[ Blog je zatvoren od 26.1.2008. Ne zaboravite na TV-forum, Forum o Zabranjenoj ljubavi te moj drugi blog! ] TV-world #1

I za kraj...
[ # ]

TV-world #1 istražuje treba li ili ne ukinuti "Zabranjenu ljubav"!


Sigurno vam je malo čudan ovaj naslov. No, da skratim: blog TV-world #1, kojeg ste čitali 1 godinu, 8 mjeseci i 11 dana, nakon 107 postova i ukupno više od 1700 ostavljenih komentara od danas je službeno zatvoren. Toliko dugo on je bio dio mog i vašeg života, bilo mi je čast raditi nešto takvo za vas, neke stvari ste mogli saznati prije nego što su izašle u novinama... Zašto ga onda ukidam? Jednostavno, postalo mi je glupo da vas komentiram s bloga na kojem pišem o TV-u, gdje ne možete čitati ništa o meni, a ja znam gotovo sve o vama. Zapravo, i ja imam svoj osobni blog, ali za sve to, uz 2 foruma, jednostavno više nemam vremena. Odsad ću vas komentirati s mog drugog bloga, kojem ću se posvetiti, pa ćemo jedni drugima ulaziti u živote :)
Nikako se nisam mogao odlučiti što ću staviti kao zadnji post, pa da ne kradem uvijek iz PRESS-a, napisao sam nešto svoje...

Prvoj hrvatskoj sapunici "Zabranjena ljubav", koja je ujedno i najduža od svih, navodno je došao kraj! Naime, sve se glasnije šuška kako joj gledanost znatno pada, pa bi nakon četiri godine snimanja i nešto manje od 850 emitiranih nastavaka i njoj trebala pasti - zadnja klapa. Prema nekim glasinama posljednji nastavci na RTL televiziji emitirat će se koncem lipnja ove godine.

No, šuškanja o padu gledanosti prve hrvatske sapunice baš i ne potvrđuje činjenica da je u najnovijem broju popularnog tinejdžerskog časopisa OK! za "Najbolju TV seriju" 2007. godine spomenuta sapunica na drugom mjestu i, kako tvrde, serija "Tree Hill" za dlaku je izvukla pobjedu. Osim toga, tinejdžeri obožavaju zvijezde ove sapunice jednako kao i samu sapunicu, a to potvrđuju visoka mjesta Antonije Šole na top-ljestvicama "Najbolja domaća pjevačica" (2. mjesto), "Najbolja glumica" (3. mjesto, ispred nje su Jessica Alba i Angelina Jolie) i "Najbolji domaći album" (4. mjesto) te Marija Valentića u kategorijama "Najbolji glumac" (5. mjesto, ispred njega su Chad Michael Murray, Zac Efron, Johhny Depp i Brad Pitt) i "Najseksi muškarac" (4. mjesto, a ispred njega su ponovno Chad Michael Murray, Zac Efron i Brad Pitt). Sve je to, naravno, kao da su na vrhu, s obzirom da su ispred njih svjetski poznate zvijezde.
Na nedavno održanom predstavljanju novog mobitela "Motorola Zabranjena ljubav", na kojem su postavljeni ekskluzivni sadržaji iz serije - poput slika i melodija - pojavio se neočekivan broj fanova, kojim se ostvarila želja da napokon nose svoje omiljene zvijezde svuda sa sobom. Čim je "Zabranjena ljubav" završila s drugom sezonom i emitiranjem 395. nastavka, oni koji se nisu navikli na tako dugačke sapunice, a pritom i hrvatske, polako su počeli ispitivati kad će se serija prestati snimati. Odgovor je uvijek bio – dokle god bude popularna među fanovima. Prema svemu sudeći, fanovi se još uvijek ne moraju bojati...

- Ukida se "Zabranjena"? Ma ne – idemo dalje! I to bolji, zanimljiviji, s puno toga novoga, a jedna od novosti je i Sandra Bagarić – kažu s RTL-a.
Naime, stalnoj se glumačkoj postavi ovih dana pridružila i Sandra (ne samo kao gostujuća uloga, već kao dio "Main Casta") za koju se sprema velika priča. Za sve one koji prate seriju, Sandra će glumiti Eleonoru Šarić (bivšu ženu Jure Šarića) i imat će svoju prošlost, svoje tajne, svoje ljubavi, intrige... ma sve ono što jedna snažna, zgodna, prava vamp-žena treba imati.
Epizode sa Sandrom počinju se snimati, a na malim ekranima u njenom "glasu i stasu", i to u Zabranjenoj ljubavi, moći ćete uživati već krajem veljače.

I za kraj moram napomenuti da, svi koji su voljeli ovaj blog, voljet će i ovaj forum, jer je tema zapravo potpuno ista. Tamo ćete moći nalaziti sve što ste dosada čitali na ovom blogu, ali i još više! A za fanove "Zabranjene ljubavi" posebno iznenađenje, također u obliku foruma – kliknite ovdje!

26.01.2008. , subota, 19:27 [ Ovdje komentiraj (23) ] Posjeti forum

Rat u kući
[ # ]

Uskoro se rješavamo Bundyjevih, a nakon njih napokon nam dolazi jedna mlađa serija


Riječ je o luckastoj polusatnoj humoristična seriji „Rat u kući“, koja se bavi stalnim sukobom roditelja i njihove djece tinejdžera te dokazuje da znanje i moć nisu uvijek povezani. Od 24. siječnja 44 nastavka u ukupno dvije sezone serije iz 2005. godine zauzimaju termin "Bračnih voda" i njihovih protagonista, obitelji Bundy. U nastavku više o seriji...

Dok su Dave (Michael Rapaport) i Vicky (Anita Baron) odrastali nije se toliko govorilo o odgoju pa se može reći da njihovi roditelji nisu imali pojma što im djeca zapravo rade. Sada su Dave i Vicky roditelji, a sve što njihova djeca samo pomisle napraviti, oni su već učinili barem dvaput, pa njihovo nastojanje da djecu zadrže na pravom putu doista nije lako, a čini im se ni pošteno. Petnaestogodišnji Larry (Kyle Sullivan) nije baš najomiljenije dijete u školi, dok šesnaestogodišnja Hillary (Kaylee DeFer), uvjerena kako zna sve, upravo stupa na ljubavnu scenu. Istodobno, trinaestogodišnjem Mikeu (Dean Collins) doslovno divljaju hormoni, a svijet mu se vrti oko videoigrica. Dave i Vicky pred sebe stavljaju zahtjevnu misiju – poslati ovo troje na fakultet bez policijskog dosjea!

Dosjetljiva i zabavna humoristična serija „Rat u kući“ pokazuje kako se i u već tisuće puta korištenom okviru obiteljskih nesuglasica na liniji roditelji-djeca može biti originalan i svjež, ponajprije primjenom takozvanog ispovjednog prostora u kojem likovi gledateljima otkrivaju sve ono što nikako ne bi mogli podijeliti s ostalim likovima u seriji. Rob Lotterstein se kao neumoran i samosvojan autor već dokazao radom na slavnim serijama „Will & Grace“ i „Odjednom Susan“, stoga je jasno zašto je ugledna producentska kompanija WB bez previše razmišljanja stala iza njegova novog projekta. Stvari postaju još jasnije kada se odgleda i jedna jedina epizoda serije, jer je njegov pristup ponovno rezultirao uzbudljivim televizijskim programom.

Najpoznatije lice u odličnoj glumačkoj podjeli nesumnjivo je Michael Rapaport, kojega smo gledali u cijelom nizu holivudskih filmova i popularnih serija kao što su „Hitch“, „Boston Public“, „Prijatelji“ ili „Sitni lopovi“, dok njegovu suprugu igra Anita Barone. Njihove neumorne i neuhvatljive klince glume Kyle Sullivan, Kaylee DeFer i Dean Collins, pred kojima tek stoji prava karijera koju će to troje nadarenih mladih glumaca bez sumnje i ostvariti.

U drugoj epizodi (pošto je sadržaj prve epizode gore u tekstu)... Kako bi uspjela razumjeti zašto se Larry odjenuo u žensku odjeću, Vicky se za savjet obraća svome bivšem dečku, što uznemiri Davea koji za to doznaje. Ali, ispostavlja se kako je i Dave slao tajne e-mailove nekome pod internetskim nadimkom "usamljena dama u Michiganu". Istodobno, Hilary je zbog nečega vrlo uzrujana, ali nikomu se ne obraća za pomoć.

19.01.2008. , subota, 19:16 [ Ovdje komentiraj (26) ] Posjeti forum

Farma
[ # ]

Vratite se u prošlo stoljeće kroz jedini pravi reality show


Dosta Vam je smoga, gradske vreve i stresa? Iskoristite jedinstvenu priliku i živite u skladu s prirodom, uz farmere u realityju Nove TV!
Naći ćemo odlučne kandidate – jednaki broj muškaraca i žena koji će zajednički živjeti na farmi, daleko od problema današnjice i modernog svijeta na kakav smo navikli. Otkrit ćemo jesu li sposobni opstati ne samo bez svjetala pozornice nego bez luksuza današnjeg života o kojemu ni ne razmišljamo – vode iz slavine, struje, centralnog grijanja, strojeva, alata, vozila i moderne komunikacije.
Natjecatelji za vrijednu nagradu prihvaćaju izazov i svoj novi život započinju potragom za farmom, stotinu godina daleko od moderne civilizacije. Izazovi tek počinju, jer ono što će ih tamo dočekati napravit će od njih prave farmere!

Tijekom mjeseci televizijskog emitiranja gledatelji Nove TV pratit će svakodnevni život natjecatelja na farmi. Oni će na terenu, a gledatelji ispred ekrana otkriti kako se živjelo prije sto godina i kako je teško živjeti na farmi bez moderne infrastrukture. Kako bi opstali, farmeri će morati naučiti raditi rukama kako bi osigurali osnovnu egzistenciju. Ako su gladni, mogu zaboraviti dostavu, jer svoj objed moraju pripremiti sami iz temelja, od namirnica koje treba tek samljeti do onih koje još trče po dvorištu. Po vodu tek trebaju otići, za kupanje je treba zagrijati, a za peć su potrebna drva koja, da bi postala ogrjev, treba prvo posjeći.
Povratak jednostavnom načinu života natjecatelja Farme znači život bez ikakvih pomagala, ali i modernih načina zabave. Društvo su jedino sami sebi, ali i životinje koje će se tamo ‘nastaniti’. Nisu to psi koje treba izvesti u šetnju ili ribice koje plivaju u akvariju, nego će farmeri morati naučiti skrbiti o stoci – kravama, ovcama, kokošima, zečevima i dr.
Mala, izolirana grupa natjecatelja primorana je na interakciju – među sobom, sa životinjama i prirodom. Uz naporan rad, mnogo novih stvari i prepreka koje trebaju svladati, odnosi su ono što predstavlja dodatni test za natjecatelje naviknute na lagodniji i moderniji život. Samo najuspješniji, najotporniji, najuporniji, najsnažniji i najsposobniji natjecatelj nakon uzbudljivih tjedana provedenih na farmi osvojit će glavnu nagradu.

Farma u svijetu
Internacionalni TV format švedske produkcijske kuće Strix postao je pravi televizijski fenomen. U Švedskoj i Norveškoj već je u prvoj sezoni emitiranja kontinuirano rušila rekorde gledanosti, a taj se trend nastavio i u drugim zemljama u kojima je emitirana poput Velike Britanije, Francuske, Španjolske, Italije, Mađarske itd. Tijekom godina Farma je bila nominirana i osvajala brojne televizijske nagrade i postala omiljeni TV program publike diljem svijeta. U zemljama u kojima se emitirala doživjela je više sezona, sudjelovale su i prijavljivale se poznate osobe, a natjecatelji postajali celebrityji.
U britanskoj Farmi sudjelovale su Rebecca Loos, ljubavnica Davida Beckhama koja je punila naslovnice uspješnim usjemenjivanjem krave, porno zvijezda Ron Jeremy i Vanilla Ice, koji je u drugom nastavku otpjevao svojoj legendarni hit ‘Ice, ice, Baby’, iako se ranije zakleo da više nikada neće.
U Italiji su se na život na farmi odvažili muški supermodel Marcus Schenkenberg i kantautor Solange, a u francuskoj Farmi koju je u prosjeku gledalo šest milijuna ljudi po epizodi sudjelovala je i pjevačica Kamerunka Princesse Erika.
U Švedskoj je Farma emitirana tijekom pet uspješnih sezona, udvostručila je gledanost kanala TV4 i nadmašila kviz ‘Tko želi biti milijunaš’, a bila je najspominjanija tema u medijima i javnosti od 2001.-2004. godine.
U Norveškoj je Farma postala prvi TV program u povijesti koji je postigao gledanost više od milijun ljudi i pomogla kanalu TV2 da postane vodeća televizija u zemlji.

12.01.2008. , subota, 19:40 [ Ovdje komentiraj (20) ] Posjeti forum

Sam u kući
[ # ]

Obiteljski film bez obitelji


I ove zime ponovno nas oduševljava mali Kevin, koji svake godine iznova ostaje sam na Božić... Prvi dio na RTL Televiziji imali smo prilike gledati 23. prosinca, drugi dio 30. prosinca (oba u prime-time terminu od 20:00h), a treći (6. siječnja) i četvrti dio (13. siječnja) oko 14:15h! U nastavku o sva četiri dijela...

Kakva je to sreća i osjećaj potpune slobode kada nemate školskih obaveza i nitko vas ne gnjavi - ni roditelji, ni dosadna braća i sestre. Nitko osim provalnika, ali s njima se izgleda lako obračunati, barem ako ste domišljati kao mali Kevin McCallister, dječak u ulozi kojega se Macaulay Caulkin prometnuo u najveću dječju zvijezdu modernog vremena.
Kada Kevinova mnogobrojna obitelj u potpunoj strci odjuri na aerodrom odakle leti u Pariz, gdje će provesti tri dana božićnih praznika, nitko ni ne sluti kako su za sobom ostavili zaspalog dječaka. Majka primijeti neprisutnost Kevina tek u zraku nasred Atlantskog oceana, a sva njezina nastojanja da se vrati u Chicago ne daju velike rezultate. Za to vrijeme Kevin uživa u svojoj nenadanoj slobodi sve dok kuća McCallisterovih ne postane meta dvojici provalnika, Harryju (Joe Pesci) i Marvu (Dan Stern), koji očekuju lak posao u kući koju čuva samo, po njihovoj procjeni, bespomoćni dječarac. Ali procjena im se pokaže krivom.

Jedan od najunosnijih filmova svih vremena, "Sam u kući", božićna je komedija kakva se ne zadovoljava korištenjem brojnih klišeja i prazničnim ozračjem, već stvara originalnu i zabavnu priču koja će publiku nasmijati, ali i natjerati na razmišljanje o važnosti obiteljskog zajedništva. Scenarij za film napisao je poznati John Hughes, a režirao Chris Columbus. No, iako su svi uključeni u projekt napravili odličan posao, glavna zvijezda filma nesumnjivo je sjajni Macaulay Culkin, koji možda nikad i nije nadrastao status čuda od djeteta, ali koji svojim šarenim repertoarom gegova, smicalica i šala pokazuje da je to čudo od djeteta bilo itekako veliko.

U drugom dijelu ("Sam u kući 2: izgubljen u New Yorku"), Kevin je siguran da se riješio napornog para zločinaca, ali Harry i Marv doputovali su u New York s genijalnim planom pljačke velikog dućana igračaka. Ne znajući da su njegovi stari protivnici u gradu, Kevin uživa "peglajući" očevu karticu dok se roditelji bezbrižno odmaraju na Floridi. Susret ljutih rivala neminovan je...
Veliki talenti Chrisa Columbusa i Johna Hughesa ponovno su se spojili u jednako komičnom nastavku avantura mladog Kevina McCallistera. Burlesknost originala vjerno je prenesena i na drugi dio, u kojem će gledatelje zabaviti Kevinov "šoping" koji je izmakao kontroli, ali i ponovni obračun sa šašavim neprijateljima, nespretnim Harryjem i Marvom. Prvi dio ove uspješnice zaradio je nevjerojatnih 285 milijuna dolara i osigurao slavu talentiranom Culkinu, no njegova je karijera donekle zaustavljena zbog problema u obitelji. Danas Culkin nastupa u kazalištu, a njegova stara slava još uvijek leži na filmovima Chrisa Columbusa. Ipak, mladi je glumac u trileru Josepha Rubena "Dobar sin" uvjerljivo pokazao kako ima dara i za zahtjevne dramske uloge.

U trećem dijelu, Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji kompjuterski čip iz američkog Ureda za obranu, supertajni izum koji će vlasniku pružiti dotad neslućene mogućnosti korištenja povjerljivih svjetskih informacija. Iako je krađa prošla glatko, bez ikakvih problema, zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u igrački automobila na navijanje, završi u tihom predgrađu Chicaga, domu malog Alexa.
Nakon prvotne panike zbog ogromnog gubitka, kriminalci se razvesele kad shvate gdje se čip nalazi, a pogotovo kad saznaju da u kući trenutačno nema nikoga, osim osmogodišnjeg dječaka. Međutim, ono što ne znaju je da je Alex jedina osoba na svijetu dovoljno dovitljiva i hrabra da ih zaustavi, bez obzira na svoje godine.

Nakon dva iznimno uspješna i rado gledana naslova, koji su se usjekli u trajno pamćenje djeci širom svijeta, treći dio serijala "Sam u kući", umjesto Macaulaya Culkina, u ulozi ostavljenog derišta koje mora braniti svoj dom od opasnih kriminalaca, predstavio nam je osmogodišnjeg Alexa D. Linza. Naslijediti jednog od najvećih dječjih talenata u ulozi koja ga je učinila zvijezdom zasigurno je bio nezahvalan posao, no mali je Alex na ekran uspio prenijeti sav užitak koji je morao osjećati zabavljajući se na snimanju, pa je i "Sam u kući 3" komedija koja će vas do srca nasmijati.

U četvrtom dijelu, roditelji malog Kevina (Mike ) rastali su se, a dječakov život s majkom neprestano zagorčava nasilno ponašanje starijeg brata. Savršena prilika za odmor ukaže se Kevinu kad ga otac pozove za Božić u stan svoje djevojke Natalie. Dječak objeručke prihvati poziv i doživi veliko iznenađenje kad shvati da je Natalien dom čudo moderne tehnologije.

05.01.2008. , subota, 19:22 [ Ovdje komentiraj (36) ] Posjeti forum

HTV-ovi noviteti u 2008.
[ # ]

Od početka ove godine na ekrane stiže niz potpuno novih emisija


Od 1. siječnja HTV počinje emitirati programsku shemu koju je, uz zadržavanje najvećeg dijela starih aduta te pokretanje pokojeg novog projekta, osmislilo i posložilo novo televizijsko programsko vodstvo – Domagoj Burić i Hloverka Novak-Srzić. Sažeto, njihov se moto svodi na jačanje i naglašavanje javne uloge HTV-a, bogaćenje programa domaćim emisijama, bolju gledanost i točnost emitiranje najavljenih sadržaja. No ovom prilikom predstavit ćemo samo domaće novitete koji s emitiranjem kreću već od ovog tjedna, a navest ćemo i ponešto od planiranog, što će se moći gledati od jeseni.
Krenimo s onim ozbiljnijim i, mora se priznati, najutjecajnijim dijelom programa – informativnim. U njemu će se odmah na početku, i to nedjeljom na Prvom programu, pojaviti nova 50-minutna emisija pod nazivom "Press", urednice i voditeljice Hloverke N. Srzić. Iako se iz prvotnih najava, u kojima je stajalo da će to biti svojevrsni "cross-fire" magazin s tri stalna i ugledna gosta različitih svjetonazora čiji bi posao bio komentiranje događaja tjedna, naslućivao mogući povratak trojca Zidić – Maković – Mandić iz ugašene "Emisije opće prakse", to se ipak neće dogoditi. Prema Hloverkinim riječima, bit će to razgovorno-reportažna emisija u kojoj će biti politike, kulture, sporta, rubnih događaja, izjava tjedna, gostiju, komentara... (iskreno, sve to nekako miriše na ukinuti "Post scriptum" Petra Štefanića, koji unatoč obećanjima očito uskrisuje u malo drugačijem obliku).
Tu bi svakodnevno bile i nove, u sekundu točne "Ponoćne vijesti" informativno-magazinskog tima na Prvom programu (sažetak vijesti dana, izravna uključenja, prelistavanje sutrašnjih novina...), a središnji Dnevnik u dogledno vrijeme očekuje još jedan redizajn (scene, grafike i rasvjete).
K tome, planira se i pokretanje humanitarnog showa "Humanost na djelu", u čijem bi središtu bio 'mali, obični' čovjek kojem je potrebna pomoć, a nju bi omogućili donatori, nadležne institucije, HTV i gledatelji. Premda se zasad ne zna ništa detaljnije o ovom projektu, mogao bi on značiti ponovno oživljavanje, ali u puno većem obujmu, ne tako davno ugašene "Misije" Roberta Zubera. Uz uvođenje još jednog tjednog kulturnog magazina, dosadašnje petominutne Vijesti iz kulture bit će i vizualno i sadržajno uglancane dobivanjem dviju novih rubrika ("Kritika" i "Izjava dana").

Što se Zabavnog programa tiče, njega će obilježiti nekoliko novih intervencija. Za početak to će biti dvije dnevne emisije: "Dan za danom" urednika Zvonka Varošanca na Prvom, i "Sve u 16" Daniela Despota na Drugom programu. Prva će biti ležerna i dinamična ranopopodnevna 75-minutna zabava uz voditelje Karmelu Vukov-Colić, Tanju Tušek, Mihovila Horvata i Luku Bulića, koji će u studiju, uz dva-tri glazbena broja, s gostima razgovarati o glazbi, zabavi, kulinarstvu, kozmetici, obitelji, putovanjima, a posebnost će biti rubrika "Nostalgija" sastavljena od arhivskog materijala. "Sve u 16" u trajanju od upravo toliko minuta koliko iznosi broj u naslovu, na ekranu će predvoditi Nevena Rendeli i Marina Parlov dajući pregled događaja na domaćoj i stranoj showbiz sceni. I dok se još čeka koncept nove subotnje zabavne emisije, koja bi trebala opuštati nakon Dnevnika, za emisiju nedjeljnog poslijepodneva zna se da će biti zabavno-sportski show naziva "Na domaćem terenu". Uređivat će ga Mirko Fodor i Bruno Kovačević, a voditi Fodor i Mila Horvat. Dvaput tjedno urednica Elizabeta Homsi i voditeljica Barbara Radulović donosit će top liste domaćih i stranih izvođača iliti emisiju "Top 40". O povratku "Lijepom našom" Branka Uvodića već se sve zna, no na mjestu dosadašnjeg "Milijunaša" 17. siječnja pojavit će se novi licencirani kviz "Jedan protiv sto", za koji je voditelj Tarik Filipović kazao kako vjeruje da će biti gledaniji od prethodnika.
Dok će početak godine Dramski program obilježiti početkom emitiranja 15 humorističnih epizoda serijala Ognjena Sviličića "Stipe u gostima", tijekom cijele 2008. svojski će se raditi na realizaciji nekoliko novih domaćih serija baziranih na djelima hrvatskih književnih klasika: "Zlatarevo zlato", "Giga Barićeva" i "Grička vještica". Posebna je pak vijest pokretanje snimanja velike dramske serije o Domovinskom ratu, čijih bi 12 nastavaka režirao Kristijan Milić.

Mirovati neće ni Dokumentarni program. Sportski će program, naravno, obilježiti Europsko prvenstvo u nogometu i Olimpijske igre, ali i tjedna polusatna emisija "Zlatna kopačka" urednika Stjepana Baloga u kojoj će, za razliku od "Petice", u prvom planu biti samo golovi bez komentara i objašnjavanja.
Najmlađi gledatelji također neće biti zaboravljeni. Planira se nova zabavno-obrazovna emisija nedjeljom ujutro "Taxi Franjo" u šumama, na livadama, moru, rijekama.
No sve nabrojeno HTV će i sam predstavljati u emisijama o vlastitom programu "Iza ekrana", koju će uređivati Mario Raguž i Ana Milić, a voditi Melita Hrengek.

Već ovaj mjesec za nekoliko će priželjkivanih noviteta HTV raspisati javne natječaje: za jednu zabavnu emisiju (45-minutnu, koja bi startala u rujnu), za jedan zabavni talk-show (čijih bi se pola sata nedjeljom trebalo na ekranu pojaviti već u ožujku, i to umjesto već najavljivanog projekta koji je trebala osmisliti Vedrana Međimorec), te za telenovelu i humorističnu seriju, koje bi se u programu našle od listopada.

01.01.2008. , utorak, 20:14 [ Ovdje komentiraj (26) ] Posjeti forum

<< Arhiva >>

< siječanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Toliko vas je bilo od 15.05.2006!

10 najkomentiranijih postova

  • 01. Dora 2007. (83)
    02. Puna kuća (46)
    03. Zvjerinjak 'Zabranjene ljubavi' (39)
    04. Anin dvostruki život (38)
    05. Velike greške Običnih ljudi (36)
    06. Sam u kući (34)
    07. Juhuhu (33)
    08. One Tree Hill (32)
    08. Policijska patrola (32)
    09. Kosti (31)
    09. Will i Grace i Dadilja (31)
    10. Prvi radni dan (30)
    10. Lovci na natprirodno (30)

    TV-program


Blog kalendar