TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


14.12.2006.četvrtak

Permira i KKR kupili televizijski koncern ProSiebenSat.1

Već oko podne izjavila je FTD (FINANCIAL TIMES DEUTSCHLAND), da se investorska grupa vlasnika Haima Sabana odlučila kome će prodati svoj televizijski koncern ProSiebenSat.1 Media AG.
Investitori Permira i KKR ovih su dana vodili veliku borbu sa Turskom Dogan grupacijom o kupovini ProSiebenSat.1, u kojoj su ipak na kraju dobili. To je i potvrđeno od Bavarskog predsjednika Edmunda Stoibera koji je dobio informaciju iz prvih ruku. Također je odlučeno da će ProSiebenSat.1 pristupiti SBS Brodcasting grupaciji koja je u vlasništvu Permire i KKR.
Vodstvu SBS grupe i ProSiebenSat.1 grupe iz Münchena otvorit će mogućnosti da vodeći Njemački TV koncern uđe u top ligu europskih medijskih kuća izjavio je Edmund Stoiber.
Na službenu potvrdu ProSiebenSat.1 Media AG još se čeka. Razlog ovome su navodno još nepostojeći potpisi. Jer se navodno Saban tek sinoć odlučio kome će prodati, pa još nije ništa sređeno.
KKR i Permira su vlasnici televizijskog koncerna SBS, koji drži 19 Free TV i 20 Pay TV postaja. Navodno imaju svakodenvno oko 100 milijuna gledatelja. Za ProSiebenSat.1, KKR i Permira dali su oko 3 milijarde Eura. To se više nego isplatilo Sabanu koji je dao (samo) 500 milijun Eura 2003. tada propaloj Kirch Media grupaciji.

TV studio


TV studio 14.12.2006. u 20:05 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta