TV studio - Portal o zemaljskoj, satelitskoj i kabelskoj TV
TV program:
HR l BiH l Srbija l Sport

!
Komentare na tekstove možete pisati i ako nemate blog! Samo ostavite prazna polja "Korisničko ime" i "Lozinka".


e-m@il:...
tvstudio@net.hr...


03.11.2006.petak

'Zakon braće' kreće u treću sezonu

Serija 'Zakon braće', čije završne epizode prve sezone možemo pratiti na našoj RTL televiziji, u zapadnim zemljama već je 'debelo' u drugoj sezoni, a producent ovog televizijskog hita najavio je i treću sezonu.
Glavni producent Paul Scheuring planira snimati i treću sezonu o dvojici braće u bijegu, a prema najavama, u posljednjoj sezoni nećemo gledati brojna lica koja smo navikli gledati u ovoj seriji. Fokusirat će se samo na par likova, no manjak lica nadoknadit će brutalnim scenama.

U međuvremenu, televizijska kuća Fox bori se sudskim putem da dokaže kako nije ukrala scenarij za "Zakon braće" nakon što su dva brata tužila tu kuću. Naime, braća Hughes četiri godine skrivali od policije nakon bijega iz zatvora o čemu su napisali scenarij i ponudili ga Fox televiziji, no ona ih je odbila. Kasnije su krenuli s projektom "Zakon braće".

Večernji list


TV studio 03.11.2006. u 18:38 Komentiraj (0)


Gledanost

Gledanost hrvatskih i stranih TV postaja.
RTL Vijesti i Dnevnik Nove TV
Vijesti RTL-a i Dnevnik Nove TV polako dostižu HRT-ov dnevnik, sa kvalitetom informacija a i sa gledanošću i također se redovno vizualno osvježavaju što se nemože reći za sve televizije u Hrvatskoj...
HRT Dnevnik
Gledatelji sigurno žele vidjeti neke promjene u dnevniku, jer se već desetljeće ništa ne mijenja, dolazi jesenska shema, nadajmo se da ce uskoro doci promijene...

Copyright © TV studio 2006. | Site by MM . All rights reserved.

TV studio posjeta