Volim ga jer voli riskirati.
Volim ga jer zna zadovoljiti moje potrebe.naughty
Volim ga jer nije mamina maza.
Volim ga jer je samostalan.
Volim ga jer bi napravio sve za mene.
Volim ga jer se s njim osjećam sigurno.
Volim ga jer me zna usrećiti.
Volim ga jer stoji čvrsto na zemlji.
Volim ga jer je velikodušan.
Volim ga jer je to On.


Nadam se da i vi imate nekoga koga volite i tko voli vas jer ipak je ljubav ta koja pokreće svijet!

| 01:11 | ... sing your song ... (7) |


Sljedeći mjesec >>