TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


30.12.2006.subota

Kojak

Na Drugom programu HTV-a sutra u 21.50 sati krenut će prva epizoda nove verzije popularnog Kojaka. Serija iz sedamdesetih, u čijoj se u glavnoj ulozi proslavio odlični Telly Savalas, prošle godine dobila je nasljednika, a ovaj put lik samouvjerenog i elegantnog detektiva Kojaka utjelovio je Ving Rhames, poznat iz filmova “Pakleni šund” i “Nemoguća misija”.

I u novoj verziji šarmantni detektiv Theo Kojak s lizalicom u ustima, zaobilazeći pravila, rješava i najteže slučajeve, a jedina razlika jest to što je novi Kojak crnac. Pomoćnicu javnog bilježnika Carmen Simone, koja newyorškog detektiva vraća na ispravan put i brine se za to da ne prijeđe tanku liniju između dopuštenog i zabranjenog glumi prelijepa Roselyn Sanchez.

Kapetan postaje u južnom Manhattanu, dijelu New Yorka u kojem je Kojak glavni, glumi Chazz Palminteri, koji je bio nominiran za Oskara za ulogu u filmu “Meci iznad Broadwaya”, a glumio je i u filmu “Privedite osumnji?ene”. Originalna serija koja se snimala od 1973. do 1978. bila je iznimno gledana, a posebnu popularnost stekla je u policijskim krugovima zbog realističnog načina prikazivanja policijskog posla. Takva kombinacija šarma, inteligencije i intuicije nije samo jedinstvena, već od Kojaka čini princa njegova dijela grada koji će učiniti sve kako bi od njega napravio bolje mjesto za život. Glavno obilježje Thea Kojaka, lizalica u ustima, bila je zapravo zamjena za cigarete jer je glumac iz originala Telly Salavas prestao pušiti. Dok je ovo obilježje novi Kojak preuzeo, poznatu uzrečicu “Who loves ya, baby?” koja je uvrštena među najpopularnije uzrečice televizije, ipak nije.

Prva epizoda koju ćemo vidjeti sutra navečer trajat će dvostruko dulje nego ostale, sat i pol, a u njoj ćemo vidjeti Kojakove sposobnosti da riješi na prvi pogled nerješiv slučaj serijskog ubojice, te njegovu brižnu stranu.

HTV 2, subotom od 30.12.2006.

Večernji List

TV studio 30.12.2006. u 13:14 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta