TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


03.11.2006.petak

Studio 10: Ćurlić i Fodor u starim ulogama do novog šoua

Od sutrašnje subote na Prvi program HTV-a odmah nakon Dnevnika opet se vraća domaći zabavnoglazbeni program. Vraća se "Studio 10". U odnosu na prošlogodišnju sezonu nešto ostaje isto: urednici (Tomislav Štengl i Elizabeth Homsi), scenarist i autor najava (Krešo Dolenčić), redatelj (Tihomir Žarn), hostese (Iva Jerković, Aleksandra Grdić i Lorena Čavar), publika u studiju te voditelji (Mirko Fodor i Duško Ćurlić). Noviteti pak koji će nas već sutra navečer dočekati jesu: scenografija (Dragutina Broza) i ponešto izmijenjena koncepcija emisije.
Zapravo, svega čega se sjećamo iz prijašnje scenografije i koncepcije više neće biti. Nova, veselija i šarenija scenografija bit će u znaku broja 10. Usto, umjesto jednog glavnog gosta oko kojega se sve vrtjelo, sad će u jednoj emisiji biti više gostiju, a voditelji Mirko i Duško dobit će više prostora za iskazivanje svojih talenata. Njih dvojica sad postaju pravi šoumeni. Gledateljima će na raspolaganju biti više igara te bogatije nagrade, a oni će odsad na neki način moći sudjelovati i u samom kreiranju emisije jer će tijekom tjedna na internetsku adresu studio10@hrt.hr gostima moći postavljati pitanja od kojih će onda ona odabrana biti izrečena pred kamerama - otkrila je Elizabeth Homsi koja je odala da će glazbeni gosti prve, sutrašnje emisije biti Nina Badrić, Goran Karan i Vanna. Budući da "Studio 10" i dalje ide uživo, to znači da će subote Fodoru i Ćurliću opet biti radne. Kvari li im to doživljaj vikenda kao neradnog, opuštajućeg...?

A što mogu?! To mi je posao. Volim boraviti u prirodi pa sam vikende prije u velikoj mjeri nastojao iskoristiti za odlaske izvan grada, no sad mi za to ostaje barem nedjelja kao i uvijek dobro raspoložen uzvratio je Mirko Fodor. Ni Ćurlić se ne mršti. Štoviše, on u tome vidi i nešto posebno pozitivno. Osobito u zimskim danima koji nam dolaze. Kako dani postaju sve kraći, a noći sve dulje i hladnije, bolje je biti u toplom i zatvorenom prostoru te se dobro zabavljati. Sve se to može postići i radeći. Dakle, veselim se ovim radnim subotama nepokolebljiv je Ćurlić koji kaže još i to da će zagrijavanje atmosfere početi već u prvoj, sutrašnjoj emisiji, a dokle će se u tome na kraju dogurati tko zna.

No, najavljujući novi početak "Studija 10", moramo odmah najaviti i njegov kratak prekid te ponovni nastavak. Naime, u istom terminu 2. prosinca počet će se prikazivati novi HTV-ov projekt "Ples sa zvijezdama" čijih će se osam emisija protegnuti sve do 20. siječnja. Za to vrijeme, naravno, "Studio 10" "umirit" će se kraćim zimskim snom, a tjedan dana nakon "posljednjeg zvjezdanog plesa" opet će subotom navečer zagospodariti ekranom. Ipak, može li se dogoditi da se ta pauza ne priušti i Fodoru i Ćurliću? To više što se pojavila informacija da bi voditelji "Plesa sa zvijezdama" mogli biti upravo njih dvojica.

To još uvijek ne znamo. Odluku o tome donijet ćemo najvjerojatnije danas. No, postoji mogućnost da netko od voditeljskog dvojca "Studija 10" nastavi voditeljsku ulogu i u "Plesu sa zvijezdama" rekao je urednik Kontakt-programa HTV-a Mario Sedmak dodajući kako nije tajna da je među užim krugom kandidata za to mjesto jedan od favorita upravo Fodor.

Ljepota pred kamerama

Kako zabavnoglazbene TV emisije uvijek moraju biti začinjene i ljepotom pred kamerama, "Studio 10" i ove se sezone potrudio u studio kao hostese dovesti prave ljepotice. Njih tri gledatelje su mamile i prije pa nije bilo nikakvog razloga da se od sutra opet ne pridruže Mirku i Dušku. Pogađate, one su Iva Jerković, Aleksandra Grdić i Lorena Čavar. Mora se priznati, neki tu emisiju i gledaju samo zbog tog zgodnog trolista u kojem se ljepotom posebno izdvaja Iva

Večernji list



TV studio 03.11.2006. u 18:41 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta