"???"

...Prazan prostor zašto živim? Napuštena mjesta, mislim da znam rezultat...ipak zna li itko što ja uopće tražim? Još jedan junak - još jedan BEZUMAN ZLOČIN. Iza zavjese u pantomimi.
Bit ću onakvom kakvom se traži od mene!!! Želi li to itko još podnositi «predstava» se mora nastavlja…IZNUTRA SE MOJE SRCE SLAMA, ŠMINKA SE LUŠTI S MOG LICA, ALI JA SE I DALJE SMJEŠKAM.
Što god se dogodilo, neću odustati, ići ću – tražit ću ono do čega mi je zaista stalo. Divno je kad netko ima petlju da te uzme k` sebi onda kad si slab… Ali ipak nakon toga još jedno slomljeno srce, još jedna propala ljubav…Bez konca i kraja…VALJDA POLAKO UČIM. Uskoro ću nestati, vani se budi novi dan, ali iznutra. Iznutra u mraku čeznem…
Moja je duša otrovna, skrivena, obojena poput krila leptira…Bajke prošlosti možda odrastaju ali nikada ne umiru…Ipak negdje iz mraka dobite svjetlost, probija se kroz najhladniju noć, i mi možemo pronaći put – zajedno ćemo uspjeti, jer doista moramo znati postoji li mjesto i za mene. Prihvati me takvu kakva jesam i kad griješim molim te shvati me…Nikada neću odustati «predstava» se mora nastaviti.
Savršeno ću odigrati svoju ulogu – iskreno…Sve ću nadmašiti, moram naći način da nastavim, da nastavim sa «predstavom» -- životom.

By:AnA

25.04.2007. | 19:26 | 30 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



>msn: matea665@hotmail.com

anja130691@hotmail.com