TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


03.11.2006.petak

Isprovocirani BB Simon potukao se s prolaznikom

ZAGREB - Simon Hamoui, bivši stanar Big Brother kuće, u utorak navečer na cesti se potukao sa Zagrepčaninom koji mu je gestikulirao iz tramvaja nakon što ga je prepoznao.

Prema policijskom izvješću, Simon se u društvu s djevojkom, potencijalnom pjevačicom Giannom Apostolski, vozio automobilom usporedo s tramvajem. Neimenovani mu je mladić uputio nekoliko, očito vrlo jasnih poruka rukama, a Simon je pratio tramvaj i pričekao ga. Verbalno ga je napao, zatim je došlo do burne i glasne svađe, u koju se uključila i Simonova djevojka Gianna, pravim imenom Danica. Sukobljene strane potom su s riječi prešle na djela i potukle se.

- Čekao sam djevojku na stanici kod Lisinskog. Iz tramvaja je izašao dečko, koji me udario šakom, nakon toga je počeo bježati, ali sam ga uhvatio za jaknu, koju sam mu strgnuo. U jakni sam našao njegove dokumente, koje sam, zajedno s jaknom, predao policiji. Po dokumentima ga je policija pronašla. Planiram ga tužiti - rekao je u telefonskom razgovoru Simon, čija se verzija događaja donekle razlikuje od službene policijske.

Neslužbeno doznajemo da je glavni razlog za svađu bilo Simonovo ponašanje za vrijeme boravka u Big Brother kući. Bilo kako bilo, nekoliko sati kasnije obojica su došla u policijsku postaju prijaviti napad. Iako se Zagrepčanin Simonu predstavio kao policajac, i to pripadnik Specijalne policije, glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba rekla je da mladić to nije naveo u svojoj prijavi i, prema njihovim saznanjima, ne radi se o pripadniku snaga zakona. Nešto kasnije u stanicu je došao i Simon sa suparnikovom jaknom.

Protiv Simona i njegova “sparing partnera” podnesene su prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira. No, bivši stanar BB kuće zbog modrica na licu i drugih ozljeda otišao je k liječniku i, ako se ispostavi da se radi o teškim tjelesnim ozljedama, policija će pokrenuti kriminalističku obradu.

Jutarnji.hr

TV studio 03.11.2006. u 18:47 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta