˝SMRT POGLEDA ISPOD OBRVA BEZ BARUTA˝1.

Bila je lijepa……..ne bila……ma još je……..prosječna djevojka; svijetle puti, vlasnica dobre mode, rumenih obraza, tamnih očiju, crne kose te vlasnica niza propalih pokušaja da bude sretna. Bila je jedna od onih cura koja je čula pjesmu svačijeg srca i svaki put bi je otpjevala osobi koja bi je smetnula s uma…. No nikad nije slušala pjesmu svog srca. Nikad se nije previše trudila patiti za nekim ili nečim……..tako su svi mislili pa i ja…….
POGLED ISPOD CRNIH OBRVA OTKRIVAO JE NAPETOST, GRIZODUŠJE, STRAH TE RAZOČARENJE TE CRNE DJEVOJKE……..djevojke koja je skrivala pravu istinu o sebi, prave osjećaje, one osjećaje strasti; uzdisanje; varke; laži; poglede; osmjehe koje je skrivala.
NO JEDNOM JE BILO SIGURNO SVI SU POGLEDI TE UZBURKANE STRASTI BILE UPUĆENE NEKOM…… NEKOM JE POKAZIVALA OSJEĆAJE, OSMJEHIVALA SE SA SREĆOM, GLEDALA KAO DA GLEDA NEŠTO ŠTO ĆE VIDJETI TADA, TU VEČER, SAMO TU VEČER, SAMO TAJ DAN, TAJ ČAS, MINUTU, SEKUNDU, NIKAD VIŠE NEŠTO JE GLEDALA SA VELIKOM POŽUDOM, NEŠTO ŠTO JE MOGLA ALI ISTODOBNO NIJE SMIJELA IMATI……NEŠTO POPUT ONOG ŠTO SE ZOVE ZABRANJENIM VOĆEM PRECIZNIJE GODINE SU BILE U PITANJU…..NEŠTO ŠTO JE ŽELJELA DOTAKNUTI, OSJETITI, PROŽIVJETI, NEKOGA S KIM BI SE MOGLA POISTOVJETITI, SPOJITI…….. NETKO KOGA BI VOLJELA A TAJ NETKO BI VOLIO NJU…….osjećala se ničijim…..
Bila je neovisna o nikom, tlo na kojem je stala bilo je sitno, davala je no nije previše tražila, nosila je neki križ zbog ničega, tiho kao sjena pratila je nečiji trag no ZNALA JE DA GA NEĆE VJEĆNO SLJEDITI JER SE TRAG MALO, PO MALO, DIO, PO DIO BRISAO, NESTAJAO……. Ali takvi kao ona nisu odustajali prvi, znala je da se nešto tako vrijedno, nešto što joj je tako blizu, a tako daleko ne dobiva lako……Zbog toga je ta cura htjela osjetiti ljubav…….
ALI KOME?!? KOME JE HTJELA ODATI DA IMA NAJLJEPŠE OČI U GRADU, KOME JE HTJELA REĆI DA GA VOLI, A DA JOJ NITKO NE ZAMJEI….. KOME……
A to zna samo on…….

By: AnA


P.S.
Ovo je samo jedan dio priče koja će dotaknuti neke osobe duboko, duboko…….. a drugi dio tek stiže…..he he…….

02.02.2007. | 16:19 | 21 Komentara | Print | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



>msn: matea665@hotmail.com

anja130691@hotmail.com