"POZITIVA" na radionici „Predstavljanje ciljeva i aktivnosti programa ŠALTER za 2013.godinu“.

ponedjeljak , 25.03.2013.

Danas je u prostorijama velike Gradske vijećnice u Novoj Gradiški održana radionica „Predstavljanje ciljeva i aktivnosti programa ŠALTER za 2013.godinu“. Program ŠALTER se provodi u partnerstvu i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva kao dio programa pod nazivom „Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj“.
Osim predstavljanja programa, jedan dio radionice odnosio se na procjenu potreba civilnog društva na razini županije, kako bi se u narednom razdoblju osigurala što kvalitetnija podrška udrugama, ustanovama, lokalnoj samoupravi i drugim dionicima uključenima u razvoj civilnog društva i lokalne zajednice.
Radionica je organizirana u okviru programa ŠALTER-a kojeg Volonterski centar Osijek kao regionalni centar podrške provodi u partnerstvu sa županijskim suradnim organizacijama - PRONI Centar za socijalno podučavanje iz Vukovara, Informativno pravni centar iz Slavonskog Broda i Udruga mladih Oppidum iz Pleternice.





Radionicu su vodile Nikoleta Poljak iz Volonterskog centra Osijek i Nataša Kovačević iz Informativno pravnog centra Savonski Brod, a u radu su sudjelovali predstavnici gradske uprave i novogradiških organizacija civilnog društva, između ostalih i predsjednica Udruge "Pozitiva".

<< Arhiva >>