TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


09.12.2006.subota

Blagdanski TV program

Kako kvalitetno osmisliti božićni i novogodišnji program, svake je godine briga nacionalne, ali i komercijalnih televizija. Ono što HTV posebno izdvaja iz svog programa, nekoliko je božićnih koncerata. Na repertoaru će se tako naći tradicionalni koncert "Noć u Vukovaru", "Božićni koncert iz Bjelovara", koncert s brojnim domaćim zvijezdama iz Cibone te veliki božićni koncert u HNK.
Četverosatni program
Kao svake godine, HTV je snimio četverosatni novogodišnji program, a za ugodno provedene sate ispred malih ekrana u posljednjim danima stare i uvod u Novu godinu bit će zadužen već provjereni dvojac Duško Ćurlić i Mirko Fodor uz brojne HTV-ove voditeljice, koje će muškom dvojcu pokušati "oteti posao".

- Ples, glazba, šala, mnoštvo lijepih žena, estradnih zvijezda, obilje veselja popraćeno vrhunskom scenografijom, posebno pripremljeni "Genijalci" - obilježje je novogodišnjeg programa. HTV je pripremio i "Kazalište u kući", a za humor će u posebnom dijelu biti zaduženi Vid Balog i Drele - doznajemo od urednika Zabavnog programa Aleksandra Kostadinova.

Za božićno i novogodišnje raspoloženje komercijalne će televizije gledatelje zasuti filmovima, blockbusterima i humorističnim serijama. Nova TV pripremila je specijalna izdanja svojih najgledanijih emisija, a za humor na Božić bit će zadužen opet Davor Dretar Drele u svom novom Drele showu, što dokazuje da se za blagdane odustaje i od strogog TV pravila: tko je zvijezda jedne TV kuće, ne može na drugu. Za novogodišnji vikend, doznajemo s Nove TV, gledatelji će dobiti "najbolje od filmskog, sportskog, informativnog, serijskog i zabavnog programa".

Najbolji tračevi
To je - desetak filmova, inventura informativne redakcije, prvo finale Kviskoteke te serijski specijali. Red carpet osvrnut će se na najveće događaje i tračeve u 2006. godini, a ostatak večeri rezerviran je za humor uz Cimer fraj, Zuhru te specijalno izdanje humoristično-glazbenog showa "Nad lipom 35".

Badnjak ne RTL-u počinje animiranom pustolovinom "Put u Eldorado", nakon čega će uslijediti filmski maraton.

HTV-ov prijedlog filmova

I dok su komercijalne televizije osmislile blagdanski program sve do najsitnijih potankosti, HTV je tek počeo s prijedlogom filmova i serija koje bi se u "prime time" terminima trebale naći na malim ekranima.
Kako neslužbeno doznajemo, u večernjim božićnim satima na Prvom programu HTV-a prikazat će se drugi dio komedije fantazije "Santa Clause", a u 21.15 na Drugom programu trebao bi se emitirati film "Evelin". Za Božić će se nakon Dnevnika na prvom programu naći crtić "Potraga za Nemom", a Drugi će program HTV-a biti rezerviran za serije.

Nova TV: Blagdanski filmovi i serije

Nova TV krenut će s programom već u jutarnjim satima 23. prosinca, i to s "Muppetovom božićnom pričom", nakon čega će biti jutarnji filmski maraton.
Na programu će se tako naći romantična drama "Božićno čudo", obiteljski film "Tajni Djed Božićnjak", a poslijepodne rezervirano je za specijalne božićne epizode serija "Svi vole Raymonda", "Will i Grace" i "Seinfeld". Subotnje poslijepodne završit će izravnim prijenosom utakmice engleske Premier lige, a ljubitelji će trača, estradnih zvijezda i showbiza u "Red carpetu" moći vidjeti kako se domaći jet-set priprema za slavljeničke dane.
Na sam Božić program na Novoj počet će Disneyjevim filmom "Djed Božićnjak traži zamjenu", nakon čega će biti strane serije te domaća - "Naša mala klinika".
Novogodišnja večer počet će filmskim maratonom, a prvog dana u novoj godini Drele će u svom showu "Ups, Drele!" prirediti specijalni komični program za sve mamurne.

RTL Televizija: Počinju novi Dvornikovi

Obiteljski film "Mišolovka", božićni "Zovite me Djed Mraz", crtić "Princ od Egipta", "Harry Potter" i obiteljski film "Goonies" RTL-ov su uvod u božićne dane. Nakon njih, svakoga dana sve do Nove godine emitirat će se brojni filmski klasici i serije. Posljednje dane 2006. RTL televizija obilježit će i prvom epizodom druge sezone popularnog showa Dvornikovi

Večernji list

TV studio 09.12.2006. u 23:30 Komentiraj (1)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta