16.07.2007., ponedjeljak

Bazeni Britney Spears opasni po život
BSPEARSHOTEL071107_16.jpg
Britney Spears se sa sinovima Seanom Prestonom i devetomjesečnim Jaydenom Jamesom morala preseliti u hotel 'Four Season' jer joj bazeni nemaju barijere za sigurnost djece.Socijalna služba ju je u par navrata posjetila u njenim domovima u Malibuu i na Bel Airu.Na nijednom imanju nije ugradila barijere kod filtera.To može biti jako opasno za djecu koja nisu dobri plivači jer mogu biti povučena ispod vode i ugušiti se.

Britney Spears prijavila se za posao konobarice
Britney Spears prijavila se za posao konobarice

Britney Spears prijavila se za posao konobarice u jednom holivudskom baru. Ispunila je prijavnicu i obavila intervju s poslovođom.
Pjevačica i majka dvoje djece, Britney Spears, pijuckala je pića sa svojim prijateljima u baru Les Deux, jednom od najpopularnijih barova u Hollywoodu. U jednom trenutku prišla je glavnom poslovođi i rekla kako želi nositi seksi korzet, posluživati pića.

Poslovođa je zamolio Britney da ispuni prijavnicu prije intervjua za posao. Jedan od svjedoka ispričao je događaj za časopis Life and Style Weekly: "Britney je rekla jednom od poslovođa da zaista želi posao u tom baru jer obožava seksi korzete koje nose konobarice. On joj je na to odgovorio da ispuni prijavnicu za posao. Ona je ispunila prijavnicu i upisala sve potrebne podatke – svoja prijašnja zaposlenja, adresu, broj socijalnog osiguranja. Zatim je otišla u stražnju sobu na intervju za posao. Svi su mislili da se šali, no ona je bila mrtva ozbiljna."

Britney u kvizu "Tko želi biti milijunaš"

BritneyBritney Spears je u kvizu tko želi biti milijunaš na arapskoj televiziji,a pitanje je koja je pjevačica obrijala svoju glavu,a ovo su ponuđeni odgovori:





1. Madonna
2. Shakira
3. Britney Spears
4. Celine Dion

čovjek koji je odgovarao na pitanje trebao je pomoć bio je jako znatiželjan koji je odgovor jer on živi samo za rock.

BWE EXCLUSIVE:Scenarij za novi film

Britney

Sigurno već znate da Britney Spears planira snimiti film.Iako su svi govorili da Britney hoda sa svojim tjelohraniteljom,ali ta nova romasa je samo dio plana za njezin dugo očekivani povratak u koji se uključuje i snimanje filma.Ovdje možete vidjeti dvije stranice scenarija The Bodyguard 2: Manny of the House.

01,02

Credit:BWE.tv,Britney81.blog.hr


Britney je kupila novog psića
Dok Alli nema Britney je pomalo usamljena.
Brit je kupila novog kućnog ljubimca jučer,malu kuju.


Da li treba vjerovati x17?

Novi single izlazi u ponedjeljak.

Ali puno važnije,x17 je izjavio da će u Ponedjeljak izaći novi single od Britney.



| 07:51 | Do Somethin'(1) | Print | x |






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Blog

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O blogu
Britney
Media
Site
Design